Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3607. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36053606360736083609
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vay hadi bakalım hayırlısı

Konusu vs varmı ?
  • Flyme 6 tabanlı yeni bir rom çıkmış, sanırım bizim Türk geliştirici arkadaşların ürünü , deneyen var mı acaba?

XDA Developers
    [Patchrom][International] Flyme 6 for Lg G2 [d802] by OneTeamEdition
    https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/patchrom-flyme-6-lg-g2-oneteamedition-t3660874

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Vay hadi bakalım hayırlısı

Konusu vs varmı ?

konusu vardı ama şimdi bulamadım kaldırdılarmı acaba test için arkadaşlar arıyolardı
    XDA Developers
    [TESTER][7.2.2-DEV] Paranoid Android for LG G2 (D802-LS980)
    https://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/tester-paranoid-android-lg-g2-d802-ls980-t3649145

burdaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 23 Ağustos 2017; 22:16:2 >

• Flyme nin kendi çıkardığında çok sorun vardı türk arkadaşlarımız bu sorunları giderebildiyse çok güzel olmuştur deneyelim.
    (edit) Kendi sayfalarında yapılan patch hakkında bilgi verlmiş.

- En güncel 1 Temmuz güvenlik yaması üzerine inşa edilmiştir.
    - Rom International versiyondur, Tema Marketi'nden ücretsiz temalar indirebilirsiniz.
    - Performans için optimizasyonlar yapılarak gereksiz servisler kaldırıldı.
    - Kullanılmayan uygulamalar temizlenerek en saf Flyme arayüzü deneyimi sunulmaktadır.
    - Gereksiz saçma sapan temalar vs. sisteme dahil edilmemiştir, böylece sistem orjinalliği korunmuştur. Mafya
    - Ayrıca romda el feneri çalışmaktadır

Sayfa bağlantısı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 23 Ağustos 2017; 23:32:48 >

• arkadaşlar bendeki g2 ilk serilerden yani radyo çipi bulunuyor.ben stock 5.0.2 tr romu kullanmak istiyorum ama radyo yok doğal olarak. bi stock radyo apk sını bulabilir miyiz?
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Ben bayrama kadar memlekette olduğumdan deneme şansım yok, siz denerseniz geri dönüşünüzü bekliyor olacağız..

• xcam kamera uygulamasının güncelini paylaşırsa bir arkadşımız çok makbule geçer xda sitesinde bulduğumu yüklüyorum kamera durduruldu hatası veriyor
  • Resmi flyme romdan farkı çince olan her şeyden temizlenmiş arayüzünün güzelliği tartışılmaz yağ gibi günlük kullanım için uygun fakat en büyük eksik knock on off çalışmıyor 4 senedir kullandığımız en nadide özellik o sebepten rerurrection remixe geri dönüyorum.
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Stock ve custom romlarda kullandığım xcam hocam buyrun

• quote:

Orijinalden alıntı: xperius

https://mega.nz/#!z850RCgB!zZqJLpv2fncDqQsNW2Os6hlIs6Yt7OaKf4YYw0oGwfQ

Hocam çok teşekkür ederim sağolun

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam

EyvAllah hocam müsait olunca bende bir deneyeyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: xperius

https://mega.nz/#!z850RCgB!zZqJLpv2fncDqQsNW2Os6hlIs6Yt7OaKf4YYw0oGwfQ

Custom rom derken Ressurrection Remix 7.1.2 de çalışır mı? Denediniz mi?

Şuanlık kullanıyorum bakalım ne kadar gidecek

• karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam çalışmaz custom dan kastım cloudy tarzı romlar
  • 7.1.2 Lineage os romu çok güzel diyordum ki, bir çok kişinin yaşadığı operatörden bağlantının durup dururken kopma sıkıntısını bende yaşadım. Kullanıpta bu sıkıntıyı yaşamayan var mı?

• Ressurrection Remix 7.1.2 romunun herhangi bir sıkıntısı var mı, kullananlar memnun mu?

• aykutk A kullanıcısına yanıt
    cihazları D802 olan arkadaşlar bu link sizin için. cloudy 3.3 - RR - CrDroid- lineage ... vb. romlara flashlayabilirsiniz .Zırt Pırt Şebeke düşme sorununu çözer.
    https://www.androidfilehost.com/?fid=23991606952596319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UniqueLiFe -- 28 Ağustos 2017; 18:58:1 >
  • 7.1.2 Lineage os romu kullanıyorum, her hafta güncelleme yayınlanıyor. Twrp den her kurmamızda verileri kaybetmeden nasıl uptdate yapabiliriz.

Yardımcı olursanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutk -- 29 Ağustos 2017; 4:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutk

7.1.2 Lineage os romu kullanıyorum, her hafta güncelleme yayınlanıyor. Twrp den her kurmamızda verileri kaybetmeden nasıl uptdate yapabiliriz.

Yardımcı olursanız memnun olurum.

direk üzerine kurun sıkıntı olmaz yada sadece

Wipe System: Telefondaki işletim sistemini siler, yeni yazılım yüklenmezse telefon açılmaz.

TWRP Wipe Ekranında çıkan partitionlar nereye bağlıdır ?

Wipe System: Telefondaki işletim sistemini siler, yeni yazılım yüklenmezse telefon açılmaz. bunu işaretleyn yeterli

Wipe Data: Telefonda yüklü olan uygulamaları siler, sıfırlanmış olarak açılır.

Wipe Cache-Dalvik: Uygulama önbelleklerini siler. bunu işaretleyin

Wipe Internal Storage: Telefonda olan bireysel dosyalarınızı siler (Resim, müzik, belge vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 29 Ağustos 2017; 22:15:42 >

• 
Sayfa: önceki 36053606360736083609
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.