Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3243. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32413242324332443245
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiiliyol

şu an için en stabil rom hangisi arkadaşlar miu yüklemek istiyorum ama çalışmayan bir özellik vardır diye endişe ediyorum bankacılık uygulamalarında filan hata vermemesi lazım özellikle.

Stock tabanlı bir rom mu yoksa aosp tabanlı bir rom mu istiyorsunuz?
  • kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    hocam sizin pusula sorununuz çözüldü mü

• LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyesref

hocam sizin pusula sorununuz çözüldü mü

Bende sorun yok hocam. Emin olmak için sormuştum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorimanx 8.7 çok başarılı maşallah arkadaşlar cloudy g2 3.3 ile kullanıyorum kernel sıkıntısı çekenler bir denesin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Xceed D802-LP-prod-bld16.zip

https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960689263

Hocam malesef build 15 te olduğu gibi reset sorunu devam ediyor. Build 14 stabil.

• Miu7 6.1.22 guncellemesi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Xceed D802-LP-prod-bld16.zip

https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960689263

Hocam malesef build 15 te olduğu gibi reset sorunu devam ediyor. Build 14 stabil.

Evet restart sorunu var kernelin bende dorimanx 8.3 kullanıyorum

• Beyler, yavaş yavaş cok sevdigm telefonumu dgştirme zamani geldi. Hem 16 gb olmasi hmde kardşimin telinin bozulmasi bahanem oldu. Stock lolipop yükleyip kardeşime verecegim Note 4 ve lg g4 arasında kaldım. Bi fikir verecek arkadaş var mı :) max. 1500 tl bütcem :)

• Arkadaşlar miuiye geçeceğim fakat aklımda bir kaç sorun var yardımcı olur musunuz?
    1) Hangi yapımcının romunu flashlayayım? Birinde ses kısıktı diğerinde hatalar vardı falanfalan ben en son kullandığımda, önceliğim pil.
    2)Miuinin tüm kendi programlarını silmek istiyorum, çok ayar edigor beni. Mesela mi storeu tamamen kaldırmak istiyorum, güvenlik uygulamasını falan kaldırmak istiyorum supersu kafi bana, nasıl yaparım?

• Elinde lg g4 veya v10 a ait smart notice dosyasi olan varsa link verrbilir mi ? Stock lollipop kullanıyorum.

• Şuan miui kullanıyorum ama 3.3te iken 12a sürümü daha iyiydi xceedin deneyin derim şefim

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Beyler, yavaş yavaş cok sevdigm telefonumu dgştirme zamani geldi. Hem 16 gb olmasi hmde kardşimin telinin bozulmasi bahanem oldu. Stock lolipop yükleyip kardeşime verecegim Note 4 ve lg g4 arasında kaldım. Bi fikir verecek arkadaş var mı :) max. 1500 tl bütcem :)

Note 4 derim hocam kamerası lg g4 kadar olmasada yakındır pil konusunda daha iyi kalemi var ve bir çok sensör barındırıyor içinde ayrıca çerçevelerde metal eski plastik samsunglara benzemiyor.

İşlemcisi Exynos 5433 snapdragon 805 e oranla biraz daha iyiydi 808 ile de arasında pek fark olduğunu sanmıyorum yani performans olarak da hala iyi durumda.
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Bende 918 mb güncelleme çıkıyor bunda bir yanlışlık yok degilmi romun kendisi o kadar zaten ne güncellemesi bu acaba bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

Bende 918 mb güncelleme çıkıyor bunda bir yanlışlık yok degilmi romun kendisi o kadar zaten ne güncellemesi bu acaba bilgisi olan varmı?

Bende 38 mb geldi hocam sistem uygulamasi filan kaldirdiniz mi yada hangi modlari kurdunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

918 mb onda bi yanlislik var gelen guncelleme 38 mb

• ronaldo0709 R kullanıcısına yanıt
    Kirin olani tavsiye ederim

• 4X HD kullanıcısına yanıt
    Kin'in romunu falşlayın hocam. ses gayet güzel zipi de var. istenmeyen bütün programları titanium backup ile silebilirsiniz.
  • Anlamadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Kin'in romunu falşlayın hocam. ses gayet güzel zipi de var. istenmeyen bütün programları titanium backup ile silebilirsiniz.

Yeni guncellemeyi yukleyebildiniz mi hocam

• 
Sayfa: önceki 32413242324332443245
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.