Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (11 Mobil) - 2 Masaüstü11 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.700.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslanenver

quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

quote:

quote:

quote:

Dünde yazmıştım bugünde yazayım

TWRP deki Advantage menüsü içindeki terminale yazın alttaki kodu restart atın cihaza download moda almayı deneyin....

dd if=/dev/zero of=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota

Dip not : PC'nin Telefonu görmesi için ya aktif çalışıyor olması gerekir yada download modda olması gerekir şu halde sizinki gibi kalan cihazı pc sadece adb ile görür onunda kodunu dün yazdım atladınız sanırım boşuna uğraşıyorsunuz üstteki kodu girin ve işlem bitsin...

Evet dediğini atlamışim. Terminale dediğin kosu yazıp restart yaptım. Suan lg logosu sabit bir sekilde ekranda ve bildigim ışığı yanıp sönüyor

Power tuşuna cihaz kapanana kadar basılı tut sonra download moda al flash tool ile yazılım yükle bu kadar....

Allah razı olsun. Suan fonlar modede dosyaları seçip yükleyecem birazdan geri dönüş yaparim

Geçmiş olsun açılır cihaz bişey olmaz :)

Legend kodları bir daha yazıyorum buraya ana konuya ekleyelim istersen bu tür durumlarda arkadaşlar faydalansın...

Recovery Bootloop Hatası Çözümü

Sorun kaynağı : Rootlu cihaza OTA (Fota) dan güncelleme alma

Çözüm yolu :

1. Cihazda TWRP varken bu durumda iseniz cihaz sadece TWRP de açılıyor ise aşağıdaki kodu TWRP ana menüdeki Advantage sekmesi altındaki terminale yazılır ve cihaza restart atılır download moda alınıp orjinal yazılım kurulur ( FlashTool ile )

2. Cihazda CWM yüklü ise ;

* OTG Kablosu mevcut ise TWRP yüklenir ve 1. kısımdaki kod ile halledir OTG kablosnuz yok ise 3. seçenek ile devam ediniz

3.Cihaz orjinal Recoveryde kaldıysa ;

* Cihaz PC ye bağlanır ( LG driverları kurulu olması gerekli )

* Windows üzerinden cmd komut sistemi çalıştırılır alttaki resimdeki komutlar girilir

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

* PC cihazı gördükten sonra şu komutlar girilir

dd if=/dev/block/platform/msm_sdcc.1/by-name/fota of=/sdcard/fota-backup.img

* işlem bittikten sonra cihaza restart atılır ve download moda alınıp orjinal FW yüklenir ( Flashtool ile )

Arkadaslar hepinize TSK ederim.
    Suan cihaz çalışıyor. Kullanıyorum.

Rica ederim arkadaşlar elimden geldiğince destek vermeye çalışıyorum sizlere kitkat çıktıktan sonra güzel bir rom yapıcam zaten o zaman daha çok uğramaya çalışacağım buralara iyi geceler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 12 Ocak 2014; 2:56:09 >

• Eyvallah. Tekrar herkese çok TSK ederim.
    Allah'a emanet olun. Hayırlı geceler. Artık uyuyabilirim :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslanenver kullanıcısına yanıt
    hayırlı geceler..
    tekrar geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

hayırlı geceler..
    tekrar geçmiş olsun..
    Ufakta bir reklam yapayım ve yatayım :))

XDA rakip olarak görebileceğim tek rom Rayglobe dur şuan için ne stok tabanlısı nede flex romu pardus hd rom kadar indirilmedi bilginiz olsun rakamlarıda yazayım

Pardus HD Rom Reborn : 10167

Rayglob 3.2 : 5830

Ray flex 3.5 10053
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Başarılarının devamını dilerim süper rakamlar

@PendroZ
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Gündüz kuruyorum , deniyorum bi kaç güne de görüşleri yazıyorum hocam ;) splitview özelliği var sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Bunu indirip kurmayı dener misin ?

Son Sürüm Play Store ..

http://www.androidfilehost.com/?fid=23252070760973351

Olmuyor yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

quote:

Bunu indirip kurmayı dener misin ?

Son Sürüm Play Store ..

http://www.androidfilehost.com/?fid=23252070760973351

Olmuyor yine

Alıntıları Göster
    Güzel rakamlar, tebrikler..

@PendroZ

• PwaGG kullanıcısına yanıt
    Son Çıkan Cm indir tekrar kur gapps leri ile. Full Wipe yaparsan da iyi olur.
  • quote:

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    '' GAPPS '' bölümü eklendi. Hem ana sayfada 1. Konuda hemde '' Kişisel Detaylar '' Bölümünde.

-TIKLA-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 12 Ocak 2014; 15:52:37 >

• quote:

'' GAPPS '' bölümü eklendi. Hem ana sayfada 1. Konuda hemde '' Kişisel Detaylar '' Bölümünde.

