Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (312. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- Wipe
    - Baseband
    - Rom

Aroma şahane bir olay ya. @PendroZ
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu aroma ne oluyordu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Recovery çıkar zaten yarın birgün , o zaman kurarım , sonradan kuruluyormuş zaten ..
    aptallıgıma geldı benım trwp uzerınden kurmaya cabaladım telefon logo dongusune gırdı sımdı 10f atıom sonra tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nighteyes

Recovery çıkar zaten yarın birgün , o zaman kurarım , sonradan kuruluyormuş zaten ..

Zaten recovery olmalı romda kontrol et Patch li savocanın kerneli var üstünde yüklerken silinmemiş olmalı silindiysede yine yükleyebilirsin loki patch desteği aktif kernelde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PendroZ -- 14 Mart 2014; 2:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bayağıdır takip etmedim yenisi çıkmış demekki ama bununla tüm jb leri sorunsuz Root lamıştım :)

Şaka bi yana aynısı zaten hocam diğer sürümler için destekler eklenmişti galiba
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Aynen philz recovery var.. :)
  • Şuan tek eksisi kablosuz depolama sanırım , şarj sıkıntısı yok , root sıkıntısı yok , recovery de var ( yedek olayını bilmiyorum .. ) Hızı çok iyi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Ben başta kurdum.

- Wipe
    - Baseband
    - Rom

Aroma şahane bir olay ya. @PendroZ

Bakalım senin yorumlar ne olacak :=)
  • Basebandi nasıl flaşlayacağız.Baseband dosyası nerde ki?Kafa durmuş bu saatte!
    Bende 10G Twrp Recovery Kernel root ve camera mod yüklü.Yapmam gerekenleri yazabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 14 Mart 2014; 2:18:20 >
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    trwp gırıceksın
    phlız kurucaksın
    recovery gırıceksın
    sonra kk yı atıcaksın
    romu atıcaksın
    telefon resetlıyecek acılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 14 Mart 2014; 2:21:13 >
  • Arkadaslar pc olmadan philz recovery yukleyebilirmiyim, su an root lu ve twrp yuklu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuran gıdıp yattı heralde konu bı anda sessızlıge burundu

evet yuklersınız telefonunuza netten ındırın ve trwp den gırın ıntısall edın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 14 Mart 2014; 2:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Basebandi nasıl flaşlayacağız.Baseband dosyası nerde ki?Kafa durmuş bu saatte!
    Bende 10G Twrp Recovery Kernel root ve camera mod yüklü.Yapmam gerekenleri yazabilir misin?

Philz Recovery kurmadan romu kurmayın önce wipe ları yapıp baseband flashlayın sonra romu flashlayın
  • quote:

Aynen philz recovery var.. :)

Romda gömülü mü biz mi kuruyoruz hocam philz recovery i yada zaten romu yüklediğimiz recovery silinmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

kuran gıdıp yattı heralde konu bı anda sessızlıge burundu

benimkide karınca gibi indiriyior ama inat ettim kurmadan yatmayacam... gitii yarın ki otomatik kontrol sistemleri dersi :=)
  • Romla beraber geliyor .
  • quote:

Şuan tek eksisi kablosuz depolama sanırım , şarj sıkıntısı yok , root sıkıntısı yok , recovery de var ( yedek olayını bilmiyorum .. ) Hızı çok iyi ..

Kameranın durumu ne peki magic focus vs sorunsuzmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Basebandi nasıl flaşlayacağız.Baseband dosyası nerde ki?Kafa durmuş bu saatte!

Baseband hocam

http://www.androidfilehost.com/?fid=23329332407578483
  • baseband ve kk anlamadım?Bu dosyalar nerde indirdiğim romun içine baktım orda göremedim..
  • 
Sayfa: önceki 310311312313314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.