Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31983199320032013202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgisayara indirmistim onceki 3 5 sayfaya bakarsan mega linkli gorebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NexusElite kullanıcısına yanıt
    Hocam bismillah seneye yeni giriş yaptık ben bekleyemem o kadar süre en azından yeni bir cihaz için

• quote:

Orijinalden alıntı: Emre155

Buyur hocam rr 6.0.1 kullanıyorum.

Şuanda ne durumda ? İyisiyle kötüsüyle ?
  • Rezn0v.dll kullanıcısına yanıt
    Beklemene bile gerek kalmıycak zaten göz açıp kapayıncaya kadar cihazlar piyasada olmuş olucak.Sonradan pişman olma keşke almasaydım deme
    Önceki sayfalarda arkadaşın dediği gibi aynı sorunlar yani cm tabanlı olduğu için sorunlar aynı. Göze çarpan olarak arama bitince veya karşı taraf meşgulse rahatsız edici uyarı veriyor. Çift tıklama sorunu var göze çarpan bunlar diğerleri önemsiz.
    İyi tarafı sade hızlı şarjı iyi. Sana iyi gelirmi bilmem yani rom bomboş:) ama ben öyle seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Far2Cry -- 7 Ocak 2016; 20:18:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde Aosp tutkunuyumdur ama nasıl olduysa ilk defa Cloudy v3.3 yağ gibi 2 aydır kullanıyorum. Kasma donma takılma yok. Sadece nadiren reboot oluyor ve sensör çalışmaya biliyor. Geçsem mi geçmesem mi kararsız kaldım. Sormak istedim.

• rLzApex kullanıcısına yanıt
    İndirdim fakat deneme şansım olmadı bugün deneye bilirim foruma buglarını yazarım

Hocam google plus ta brezilyalıların d805 sayfası var ordaki bir arkadaş birçok rom çıkarıyor Cloudy'nin üzerine, yani cloudy nin hatalarından arındırılmış halini. d802 için portlamak çok zor olmasa gerek forumda linux kodlamasını bilen arkadaşlar olacaktı

• Cm12.1 de herkeste durduk yerden titresim oluyor mu
    Cok sinir bozucu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: rLzApex

quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

lhttp://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/chelozteamfulluxg4v10-t3284604

bu romu kullanan arkadaşlarımız varmı yorumlarını alsak

Ben sanırım 2-3 gün önceydi sordum kimse cevap vermedi sanırım betasını test eden yok. 9

Şimdilik kurmayın hocam betayi buglari var denedim. Mobil veri acilmiyo du denedigimde. Baska buglarida vardi bide dpi si cok düşük kötü görünüyo. Ileride normal dpi ye donerse guzel olabilir

• http://www.cmxlog.com/13/d802/
    Arkadaşlar cm13 changelog kısmında snapdragon kamera ile ilgili birşeyler yazılmış ama ben tam olarak ne yapıldığını anlamadım?Acaba snapdragon kamerayı mı eklemişler roma?
  • Aslında bugları belli geçiçi çözümleri de var fakat ne derece kullanılabilir. Psikolojik olarak bu rom adam olacağına inanıyorum :)
    Aslında birazda ndm special edition ile kıyasını merak ediyorum.

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    hocam o bir sonraki çıkacak rom için yazılmış farkettiniz mi bilmiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

hocam o bir sonraki çıkacak rom için yazılmış farkettiniz mi bilmiyorum ?

Biliyorum hocam benim öğrenmek istediğim bir sonraki verecekleri güncellemede snapdragon kamerayı mı eklemişler?
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam ve kamerada kullanılan özelliklerin iyileştirmesini de kapsıyor changelog
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Hocam google plus ta brezilyalıların d805 sayfası var ordaki bir arkadaş birçok rom çıkarıyor Cloudy'nin üzerine, yani cloudy nin hatalarından arındırılmış halini. d802 için portlamak çok zor olmasa gerek forumda linux kodlamasını bilen arkadaşlar olacaktı

Mesala bunu denedim super bence. Storm_v1.2_07Jan2016.zip
    Baglanti; https://plus.google.com/117298369160380143923/posts/8sw43CF38JK

Ekran görüntüeri
    https://mega.nz/#F!sg1HwAwD!rvYhzb-3sacdAfJaXc8aPw

Ustune bunu atMayi unutmayin. 805 Bootlooder li çünkü.
    D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth.zip

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

aynen öyle hocam ve kamerada kullanılan özelliklerin iyileştirmesini de kapsıyor changelog

Snapdragon kamerayı kullanması iyi olmuş.Teşekkür ederim cevabınız için.
  • Arkadaşlar Merhaba
    Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.LG G2 D802TR Kullanıcısıyım ve Cloudy G2 3.3 Kullanıcısıyım ancak Stock roma dönemiyorum flash tool vs. çeşitli yöntemler denedim.LG Mobile Support Tool Kurtarma Menüsünü denedim(Driverlar yüklü ve COM Bağlantı noktası olarak görüyor )1.8 GB Dosyayı indirdi ancak kurulumda %2 kaldı. LG Flash Tool ile denedim yine % 2 de kaldı.Offline KDZ FW Update yöntemini denedim ancak yine % 2 de kaldı bir türlü % 2'yi geçemiyorum bir fikri olan var mı bu konuda ?

Edit: Denenen KDZ'ler D802TR30D , D80230D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Combobox -- 8 Ocak 2016; 1:58:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Combobox

Arkadaşlar Merhaba
    Bir konuda fikrinize ihtiyacım var.LG G2 D802TR Kullanıcısıyım ve Cloudy G2 3.3 Kullanıcısıyım ancak Stock roma dönemiyorum flash tool vs. çeşitli yöntemler denedim.LG Mobile Support Tool Kurtarma Menüsünü denedim(Driverlar yüklü ve COM Bağlantı noktası olarak görüyor )1.8 GB Dosyayı indirdi ancak kurulumda %2 kaldı. LG Flash Tool ile denedim yine % 2 de kaldı.Offline KDZ FW Update yöntemini denedim ancak yine % 2 de kaldı bir türlü % 2'yi geçemiyorum bir fikri olan var mı bu konuda ?

Edit: Denenen KDZ'ler D802TR30D , D80230D

Twrp ye girip bunu flashlayin. Bu rom yuklendikten sonra kdz atin sikinti olmaz.

https://docs.google.com/uc?id=0B3U72O5ZZ8z-MHJELUNPQTVMRkk&export=download

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan indiriyorum ancak sorunun kaynagı Cloudy Rom mu? bundan dolayımı bunu flashlamam gerek ?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Combobox -- 8 Ocak 2016; 2:13:26 >
  • 
Sayfa: önceki 31983199320032013202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.