Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Geçen sefer demiştim ya
    Gelistirici Seçenekleri
    Uygulamalar
    Etkinlik durumunda tik varsa kaldır

Onu yapmistim

Sorun galeriden yuklemeye calisinca oluyor

Dosya yoneticisinden yapinca yukledi

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 26 Mart 2014; 10:28:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bu Titanium da mesaj yedeği nasıl alınıyor... Mesaj sms mms diye bir yer var sistem verilerinde ama onu kullanınca yedeklemiyor...

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Onun için başka Programlar var hocam, bir de mesaj programı versiyonu farklılık gösterince olmuyor olabilir titanium ile...

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Ben Galeri yi kullanmıyorum zaten quickpic varken, sen de öyle yap :)
    Bir de o inen dosyaların uzantısını zip yap öyle yükle WALKMAN.zip acura.zip gibi

• quote:

Ben Galeri yi kullanmıyorum zaten quickpic varken, sen de öyle yap :)
    Bir de o inen dosyaların uzantısını zip yap öyle yükle WALKMAN.zip acura.zip gibi

MegA direk zip yapio ya bu da oyle yapar sanmistim dunden kalan foto bu

Telefonun salaklık yapması biraz da , belki de uygulamasını kullandırmak için böyle adı değişik indirtiyor yandex...
    Ama Galeri yerine Quickpic indir onu kullan herşey için, bizim Galeri pek işe yarar bir uygulama değil şimdilik...

• Günaydın millet ya bişey öğrendim canım sıkıldı LG yine eskisi gibi yazılım desteği konusunda bunu daha iyi anladım..
    Ilk kitkat söylentileri LG için çıktı ama daha türkiye ye kitkat gelmedi arkadaşın s4 ü kitkati aldı.. Samsung el altından türkiyeye bile verdi LG den önce kitkati
    Yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi diğer versiyonlarını 20d ler 20e ler ile güncellerken d802 kullananların suçu ne arkadaş

• quote:

Telefonun salaklık yapması biraz da , belki de uygulamasını kullandırmak için böyle adı değişik indirtiyor yandex...
    Ama Galeri yerine Quickpic indir onu kullan herşey için, bizim Galeri pek işe yarar bir uygulama değil şimdilik...

Olabilir sebebini bilemiyecem..

Onceden direk galeriden yuklerdik alla alla

Neyse qp yi ****

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Günaydın millet ya bişey öğrendim canım sıkıldı LG yine eskisi gibi yazılım desteği konusunda bunu daha iyi anladım..
    Ilk kitkat söylentileri LG için çıktı ama daha türkiye ye kitkat gelmedi arkadaşın s4 ü kitkati aldı.. Samsung el altından türkiyeye bile verdi LG den önce kitkati
    Yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi diğer versiyonlarını 20d ler 20e ler ile güncellerken d802 kullananların suçu ne arkadaş

D802 uluslar arası bir model ve D802 e kitkat çıktı. Ama bölgesel dağıtımlar olduğu için TR ye kitkat çıkmadı. Yoksa almanya kitkatını yükle yani problem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Optimus iyidir iyi.. :) su ana kadar bir hatasini gormedim. Art ye bakmadim iki saatte geciyir art ye vicdansiz. Hissing olayi yok . Ses net kamera iyi sarj da. Bakacagiz artik

Hocam dün gecd v4.1 kurdum sorunsuz.Herşey yolunda idi.Şu an kamera yarım ekran ve ben ekstra bir işlem yapmadım.Şu an rom yüklemek için de müsait değilim..

• McMannes kullanıcısına yanıt
    http://imgur.com/ibzzoxh
    Bunu yedekleyince oldu sms ler
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 26 Mart 2014; 11:06:07 >

• petro24 kullanıcısına yanıt
    DPI yaptı isen ondan olmuştur. AppSettings'ten 480 e ayarla
    Foruma resim yükleyemiyorum şuan :)
    Server da sıkıntı var herhalde, başka yerlere rahat UP ediliyor...

• Ben dpi yapmadım google play yüklemelerini yaptı bir kaç. Program yükledi.Appsettings de yüklü değil

• quote:

Birseyler var sapitan ama cozemedim

• LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

İstanbul / kadıköy sorunsuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 26 Mart 2014; 11:21:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

Birseyler var sapitan ama cozemedim

Alıntıları Göster
    Bakalım tam sürümde olacak mı ?
    Hem resimler için imgur kullanıyorum daha pratik, imageshack.us paralı olunca buna geçiş yaptım derken tam sürümde sorunsuz up ettim resmi :)

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Tamam sıkıntı yok Mobile de

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    İllümünati

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam ben zaten Cloudy Pro 2 kullanıyorum kendi adıma demedim resmi güncelleme niye geç geliyor Türkiye 3. sınıf ülke muamelesi görüyor..

• 
Sayfa: önceki 478479480481482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.