Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2975. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29732974297529762977
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam aicp var güzel ve güncel. Batarya performansı gayet tatmin edici ama kamera xcam yok.
    Stock üzerine dorimanx veya cloudy 3.3 üzerine exceed kernelle de güzel sonuçlar alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar suan telefonumda cloudyfa 3.3 var cm12.1 kurmak istiyorum direk kursam calisir mi? bu bootloader filan degisgirmek gerekiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

arkadaslar suan telefonumda cloudyfa 3.3 var cm12.1 kurmak istiyorum direk kursam calisir mi? bu bootloader filan degisgirmek gerekiyor mu ?
    @yersen33 : Hocam hangisini tavsiye edersiniz ? Hazır olan mı yoksa kurcalamalık olanı mı ? Yani gerek var mı NPR'ye ?

@bilonemsi : Bootloader kurarak yüklersen daha sağlıklı sonuçlar alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

@yersen33 : Hocam hangisini tavsiye edersiniz ? Hazır olan mı yoksa kurcalamalık olanı mı ? Yani gerek var mı NPR'ye ?

@bilonemsi : Bootloader kurarak yüklersen daha sağlıklı sonuçlar alırsın.

iste hanginisini yuklemeliyim onu bilemedim hocam..;)

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Hocam aicp var güzel ve güncel. Batarya performansı gayet tatmin edici ama kamera xcam yok.
    Stock üzerine dorimanx veya cloudy 3.3 üzerine exceed kernelle de güzel sonuçlar alınıyor.

Sanirim tekrar cloudy 3.3 yukleyecegim. Bir sure daha stock kitkatta kalmayi dusunuyorum ama. Son kullandigimda dorimanx yuklemistim cloudyde. Bu sefer sizi dinleyip exceed yüklerim belki.

• bilonemsi kullanıcısına yanıt
    Black hocanın 30B bootloader
  • quote:

Black hocanın 30B bootloader

hocam cok tesekkurler.. iyi geceler

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Valla ben artık sıkıldım uğraşmaktan wpr yükledim deniyorum şimdi...

• Google play güncelleme sorunu yaşayan var mı?

• Cloudy 3.3 üzerine xceed kernel yüklemeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ? Oyun ve performans gerektiren hiç işim yok tamamen batarya ve stabilite odaklı kernel arıyorum bana uygun mudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

Cloudy 3.3 üzerine xceed kernel yüklemeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ? Oyun ve performans gerektiren hiç işim yok tamamen batarya ve stabilite odaklı kernel arıyorum bana uygun mudur ?

Ben en aşağı 1 saat önce yükledim şuanda memnunum. Verimlilik performans batarya güzel gayet tatminkar tavsiye ederim. Npr yerine Wpr yüklemen daha iyi...

• quote:

quote:

Cloudy 3.3 üzerine xceed kernel yüklemeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi ? Oyun ve performans gerektiren hiç işim yok tamamen batarya ve stabilite odaklı kernel arıyorum bana uygun mudur ?

Ben en aşağı 1 saat önce yükledim şuanda memnunum. Verimlilik performans batarya güzel gayet tatminkar tavsiye ederim. Npr yerine Wpr yüklemen daha iyi...

Alıntıları Göster
    Neden wpr yi tavsiye ettiniz hocam ?

• quote:

Neden wpr yi tavsiye ettiniz hocam ?

Kurcalamak istemiyorsan WPR iyi hemde şuanda ki hali bile bence oynamaya gerektiricek bisey olmadığını gösteriyor

• yersen33 kullanıcısına yanıt
    Hangisini tercih etmeli sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyason

Hangisini tercih etmeli sence?
    Arkadaşlar ben oynarım bu kernelin ayarlarıyla benim istediğim gibi çalışsın telefonum derseniz kurun npr versiyonunu ayarlayın ama ben ayar yapmak istemiyorum dersen benim gibi kur wpr yi dene hoşuna gitmezse değiştir bu ara telefon cidden laçka oldu artık bu sebeple wpr kurdum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

Arkadaşlar ben oynarım bu kernelin ayarlarıyla benim istediğim gibi çalışsın telefonum derseniz kurun npr versiyonunu ayarlayın ama ben ayar yapmak istemiyorum dersen benim gibi kur wpr yi dene hoşuna gitmezse değiştir bu ara telefon cidden laçka oldu artık bu sebeple wpr kurdum ben.
    http://hizliresimyukle.com/images/2015/09/10/EkranAlintisi.png

root atarken şöyle bir sorunla karşılaştım çözen var mı ? sh iç yada dış komut çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanımlanamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: trakya1923

http://hizliresimyukle.com/images/2015/09/10/EkranAlintisi.png

root atarken şöyle bir sorunla karşılaştım çözen var mı ? sh iç yada dış komut çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanımlanamıyor

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar merhaba bir konuda yardıma ihtiyacım var.

Titanium backup ile yedek aldığım zaman oyunları yeni romda yedekten geri yüklememe rağmen oyunu açtığımda oyun tekrardan indirme yapmaya başlıyor. Yani sağdece oyunun kısayolunu yedekliyor 2gb lık oyun tekrar indiriliyor. Bunun önüne geçmenin yani tambir yedek almanın bir yolu yokmudur ?

• hocam lg back-up deneyebilirsiniz.
  • O hiç aklıma gelmedi valla hocam okadar çok Alışmışımki Titanium backupa deneyeyim. Bıktım Root rom olayından Cloudy g2 3.3 Sıfırdan kuracağım şuan şişti iyice. Birde dorimanx yükleyip kurcalamıyacağım daha fazla artık ^^

Edit: Şimdi baktım lg backup sağdece 18mb uygulama kısayolu ve gerekli dosyaları yedek alıyor. nova 1.5 2 küsür gb normalde

@VioLeeAynen öyle hocam. Normalde Xceed kernelciydim ben fakat son 1 haftadır birtürlü verim alamadım aksine dorimanx son sürüm iyi geldi. İlk defa böyle oluyor normalde dori benim teli sapıttırıyordu xceed kendine getiriyordu şimdi tam tersi oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 10 Eylül 2015; 14:37:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

O hiç aklıma gelmedi valla hocam okadar çok Alışmışımki Titanium backupa deneyeyim. Bıktım Root rom olayından Cloudy g2 3.3 Sıfırdan kuracağım şuan şişti iyice. Birde dorimanx yükleyip kurcalamıyacağım daha fazla artık ^^

Ya en iyisi cloudy 3.3 xceed kernel cok ugrasma hocam bas agrisi yapiyor

• 
Sayfa: önceki 29732974297529762977
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.