Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KKrom template klasörünün içeriği aynen bu şekilde olmalı. Xda da bir dosya eksik belirtilmiş.Doğrusu bu şekilde olacak.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • cihansenguler C kullanıcısına yanıt
    hard reset atmadan iste hocam :) ben öyle yaptım, hiçbir ayar yoktu sms ile istedim tüm ayarları...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihansenguler

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Ben 20B yi kurdum ancak veri baglantisi yapamiyorum. Ayarlari istedim aveadan ancak yine olmadi. Ayni sorunla karsilasan var midir?

Hocam erişim noktalarında Avea internet işaretliyse onu internet yapın

malesef değil hocam. sadece wap var :( bi hard reset atıp ayarları tekrar isteyeceğim. :(

Gerek yok hocam aveadan *100# ayarlar>toplu ayarlardan hepsini çekin gelen mesajdan yükleyin hard resetlik bişey yok

• hocam onuda yaptım. ayarları toplu olarak aldım ancak malesef internet ayarları gelmedi .(

elle yapmayı bi deniyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20B kurulmalımı kuran arkadaşlar tavsiye ediyormu yoksa gerek görmüyolarmı görüşlerinizi alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarac -- 13 Mart 2014; 22:55:58 >
  • Beyler 20b'ye knock code özelliği eklenmiş mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • d4hi kullanıcısına yanıt
    art-knock code-magic focus-4k yok
  • G2 de orjinal 4.2 romunu hiç kullanmayıp hep 4.4.2 nin birçok romunu ve özellikle Mahdi romu kullanan biri olarak akıcılık konusunda çok iyi derim 20B için.Tavsiye ederim.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Öperler öyle 4.4 stok u
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Hiçbirinin olmamasının benim yaşam kaliteme olumsuz bir etkisi yok hocam
    Benim yaşam kalitem bitti, şuan artık yaşamamın bir manası kalmadı elveda..

Şaka ama knock code olaydı iyidi.
  • @PendroZ hocam ayarlıyacak hayırlısıyla beklıyoruz
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Adamlar direk jb de 4.2.2 olan yazıyı 4.4.2 yapmışlar bence :), umarım adam gibi performans güncellemesi vererek bu eksiklikleri kapatırlar... Bir de root yapmayanlarda bile rooted gözükmesi hayra alamet değil
  • quote:

hocam onuda yaptım. ayarları toplu olarak aldım ancak malesef internet ayarları gelmedi .(

elle yapmayı bi deniyim.

Apn yi manuel ekle o zaman isim >internet

Apn > internet

Olarak ekle kaydet hocam

• V3 candır .. Şarjda düzeldi gelin 2 saatte 1saat ekran Full wifi yüzde 85 batarya var.. Gelip sihirli anlar yasayın :)

Art ne oluyor ki...

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

V3 candır .. Şarjda düzeldi gelin 2 saatte 1saat ekran Full wifi yüzde 85 batarya var.. Gelip sihirli anlar yasayın :)

Recoverysiz o rom çekilmez ama hocam recovery ve kernel gelsin geçeriz v4 olmadı v5 e 🏃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 13 Mart 2014; 23:17:03 >
  • McMannes kullanıcısına yanıt
    Android Run Time, yeni sanal makinesi android in, Dalvik in yerine geçecek, uygulamalar eskiye oranla daha hızlı çalışacak kısaca, ama hala test aşamasında tam oturmadı hiçbirşeyi, optmizasyon falan derken bir yıldan önce verim alınmaz, mesela kore verisiyonunda iki seçenek vardı ayarlaradan dalvik/art arasında geçiş yapabiliyordun,bizde sadece dalvik var şuan...
    Vay Arkadaş ne kadar çok öğrenecek şey var bu Androidde ya. .

• McMannes kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam, açık kaynak kodlu ve google gibi değişimden hoşlanan,kural tanımaz birisinde oluşu hergün yeni bişiler çıkmasına neden oluyor...
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.