Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (429. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    gpro 2 v.1.1 de kablosuz depolama gene yok ya

fikirtepede mi oturuyon :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 22 Mart 2014; 18:38:35 >

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Sorun yok kusursuz bir rom olmuş
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 22 Mart 2014; 18:38:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Konuşma sesinde bi sorun yok arkadaşlar.. kulaklık takınca hafif bi fısıltı gibi, rüzgar sesi gibi bises geliyor. onunda normal olduğunu kitkat sürümlerinde genel olduğundan bahsedilmiş.. Sesi açınca duyulmuyor zaten. Şeffaf hava durumuda çalışıyor az önce deneyip kaldırdım :))

Alıntıları Göster
    kurdum ramda 80 mb kar haricinde bir farkını görmedim
  • Arkadaşlar cpro 1.1 de kulaklık cızırtısı var mı ? Lütfen denermisiniz ? Sırf bu yüzden kitkattan 4.2 ye dönmek üzereyim, acayip rahatsız ediyor beni...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mansurmarsak kullanıcısına yanıt
    bende yok bi sorun 1.0 da da yoktu sanmam olmaz temiz kurulum yap öyle dene
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Yok ya orayı gösteriyor Feneryolu nda oturuyorum Sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 22 Mart 2014; 18:43:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Konuşma sesinde bi sorun yok arkadaşlar.. kulaklık takınca hafif bi fısıltı gibi, rüzgar sesi gibi bises geliyor. onunda normal olduğunu kitkat sürümlerinde genel olduğundan bahsedilmiş.. Sesi açınca duyulmuyor zaten. Şeffaf hava durumuda çalışıyor az önce deneyip kaldırdım :))

valla optimus v4 te hısırtı sorunu yok gibi geldi bana hiç duymadım şimdiye kadar..

orjinal kulaklığını kullanmıyorum.. kullandığım kulaklıktandır belki diye çıkarıp iphone kulaklığı ile denedim. hisle denen ses yoktu.. tekrar önceki kulaklığı denedim yine yok. kısaca kesildi o ses şimdi.. ama 1.0 da stabil olarak vardı o hisle..

bende bahçelievlerde oturuyorum karşıdayım kadıköy tarafında oturan çok arkadaşım var o yüzden sordum fikirtepede de var :D niye orayı gösteriyor ki acaba
    Konum olarak aratınca kadiköy yok mesela. Ben de konum bulmayı ona bırakıyorum oda fikirtepede gösteriyor Aslında hava durumu olarak yanlış olmaz zaten yakın buraya ama genede alakam yok yani fikir tepe ile yanlış olmasın, bağdat caddesinin üstünde oturuyorum
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Rom süper, Yılan
    hmm olsun çok güzel yer kadıköy neresinde oturursan otur önemli değil :D rom güzel ama kablosuz depolama yok bide şu radyo yu halledebilsem süper olcak :D
    titanium backup tan yedek aldın mı zipli? romu flashladıktan sonra uygulamalar için??
    Ben zaten kullanmıyorum airdroid daha iyi bence. Ben pek performanslı bulmuyorum kablosuz depolamayı. 1 kerede bağlanmıyor adam gibi falan. AirDroid iyi, deneyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

titanium backup tan yedek aldın mı zipli? romu flashladıktan sonra uygulamalar için??

Backup ı aldım ama kurmadım. Herşeyi sıfırdan tekrardan yaptım indirerek.
    ayrı bi program kullanmak istemiyorum o yüzden orjinalindeki gibi olsun istiyorum o yüzden yoksa bende pek kullanmıyorum aslında şarjı çok yiyiyor.ama radyo için bi çözüm üretmeleri lazım 311k serisi cihazlarda radyo donanımı var diyolar ama radyo bi türlü çalmıyor anlamadım gitti
    alışık değil bünye tabiki
    birde air droidden bahsetmişsin şu linkteki değil mi??
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sand.airdroid
    kablosuz depolama için samba filesharing kullanmanı tavsiye ederim. hem free hemde sorunsuz..(root gerektirir)
    Kullanmaya başlamamadan önce ayarlardan kullanıcı-şifre oluşturmayı unutmayın

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.funkyfresh.samba
  • altunok kullanıcısına yanıt
    Aynen çok güzel uygulama
    http://web.airdroid.com/ buradan bağlan .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

hmm olsun çok güzel yer kadıköy neresinde oturursan otur önemli değil :D rom güzel ama kablosuz depolama yok bide şu radyo yu halledebilsem süper olcak :D

MEGA LİNK

• 
Sayfa: önceki 427428429430431
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.