Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (416. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: petro24

Arkadaşlar No-frills CPU Control uygulamasının ayarları nasıl olacak? G Pro 2 v4 romu yüklü cihazda?

Bu kişiden kişiye değişir ilk sayfayı incelersen orda her ayarın ozellikleri avantajları yaizıyor ordan birini seçip yapabilirsin ya da oldugu gibi bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Arkadaslar bu titanium backupla yedeklediğimiz dosyaları zipleyip ,yeni rom kurdugumuzda recoveryden flashlama imkanı var mıdır ?bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..

recovery den değilde.ben titanium backup klasörünü bilgisayara kopyaladım.yeni rom kurduğumda.önce titanium u telefona kuruyorum sonra yedek aldığım titanium back klasörünü telefondaki ile değiştiriyorum.geri yükleden istediğim programları yüklüyorum.
  • Çok sey mi istiyorum bilmiyorum ama xda da üyeliği olan bir arkadas , optimus v4 romun da ART çalışırken kablosuz depolamanın çalışmadıgını ve kilit ekranın resminin değiştirilemediğini yazabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher1977

quote:

Arkadaslar bu titanium backupla yedeklediğimiz dosyaları zipleyip ,yeni rom kurdugumuzda recoveryden flashlama imkanı var mıdır ?bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..

recovery den değilde.ben titanium backup klasörünü bilgisayara kopyaladım.yeni rom kurduğumda.önce titanium u telefona kuruyorum sonra yedek aldığım titanium back klasörünü telefondaki ile değiştiriyorum.geri yükleden istediğim programları yüklüyorum.

buyuk boyutlu oyunlar da aynen kuruluyor mu ..Mesela real racing google playden indirdikten sonra oynamak için extra 1 gb gibi boyut indirmek gerekiyor.. eğer kurduktan sonra yine indirmek gerekiyorsa bir esprisi kalmıyor :=).. inş derdimi anlatabilmişimdir.

• quote:

quote:

quote:

buyuk boyutlu oyunlar da aynen kuruluyor mu ..Mesela real racing google playden indirdikten sonra oynamak için extra 1 gb gibi boyut indirmek gerekiyor.. eğer kurduktan sonra yine indirmek gerekiyorsa bir esprisi kalmıyor :=).. inş derdimi anlatabilmişimdir.

o tür programların datalarınıda yedeklemen lazım.titanium sadece apk ve verileri yedekliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

o tür programların datalarınıda yedeklemen lazım.titanium sadece apk ve verileri yedekliyor.

peki dataları yedeklemenin bir yolu var mı.. bazen bi hata oluyor butun emekler bosa gidiyor kablosuz internette olmadığı için sıkıntı oluyor:=)

• Google servislerinde yavaşlamamı var bu akşam Play store youtube vb. Twitter engellemesinin band genişliğini düşürdüğünden bahsediyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 21 Mart 2014; 22:55:02 >
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum aynısını yazıcaktım vazgeçtim. Var hemde sabahtan beri var. Ne google adam gibi ne youtube ne playstore.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Yemin ediyorum aynısını yazıcaktım vazgeçtim. Var hemde sabahtan beri var. Ne google adam gibi ne youtube ne playstore.

Rom üzerinde çalışıyorum play storedan bişey indiremedim doğru dürüst bir yerde hatamı yaptım diye düşünüyordum bende bir acayiplik var bağlantılarda...
    Twitter ile mi alaklı sence ?
    Ben de yeni cloudy stock 1.2 kurdum.Google hesabımı ekleyene kadar akla karayı seçtim. Problemli bugün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam aynen bizdede problem var playstore lere giremiyorumm doğru dürüst
  • quote:

Twitter ile mi alaklı sence ?

Gündüz birkaç sitede görmüştüm engelleme yüzünden google da etkilendi gibi haberler
    Mahvettiler memleketi
  • quote:

Mahvettiler memleketi

O konulara girersek çıkamayız

Romdan vaz geçtim clash of clansı kuramadım kıvranıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Mahvettiler memleketi

O konulara girersek çıkamayız

Romdan vaz geçtim clash of clansı kuramadım kıvranıyorum

BENDE sorun gorunmuyo play storede ve telefonda ama bilgisayarda 3 dakikalık videoyu 10 dakika da izleyebildim.. :=)

Başka yerden çek apk olarak.
  • XDA ya üyeyim de yorum falan yaptırmıyor bana sinir etti .. neyimizi beğenmediler :)
  • Beyler bana batarya problemi olmayan en performanslı rom+kernel ikilisini önerebilir misiniz?
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Toplamda 10 mesajın olması lazım.. Antutu konusuna yaz , ekran görüntüleri ve mod konularına yaz 10u tamamla işte :D
  • 
Sayfa: önceki 414415416417418
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.