Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (419. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: McMannes

hocam yarını bekle bence, daha çok yorum alamadık, ben de pusudayım...

Cloudy pro 1.1 çıkacakmış yakında. Sitede öyle diyor. Onu beklemedeyim. Ötekine bakınca v3 kullanıyorum şuan fena değil. Sende ne var hocam?
  • quote:

24... rekor kaç bunda ya, hadi oyunu yaptın bari insan 3 can falan verir :-DD

Buda benim rekor.. Yazi senin icin değil kardeşime.yollamistim..:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de cloudy stok 1.1 deyim hocam, bakalım yorumlara da ona göre değiştireceğiz artık...
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    hocam ne yaptın sen ya... daha oynamıyorum oyunu :-))
  • quote:

ben de cloudy stok 1.1 deyim hocam, bakalım yorumlara da ona göre değiştireceğiz artık...

Hımmm neyse bekleyelim bakalım. 1.1 çıkacakmış onu bekle bence sende. Bidaha iş olmasın
  • quote:

hocam ne yaptın sen ya... daha oynamıyorum oyunu :-))

,,,

• Update. Zip demek o işe yarıyormuş :)

Biraz kurcaladım da Titanium backup ile cloudy nandroid yedeğimden Pardus'a rahatlıkla program ayıklama yapılabiliyor. Hatta çağrı geçmişi mesajlar bile ayıklanıyor. Daha kurcalamak gerek bunu epey kolaylıklar var :)

Bunu gösteren arkadaşa çok teşekkürler

• cloudy pro 2 kullanıpta kumandayı kullanamayan varsa çözümünü yazıyorum şimdi:

öncelikle google play store dan BuildProp Editor uygulamasını indiriyoruz, sonra aşağıdaki resindeki "ro.build.target.country" yazan yerin karşısındaki "SG" yi silip "UK" yapıp kaydediyoruz ve cihazı yeniden başlatıyoruz.. Yalnız programın reboot özelliği çalışmıyor o yüzden açma/kapama tuşundan basılı tutarak elle yeniden başlatıyoruz ve sonuç, Türkiye kumandalarının olduğu QuickRemote çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 22 Mart 2014; 4:17:31 >

• altunok kullanıcısına yanıt
    Evet denedim.. bu şekilde çalışıyor.. Ayrıca build.prob dosyası /root/system içinde.. ayrıca programa gerek olmadan text dosyası olarak düzenlebiliyor.
    Birde tr yaptım yemedi.. UK yapınca Digiturk felan geldi
  • itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    evet ilk önce TR denedim sonra EU denedim sonra US denedim en son UK (united kingdom) denedim ve çalıştı..text olarak derlenebiliyor ama kolaylık olması bakımından build prop editor yüklenmesini yazdım yoksa biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Arkadaşlar benim telefon rootlu idi supersu kullanarak unroot yaptim test ettim unroot cikti cihaz ama 10c kurarken hata veriyor. Telefondaki. Bilgiler silinmeden halletmenin bir yolu varmı? Back up demeyin whatsapp teki mesaj sayisinin silinmesini istemiyorum.

Rom yüklemeden root gitmiyor. Download moduna aldığınızda da zaten rooted yazısını göreceksiniz. Ancak rom yüklerseniz root gider. Ayrıca bende gerek kalmamıştı ama birçok arkadaşta romdan sonra fabrika ayarlarına dönmek te gerekiyordu.
    Bu durumda telefondaki herşeyiniz mecburen gidecek. Önce yedek alırsanız sorun olmaz. Titanium Backup en çok kullanılan ve tercih edilen backup uygulamasıdır.

teşekkür ederim ancak şunu anlamadım,programı kurdum ve kısaca göz attım anladığım kadarıyla sadece uygulamaları backup ediyor ve bilgisayara değil telefonun kendi hafızasına.Peki telefondaki herşey silinince bu program da silinmeyecek mi(titanium) ? silinecekse nasıl restore edicem

Cevap çok basit değil mi? Dosyaları bilgisayara almak sorunu çözecektir.
    Titanium hem uygulamaları hem de Data dosyalarını yedekleyebilirsiniz. Benim Whatsup, İşCep, Google Authenticator gibi ayarlanması zahmetli uygulamalarımın Titanium yedekleri vardır ve gerektiğinde buradan geri döner, açtığım an çalıştırırım. Cep Anahtarlarla, smslerle v.s. uğraşmam.

Austria 16GB D80220A_00.kdz böyle bir rom indirdim,bunu direk kurabilirmiyim 4.4e geçmek için?

• kenp K kullanıcısına yanıt
    Çok, çok teşekkür ederim, bahsettiğiniz TOT sistemiyle dün akşam telefonu eski haline getirdim.
    Belirttiğiniz yöntem sorunsuz olarak çalıştı. Bugün tekrar ProKat yüklemeyi deneyeceğim. Yine yapamazsam artık nasıl geri dönüldüğünü öğrendim:)
  • altunok kullanıcısına yanıt
    Bu çok iyi oldu sağol

• CloudyPro II 1.1 bugün indirilmeye hazır olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hburak -- 22 Mart 2014; 9:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Bu çok iyi oldu sağol

Cloudy duyuruda senin için güzel bir haber de vermiş... call recording çalışacakmis. 1.1 de

Aynen onuda gördüm süper oldu bugün güzel geçecek
  • quote:

Aynen onuda gördüm süper oldu bugün güzel geçecek

Optimus v4 te iyi ama cloudy daha hos oluyor. Ama cok geç iniyor cloudy nin romları.. mega Daki gibi hizli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Farketmez valla akşama kadar insede olur

• quote:

Farketmez valla akşama kadar insede olur

Akşama kadar o yükler. Sabaha kadar da biz indirsek.. pazar a tadını çıkarırız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günlerinden nefret ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 417418419420421
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.