-TIKLA-

Alıntıları Göster
    Üstadlar Merhaba,

Öncelikle emeği geçen herkesin ellerine sağlık, teşekkürler.

Bir sorum olacaktı; 10 ve 11. sayfalarda anlatılan "format/system" dışında %49 hatasını geçebilen oldu mu?(10F için)

İyi forumlar.

• quote:

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Öncelikle Selamün Aleyküm Hocam Bu Hells Core Kernelde Herhangi Bi Sorun Varmı Digeride Bu Kernelde Trickster modu varmı aslında benim ricam geliştirici arkadaşlardan herhangi sorunsuz bi kernel olması ve ardından stweaks destekli bi kernel olması egerki böyle bişi yapan olursa çok iyi olur bu lg g2 için bende kullanıyorum furnance kerneli kurdum telefonu bozdu ondan sonra zar zor yapabildim tekrar stock romuna döndüm şimdiki sizden ricam bu hells core kernel sorunsuzmu bide egerki mümkünse stweaks destekli bi kernel olması çok iyi olurdu tricskter modunda bu hells core kernelde ses ayarı yapmak için sadece gerisine ihtiyacım yok tek sorunum dış höperler ses sorunu bu sorunu çözen arkadaşlar olursa çok iyi olur iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tron1234

Öncelikle Selamün Aleyküm Hocam Bu Hells Core Kernelde Herhangi Bi Sorun Varmı Digeride Bu Kernelde Trickster modu varmı aslında benim ricam geliştirici arkadaşlardan herhangi sorunsuz bi kernel olması ve ardından stweaks destekli bi kernel olması egerki böyle bişi yapan olursa çok iyi olur bu lg g2 için bende kullanıyorum furnance kerneli kurdum telefonu bozdu ondan sonra zar zor yapabildim tekrar stock romuna döndüm şimdiki sizden ricam bu hells core kernel sorunsuzmu bide egerki mümkünse stweaks destekli bi kernel olması çok iyi olurdu tricskter modunda bu hells core kernelde ses ayarı yapmak için sadece gerisine ihtiyacım yok tek sorunum dış höperler ses sorunu bu sorunu çözen arkadaşlar olursa çok iyi olur iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    Öncelikle TR romdan başka bir ülke rom u na geçerseniz o hatayı alıyorsunuz. FULL WİPE yapacaksınız daha sonra flashtool ile yükleme işlemine geçebilirsiniz.
    Ayrıca TR romda iseniz FULL WİPE yapın ve daha sonra CUSTOM rom yükleyin. Ardından Flashtool ile bağlayın.
    Bunları denerseniz %49 sorunu çözülecektir.

@MertSener

HellsCore Kernel ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsin.

http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-lg-g2/502947-kernel-stock-cm-hells-core-b2-04-b2-04-cm.html

@tron1234

• quote:

Öncelikle TR romdan başka bir ülke rom u na geçerseniz o hatayı alıyorsunuz. FULL WİPE yapacaksınız daha sonra flashtool ile yükleme işlemine geçebilirsiniz.
    Ayrıca TR romda iseniz FULL WİPE yapın ve daha sonra CUSTOM rom yükleyin. Ardından Flashtool ile bağlayın.

@MertSener

HellsCore Kernel ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsin.

http://www.android-hilfe.de/root-custom-roms-modding-fuer-lg-g2/502947-kernel-stock-cm-hells-core-b2-04-b2-04-cm.html

@tron1234

Konu Linki İçin Teşekkürler Hocam Ama Benim Size Bahsettigim Şey Aynı Furnance Kernel Gibi Bu Kerneldede Tricster Mod Destegi Varmı Benim Tek İhtiyacım Olan Sesini Yükseltmek

• tron1234 kullanıcısına yanıt
    Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sizin test etmeniz lazım
  • quote:

Kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. Sizin test etmeniz lazım

Peki Siz Herhangi bi kernel kullanıyomusunz sesini yükseltebilcegimiz bi kernel
  • tron1234 kullanıcısına yanıt
    Ben şuan CyanogenMod 11 kullanıyorum. Kernel i mevcut ama kullanmıyorum kurmadım. Ses ve geri kalan herşey stok olarak yeterli benim için ..

Ancak Rayglobe rom kurar iseniz o romda ses yükseltme ile ilgli modlar mevcut.
  • quote:

@MertSener

Üstad teşekkür ederim ilgine. Custom rom yüklemeden deneyeceğim

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertSener

quote:

@MertSener

Üstad teşekkür ederim ilgine. Custom rom yüklemeden deneyeceğim

İyi forumlar.

Peki Bu rom sorunsuzmu yani hocam sıkıntızsa atıcam sonradan sıkıntı yarttımı halletmek pek kolay olmuyor ve bu rom yanında kernelle birlktemi geliyor.

• Sonucu bekliyorum

@MertSener
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.