Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (3010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.700.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30083009301030113012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ByCaRizMa

Arkadaşlar recovery den yükleyeceğim en son en stabil stok sürüm yok mu acaba? Kendinden root lu felan.. Bende sıkıldım cloudy nin rom un dan. Son günlerde kendi kendine kapanma olayını abartmaya başladı...
    Merhaba
    2 yıllık Nexus5 kullanıcısıyım.G2'yi de nexus5 i de ilk çıktığı zaman aldım ama anladım ki vanilla androide karşı farklı bi ilgim var nexus5 alıp g2yi babama verdim.Bugün telefonları değiştircem. Aslında note5 alma niyetindeydim ama kur falan derken telefon fiyatları komik olmaya başladı ve telefon alana kadar o parayı harcayabileceğim daha iyi yerler var.
    Kamera,pil,ekran artık tatmin etmiyor G2'nin bu konularda daha iyi olduğunu biliyorum.
    Sorum şu ki;
    Vanilla aşkı devam ediyor basitliği seviyorum,temiz ve SLIM anlayışını seviyorum. ROM ve Kernel yüklicem telefonu değiştirdiğim gibi. Öneriniz nedir ? Nexus5 kadar geliştirilen bir telefon olmasada romlar stabil mi oluyor ? Benim ihtiyacıma yönelik ne önerirsiniz ?
    Teşekkürler.

• Bende geleceğini zannetmiyorum. Aosp veya port yoluyla gelen ilgimi çekmiyor. Aosp illaki çıkar. Fakat stock kalitesinde olmuyor hiçbir zaman. En kötü 5.1.1 verseler di bare

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leetnock kullanıcısına yanıt
    Sa ustam lolipop istersen stok 5.0.2 30b veya 30f yükle ve dorimanx kernel deneyebilirsin custom olarak cloudy 3.3 derim kitkat istersen almanya 20h stok yukle custom istersen cloudy 2.2 derim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 6 Ekim 2015; 17:38:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Voky45 3.3.1 e döndüm. Akıcı. Lag yok.

• Beyler bu rom %97 g4 olmus port etmisler harika yalniz ingilizce var sadece dil olarak

http://lgviet.com/forum/threads/rom-g2-lollipop-ux-4-0-cho-moi-dong-lg-g2-port-full-apps-g4-allvariants-not-asai.46833/
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Buda var

• titanyus T kullanıcısına yanıt
    Kullandıkça yorumlarsan guzel olur

Cloudy 3.3 varken?

• quote:

Orijinalden alıntı: titanyus

Beyler bu rom %97 g4 olmus port etmisler harika yalniz ingilizce var sadece dil olarak

http://lgviet.com/forum/threads/rom-g2-lollipop-ux-4-0-cho-moi-dong-lg-g2-port-full-apps-g4-allvariants-not-asai.46833/
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam eğer yüklerseniz ve sağlam bir olmuş kanaatine varırsanız bizleri haberdar eder misiniz?Bizlerde ona göre yükleyelim. @Blacktechtonix hocam bu roma türkçe dil seçeneğini ekleme imkanınız var mı?

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Ederim hocam cloudyden iyi takilma vs yok gayet seri bir rom zaten yeni guncellenmis. G4 port olarak suana kadr yukledigiklerim arasinda en iyisi diyebilirim keske turkce olsa bir sure ingilizce kullanacagim romu

• Mesela acik programlardak arka plan seffaf uygulamalardaki arka planda cok guzel olmus
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• İnsanların zevklerini mallık olarak değerlendirmen çok saçma biz iphone 6s+'a o kadar para verenlere mal diyormuyuz
  • discovery 4g bile 6.0 gelmis g2 yok

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy199717

discovery 4g bile 6.0 gelmis g2 yok

Hocam google cihaza 2 yıl güncelleme garantisi verdi.General mobile ile google işbirliği çerçevesinde üretilen bir cihaz.

• quote:

Ederim hocam cloudyden iyi takilma vs yok gayet seri bir rom zaten yeni guncellenmis. G4 port olarak suana kadr yukledigiklerim arasinda en iyisi diyebilirim keske turkce olsa bir sure ingilizce kullanacagim romu

Hocam yüklenisi nasıl ve hangi romdan geçiş yaptınız?

• Leetnock kullanıcısına yanıt
    Hocam istediğin ROM burada: http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development/rom-temaseks-unofficial-cyanogenmod-12-1-t3162302

Aylardır kullanıyorum tek bir random reboot dahi olmadı. Çok stabil ve hızlı bir rom tavsiye ederim. Ekimdeki güncellemesi ile gelen kamera uygulamasıda bayağı iyi.
  • quote:

Beyler bu rom %97 g4 olmus port etmisler harika yalniz ingilizce var sadece dil olarak

hocam sürümü 5.1.1 mi 5.0.2 mi. onu anlayamadım?

Ben şndirdim ve kurdum rom multilang

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Ben indirdim rom multilang...
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka4545 -- 7 Ekim 2015; 10:29:33 >

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, dün vaktim olmadı bugün bakıcam.

• 
Sayfa: önceki 30083009301030113012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.