Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.690.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31093110311131123113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GpRsCi

Her zaman diyorum diğerleri bana göre cloudy çakması geliyor

Hocam öyle diyorsunuz da cloudy de çok çabuk şişiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini denedim, irondroid ten başkasını kullanamıyorum, bu romun kullanırken verdiği his diğerlerinden farklı gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Hepsini denedim, irondroid ten başkasını kullanamıyorum, bu romun kullanırken verdiği his diğerlerinden farklı gibi.

Irondroid bana göre de diğerlerine göre ama G4 romları tam manasıyla portlanamadi.

• Thunder v2 romu dünden beri kullanıyorum. Bazen uygulamalara girince (ayarlar-ana ekran durduruldu) diğer uygulamalardada aynı sorun var. Msj geliyor msjı açıyorum bembeyaz ekran çıkıyor msjı göstermiyor.
    Aynı sorunu satthu romdada yaşadım.
    10 dan fazla rom denedim..
    Bence uzun süre kullanımda en iyi rom irondroid ve cloudy rom.
    (cloudy bazen kasma dısında sorunsuz)

• Dungeon hunter 5 sunucuya bağlanılamıyor dıye hata verıyo bilen varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

satthu romu yükledim ama uygulamalrdan program kaldırmaya çalıştığımda uygulama durduruldu hatası alıyorum sürekli sizde durum nedir?

Ayni sorunu bende yaşıyorum. Uygulama verisi temizlemek için girdiğimde yasadim. Titanium backupla temizledim bende verileri

• CyanogenMod 12.1'i tavsiye eder misiniz? Şuan 4.4.2 stock rom yüklü. Hiç rom yükleme deneyimim yok.
  • Daha önce de sormuştum ama cevap gelmemişti, benim için çok önemli olduğu için tekrarlıyorum.. Bazı romlarda daha doğrusu çoğunda internet sorunu yaşıyorum. İnternette bazen kesilmeler oluyor, oyun oynarken falan bağlantınız yavaşladı deyip atıyor mesela. Bu sorunu orijinal TR lollipop sürümünün sürücülerini yükleyerek düzeleceğini düşünüyorum, siz ne dersiniz? Kurtuluşu varsa ne yapmam, ne flaşlamam gerek? (Şu an kullandığım rom Thunder v2,5.0.2 lollipop)

• 4X HD kullanıcısına yanıt
    Hocam sabit biryerde dururken de bu sorunu yasiyormusunuz yoksa hareket halindeykenmi sadece

• arkadaşlar az sonra thunder rom kuracagım hangi kerneli önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Hocam sabit biryerde dururken de bu sorunu yasiyormusunuz yoksa hareket halindeykenmi sadece

Sabit masanın üzerinde iken, sürekli oluyor. Yardımcı olunuz lütfen..

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Bende şişme vs olmuyor nedense uzun süredir CloudyG2 3.3 yüklü boşta 1gb ram oluyor

• Beyler 3.3 kullanıyorum sathu thunder v2 irondroidten hangisini onerirsiniz? Bide gecis yaparken ek bisey flaslamaya gerek var mı

• 4X HD kullanıcısına yanıt
    Şu baseband i kurarmisiniz hocamhttps://mega.nz/#!Gx5jxRqZ!Fpa5ibuXpEEtS4Nysxo-uxPNU3IO-_J3XBoMBdRRvGY

• mahseer898 kullanıcısına yanıt
    Tersini yazmışım demekki sana

• Beyler thunder V2 de şarj hızlı akıyor sanki Varmı bir önerisi olan şu resurrection remix rom nasıl kullanan var mı?

• Merhaba bu irondroid rom u nereden indirip ve nasıl kurabilirim. Hiç rom kurmadım ve root lu değil telefonum. (sanırım bu rom iyi bir seçim yine de öneri rica ederim ) telefon donduğu ve batarya performansı yüzünden değiştirmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 27 Kasım 2015; 21:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: GpRsCi

Her zaman diyorum diğerleri bana göre cloudy çakması geliyor

Hocam öyle diyorsunuz da cloudy de çok çabuk şişiyor.

hocam boşverin bu şişme olaylarını.Cloudy 3.3 sonrası xposed kur.
    xposed'a fix lollipop memory leak modülü ekle daha sonra keyfine bak.Custom rom kuran insanın şişme gibi derdi olmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarlabasi -- 27 Kasım 2015; 23:20:39 >
  • Kitkat'dan Cloudy 3.2 geçiyordum fakat telefon açılmıyor şuan sanırım baseband gerekli link atabilecek var mı?
    Lg logosundan sonra siyah ekranda kalıyor
    Şimdi Twrp de açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 27 Kasım 2015; 19:41:55 >
  • Merhaba arkadaşlar 3 rom arasında kaldım hangisi daha uygun olur?
    RR, Aicp ve Miui v7(4.4.2)
  • 
Sayfa: önceki 31093110311131123113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.