Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.724.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi de 193 Mb ta takıldı. Elinde Cloudy Stock 1.1 Mega linki olan varsa paylaşabilir mi acaba?

Çok makbule geçer.
  • butkuci kullanıcısına yanıt
    baglantınızla ılgılı bı sınıtı var bıtane download programı kullanın
    IDM kullan
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Neden ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

IDM kullan

Ücretsiz alternatifi olan EagleGet kullanıyorum dostum ama maalesef. Demin bir arkadaşın dediği gibi server yoğunluğu var herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isousluer

CloudyStock 1.1 yüklediğimiz zaman custom recovery kaybolur mu? Birde CloudyStock'ta root var mı? Varsa kendinden mi rootlu biz mi rootluyoruz?

Hocam 2-3 sayfa geri de bu konu ile ilgili o kadar çok açıklama var ki artık kimse cevap vermiyor onları okuyun

- recovery kalıyor
    - root var senin rootlamana gerek yok
    Ben indirirken devam edebilme özelliği vardı xda linkinin :/ iobit falan kullanın bari hocam Eagle da neymiş :)

• Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Hocam sende twrp açılıyor mu şuan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam sende twrp açılıyor mu şuan?

2.6.3.3 açılıyor ancak birşey kurmayı denemedim henuz.Hatta siz yazınca denedim açıldı.

Peki hocam, boşverin denemeyin hata falan verir geri dön vs. derken uğraş dur sonra :)
  • hocam ,trwp den phliz recovery kurduktan sonra wipe, baseband, cloudy bu işlemleri sırasıyla phlizden yapıyoruz degl mi ? trwp yi sadece phlizi kurmak icin kullanıyoruz ?
  • Çok teşekkür ederim hocam.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hocam sonuçta ben cm11 ide bu recovery ile kuruyordum. O da 4.4 bu da 4.4. Hani KitKat a uyum sorunu falan diye soruyorsunuz herhalde.Fakat ben zaten herhangi birsey yüklemeyi cok cok cazip,muhtesem,vay arkadaş bunu kurmayan taş olur gibisinden bir uygulama olmadığı surece düşünmüyorum çünkü rom cidden tam istediğim gibi.Müzik uygulamasındaki dolby digital inden tut,stabilligi,oyun performansı hızı falan 4 4 lük olmuş.Adama cidden bagis yapacağım.
    Hatta artık verecekse rom guncellemesini bile bunun üzerinden yaparım.Stok rom bile kurmam flashtool ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 14 Mart 2014; 21:58:12 >
    CloudyStok 4.4 den mi bahsediyorusun
    kitkat da dosya kopyalarken sıkıntı yapıyor diyorlardı da twrp için lazım olursa philz e döner öyle yüklersin hocam, en garantisi bu hem yakında kk için adam gibi bir twrp çıkar, ona geçersin...
    Şuan bende gayet memnunum zaten stock dan, herşey sorunsuz çalışıyor, ART da olmasa da olur, pro romlarına pek ısınamadım zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: butkuci

quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

IDM kullan

Ücretsiz alternatifi olan EagleGet kullanıyorum dostum ama maalesef. Demin bir arkadaşın dediği gibi server yoğunluğu var herhalde.

Tanıştırayım dostum.

http://www.eagleget.com/

• hadi doktoru kızdıralım mac berabere bıttı

@legend.
    @Blacktechtonix
    @Nighteyes
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    28. haftayı bekliyorum ben
    Alın Teridir ! Sırtındaki Yük , Selam Olsun Sana Şanlı Karabük ! ...
    Fanatik değilim, eğlencesine izlerim maçları :) yenersek sevinirim, yenilirsek de umurumda olmaz
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.