Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (270. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LoRd1N
http://tr.rghost.net/52996547
Harika eline sağlık teşekkür ederim -
Ne demek -
Bu sefer oldu sanırım.
Link : https://mega.co.nz/#!tt1hHYZK!-T0FIFMGlC_Zdi6fsOEc-GKC-9Wf13HLeB2ixomqlgk -
OptimisRs 100-150kb upload hızındaymış ... Sabah ancak tamamlanır yat uyu diyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nighteyes
OptimisRs 100-150kb upload hızındaymış ... Sabah ancak tamamlanır yat uyu diyor.
gündüz saat 4 den beri upload da zaten bomba düştü gene heralde direğe -
vay anasını yaa -
Adamın net hızı Topu topu zaten 1 megabitmiş , sabah ancak o upload hızıyla , adam ne yapsın , Lanet olası sistem -
Adamlar 10 sene geriden geliyor. -
quote:
Adamın net hızı Topu topu zaten 1 megabitmiş , sabah ancak o upload hızıyla , adam ne yapsın , Lanet olası sistem
adama bi tane çift taşıyıcılı wıın mı yollasak ne -
En iyi bizim anlamamız lazım dostum , ama adama helal olsun azimle uğraşıyor , bir şeyler yapma peşinde .. -
Abi 1 megabit de olsa 4-5 saatte bitmesi lazım 1 tane dosyanın. Demek ki hepsini upload ediyor 1 kerede koyucak taksit taksiy yapmıyor. Halbuki d802 i koysa bizde yolumuza baksak -
100-150 dedi up hızı , sanmam ama belki sabaha karşı koyar bilemem Yat uyu Sabah konuda görürsün dedi . Adam ya birde düşünüyor beni .
-
quote:
100-150 dedi up hızı , sanmam ama belki sabaha karşı koyar bilememYat uyu Sabah konuda görürsün dedi . Adam ya birde düşünüyor beni .
yeniliklerde neler var demedinmi -
O kadar sormadım , şişirmeyim diye , sadece ne zaman biter dedim . -
Upload hızı 100-150 Kbps ise
Download hızı 1/1,5 Mbps
Demeki net hızı iyi bu sonuca göre. Benim 16 Megabit işte demek ki ortalama baghdat hızım ile aynı -
Belki pendroz hocamiz yapar bir rom.. yuklenene kadar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah dedi ben bilmem -
Bu arada @PendroZ nedir durumlar ilerisi için planlar ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X