Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (480. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşlar bu Titanium da mesaj yedeği nasıl alınıyor... Mesaj sms mms diye bir yer var sistem verilerinde ama onu kullanınca yedeklemiyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun için başka Programlar var hocam, bir de mesaj programı versiyonu farklılık gösterince olmuyor olabilir titanium ile...
Ben Galeri yi kullanmıyorum zaten quickpic varken, sen de öyle yap :)
Bir de o inen dosyaların uzantısını zip yap öyle yükle WALKMAN.zip acura.zip gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
Ben Galeri yi kullanmıyorum zaten quickpic varken, sen de öyle yap :)
Bir de o inen dosyaların uzantısını zip yap öyle yükle WALKMAN.zip acura.zip gibi
MegA direk zip yapio ya bu da oyle yapar sanmistim dunden kalan foto bu
Telefonun salaklık yapması biraz da , belki de uygulamasını kullandırmak için böyle adı değişik indirtiyor yandex...
Ama Galeri yerine Quickpic indir onu kullan herşey için, bizim Galeri pek işe yarar bir uygulama değil şimdilik...
Günaydın millet ya bişey öğrendim canım sıkıldı LG yine eskisi gibi yazılım desteği konusunda bunu daha iyi anladım..
Ilk kitkat söylentileri LG için çıktı ama daha türkiye ye kitkat gelmedi arkadaşın s4 ü kitkati aldı.. Samsung el altından türkiyeye bile verdi LG den önce kitkati
Yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi diğer versiyonlarını 20d ler 20e ler ile güncellerken d802 kullananların suçu ne arkadaş
quote:
Telefonun salaklık yapması biraz da , belki de uygulamasını kullandırmak için böyle adı değişik indirtiyor yandex...
Ama Galeri yerine Quickpic indir onu kullan herşey için, bizim Galeri pek işe yarar bir uygulama değil şimdilik...
Olabilir sebebini bilemiyecem..
Onceden direk galeriden yuklerdik alla alla
Neyse qp yi ****
quote:
Orijinalden alıntı: altunok
Günaydın millet ya bişey öğrendim canım sıkıldı LG yine eskisi gibi yazılım desteği konusunda bunu daha iyi anladım..
Ilk kitkat söylentileri LG için çıktı ama daha türkiye ye kitkat gelmedi arkadaşın s4 ü kitkati aldı.. Samsung el altından türkiyeye bile verdi LG den önce kitkati
Yukarıda arkadaşın da yazdığı gibi diğer versiyonlarını 20d ler 20e ler ile güncellerken d802 kullananların suçu ne arkadaş
D802 uluslar arası bir model ve D802 e kitkat çıktı. Ama bölgesel dağıtımlar olduğu için TR ye kitkat çıkmadı. Yoksa almanya kitkatını yükle yani problem yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: bgunduz26
Optimus iyidir iyi.. :) su ana kadar bir hatasini gormedim. Art ye bakmadim iki saatte geciyir art ye vicdansiz. Hissing olayi yok . Ses net kamera iyi sarj da. Bakacagiz artik
Hocam dün gecd v4.1 kurdum sorunsuz.Herşey yolunda idi.Şu an kamera yarım ekran ve ben ekstra bir işlem yapmadım.Şu an rom yüklemek için de müsait değilim..
http://imgur.com/ibzzoxh
Bunu yedekleyince oldu sms ler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 26 Mart 2014; 11:06:07 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
DPI yaptı isen ondan olmuştur. AppSettings'ten 480 e ayarla -
Foruma resim yükleyemiyorum şuan :)
Server da sıkıntı var herhalde, başka yerlere rahat UP ediliyor...
Ben dpi yapmadım google play yüklemelerini yaptı bir kaç. Program yükledi.Appsettings de yüklü değil
quote:
Foruma resim yükleyemiyorum şuan :)
Server da sıkıntı var herhalde, başka yerlere rahat UP ediliyor...
Birseyler var sapitan ama cozemedim
-
-
-
İllümünati
Hayır hocam ben zaten Cloudy Pro 2 kullanıyorum kendi adıma demedim resmi güncelleme niye geç geliyor Türkiye 3. sınıf ülke muamelesi görüyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X