Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.707.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30633064306530663067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşla system irim kebarlari oval olanı system ui ler vardi bir sitede onunlinkini paylasirmisiniz. Birde Bu Droid Rom Da 4lte yok ayarlarda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    XCam LG Settings
    https://mega.nz/#!n0gxDRrY!u5QorFK7Njpsw9goePZPjziukBnWRWOfWd3a4vBI0GE
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertank07

Arkadaşla system irim kebarlari oval olanı system ui ler vardi bir sitede onunlinkini paylasirmisiniz. Birde Bu Droid Rom Da 4lte yok ayarlarda

Bumuydu hocam istediginiz

https://plus.google.com/110260696013240929685/posts/1L32tjLLD4E

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

XCam LG Settings
    https://mega.nz/#!n0gxDRrY!u5QorFK7Njpsw9goePZPjziukBnWRWOfWd3a4vBI0GE

Eyvallah üstad

• irondroid yapanlarin butun romlarinda su 2g.3g gecisi bide flash isigi quick settingste kisa yolu yok uyuz oluyorum kuruyorum geri donuyorum.ya desolation ya bliss yada rr. Akiciliktada belki pskolojik mi bilmem ama htcmania daki cloudy 3.3 daha akici geliyor.onunda backup i bar bazen onuda kullaniyorum. Ama sunu belirteyim şu desolation rom hafif bir iki noksani hatasu bar yoksa bence piyasadaki en hizli ve pil omrune sahip rom. Glimpse apk veya acdisplay apk hata veriyor diye soguyorum.

ama hala şu bkd romun 2.3 versiyonunda bana mantikli aciklama yapani veya kurmayi becerebileni yakalayamadim:)) inat ettim neler denesiysem olmadi.system mount hatasi veriyor kurulumdan patch dosyasina gecerken.

• Gelistirici bu hafta sonunda irondroid v1.0.1 surumunu yayinlayacakmış.Ben daha v 1.0 surumunü yükleyemedim.

• irondroid yok usta bliss backup a donuyorum kagni gibi anasini satiyim.

• Şu irondroid romunu nasıl kuracağımızı anlatacak olan var mı?Stock 30a lolipop romundan geciş yaparken acilista security error hatası verdi.

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

Şu irondroid romunu nasıl kuracağımızı anlatacak olan var mı?Stock 30a lolipop romundan geciş yaparken acilista security error hatası verdi.

aynı sorun bendede var anlatacak olan yokmu bekleyenler var
  • quote:

Şu irondroid romunu nasıl kuracağımızı anlatacak olan var mı?Stock 30a lolipop romundan geciş yaparken acilista security error hatası verdi.

Ustam birde 30f stoktan yüklemeyi dene bence

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Ustam birde 30f stoktan yüklemeyi dene bence

Hocam yine aynısı olacak fark eden birsey olacağını düşünmüyorum.Sonucta iki romda stock rom.

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hocam önce kitkat tabanlı bir custom roma geçip sonra iron rom yüklemeyi deneyin Ben miui 7 romdaydım kolayca geçiş yaptım
    mi7 biliyorsunuz kitkat tabanlı wipe işlemlerini yaptıktan sonra D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth yükledim ve ardından romu kurdum sorunsuz açıldı
  • quote:

Hocam önce kitkat tabanlı bir custom roma geçip sonra iron rom yüklemeyi deneyin Ben miui 7 romdaydım kolayca geçiş yaptım
    mi7 biliyorsunuz kitkat tabanlı wipe işlemlerini yaptıktan sonra D802_PATCH_GO_LP_V1.1_droidth yükledim ve ardından romu kurdum sorunsuz açıldı

Hocam power rom yukleyip o sekilde gecmeyi dusunuyorum.Riske atmak istemiyorum.Romdan memnun musunuz?

Hocam fazla olmadı geçeli ama ben pek bi fark göremedim ilk kurulduğunda bütün romlar hızlı ve sorunsuz sıkıntılar sonradan çıkmaya başlıyor
    şu an kullandığınız romdan memnunsanız bence uğraşmaya değmez ama yine siz bilirsiniz
    Hocam sizin için bir deneme yaptım önce cloudy 3.3 yükledim kurulum tamamlandıktan sonra telefonu açtım ve tekrar recovery ye girip IronDroid romu kurdum ve sorunsuz açıldı
  • quote:

Hocam sizin için bir deneme yaptım önce cloudy 3.3 yükledim kurulum tamamlandıktan sonra telefonu açtım ve tekrar recovery ye girip IronDroid romu kurdum ve sorunsuz açıldı

Çok teşekkür ederim hocam beni büyük bir uğraştan kurtardınız.
  • quote:

Indroid romu kurduktan sonra patch falan yuklediniz mi yoksa normal rom kurar gibi mi kurdunuz?

• xperius kullanıcısına yanıt
    Link ölmüş yeniler misiniz.

• quote:

quote:

Çok teşekkür ederim hocam beni büyük bir uğraştan kurtardınız.

Alıntıları Göster
    İsteyenler için IronDroid7 v1.0 Ekran görüntüleri
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• 
Sayfa: önceki 30633064306530663067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.