Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
36 Misafir (21 Mobil) - 15 Masaüstü21 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.691.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legend.

OptimusRs v 4.3 nasıl ?

Cok iyi su an icin.. tek sorun Ekran blraz gec geliyor arama yaparken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

OptimusRs v 4.3 nasıl ?

aynı cloudy pro 1.2 yani bi fark yok
  • quote:

Dediğim işlemleri yaptın mı. Permisson ları rw r r olarak ayarladın mı? Gözükmesi lazım bir yerde hata yapıyosun.

hocam dedigini yaptim oldu sorunun kaynagini da buldum. nav bari gizleyince homescreen assagiya kayiyo ya ondan oluyo. auto hide keysden spoofu acinca duzeliyo
  • Optimus 4.3 kurdum yalnız Ram boşaltma widgeti yok bende.Herkeste öyle mi?Cihazın ram durumunu göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Optimus 4.3 kurdum yalnız Ram boşaltma widgeti yok bende.Herkeste öyle mi?Cihazın ram durumunu göremiyorum.

hayır bende var ram bosaltma widgetlar içinde
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM bende yok.yeniden mi kursam romu?

• hocam ben 4.4.2 cloudypro romundayım 4.2.2. flex romuna dönuş yapmak istiyorum ne yapmam lazım ?
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    cloudy pro 1.2 şarj performansından memnunmusun ilk başlarda ben memnundum ama son günlerde bişeyler oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM bende yok.yeniden mi kursam romu?

görev yoneticisini yüklersen düzelir galiba
  • Şu An için Cm nin en Son sürümü hangisi yatmadan bir Cm kurmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 7 Nisan 2014; 23:18:33 >
  • cm en son surum ayarlamaları

Trebuchet : Fix search bar icon/text disapearing (android_packages_apps_Trebuchet)
    base: Fix screen on stats after a boot (android_frameworks_base)
    touch -h: quickfix for bionic (android_external_busybox)
    DcTracker: wait for default apn to disconnect before setting up new (android_frameworks_opt_telephony)
    update config for 1.22.1, add F2FS volume_id support (android_external_busybox)
    SamsungQualcommRIL: fix power on and off state (android_frameworks_opt_telephony)
    DCTracker: upgrade stubbed apn to Qcril Standard. (android_frameworks_opt_telephony)
    Telephony: Bring back older IMSI method for legacy RIL (android_frameworks_opt_telephony)
    libarchive: open_zipped() does not need to check extensions for e.g. gzip (android_external_busybox)
    Do not enable Camera widget on non-camera devices (android_packages_apps_Settings)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 7 Nisan 2014; 23:26:54 >
  • Cloudy pro 1.2 ikinci günün sonu...
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

edit: yaklaşık 2.5-3 saat 3g... bir 4-5 saat wireless...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McMannes -- 7 Nisan 2014; 23:32:33 >

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Gece gece şeytan dürtüyor
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    yok bu sefer dedim birkaç gün şans vereyim bu cloudy pro ya sonuç iyi...
    CloudyPro 1.2 is Fu..ing the best .. Man

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nighteyes -- 7 Nisan 2014; 23:48:24 >
  • Birkaç günde şarj toparlıyorsa geçmeye gerek yok :D Daha önce yarıyolda bıraktı zaten :) bir daha güvenemem hem yarın tüm gün telefon ile işim olacak :(

siz bunları okurken otg den atıyorum romu :)
    Muhtemelen kernelinde etkisi oldu bunda ama emin değilim sadece varsayım . Flex 2.0 gelse de denesek ..
  • Nighteyes kullanıcısına yanıt
    v3 de misin kernel olarak ?
    V1 yükledim sonrasını denemedim .
  • 
Sayfa: önceki 582583584585586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.