Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26722673267426752676
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

Hocam mini view dediğiniz çift pencere mi oluyor yoksa alt navbardan kaydırarak ekran küçültülüyor onu mu kastediyorsunuz

Navbardan kaydırarak küçültme.

Bende tek elle kullanma bölümünde o seçenek aktif ancak çalışmıyor navbar dosyası flashlamıştım acaba ondan mı kaynaklanıyor ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 1 Haziran 2015; 10:27:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim üstadlar. Dediğiniz şekilde yapınca oldu.
  • Mümkün, ben UI ile ilgili herhangi bir modifiye yapmadım, çalışıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar Cloudyg2 2.2 den VK 4.1 e geçeceğim herhalde bi sorun çıkmaz. Şu küçük olan dosyayı indirdim 1.1 gb olan mega linkteki d802 içindir umarım. TWRP son sürüm yüklü

• portlandı ben vk da kullanıyorum.
  • anka4545 kullanıcısına yanıt
    Hocam herhangi birini demişsiniz ama tam çözemedim. :) hangisi bir sürü dosya var

• quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

portlandı ben vk da kullanıyorum.

Kameradan bahsediyorsanız, çalışıyordu ama manuel ayarlar işlevsiz olarak çalışıyordu.
    G4 kamerasının cezbeden tek yönü manuel ayarlar.
    Manuel ayarların işlev kazandığı bir port varsa biz de kullanmak isteriz.

• KütahyanınPınarları K kullanıcısına yanıt
    http://sccn.vn/threads/app-lg-g4-port-for-g2-new-update-1-6-2015-other-device-tested.10437/

Buradan G4 uygulamalarını indirip kurdum dediğiniz gibi manuel kamera ayarları çok sağlıklı değil. kullandığım rom vk4.1
  • Arkadaslar bu vk.4.1 romu birtürlü kuramadım suan Quetzal 1.3 kurulu twrp 2.8.61 recovery den yukluyorum lg logosu gelip gidiyor tlf acilmiyor lütfen yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Arkadaslar bu vk.4.1 romu birtürlü kuramadım suan Quetzal 1.3 kurulu twrp 2.8.61 recovery den yukluyorum lg logosu gelip gidiyor tlf acilmiyor lütfen yardım

Hocam 4.1 in hangisini yüklediniz.All variants olanı mı yoksa diğerini mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oki1980 O kullanıcısına yanıt
    Tuş kombinasyonu ile recovery ye girin tekarar 1.3 romy kurun illa vk 4.1 e geçmek isterseniz 1.9gb all variant olanı indirip direk geçebilirsiniz
    Veya elinizde varsa 3.3.1 kurup geçersiniz
    Saygılar...

• Hocam 1.12 gb olan vk 4.1

• quote:

Orijinalden alıntı: Oki1980

Hocam 1.12 gb olan vk 4.1

Hocam yukarıda @anka4545 hocam açıklama yapmış.Ona göre yapabilirsiniz.

• sinavlarim bitsin yeni bir konu açacağım ve bu konuda lp romlar için paylasilan tum modlari (ios status bar, lp xcam driver, radyo, bildirim cubugunda ki ikonlari renkli yapma, g4 launcher,g4 weather v.s) toplayip nasil kurulmasi gerektigini anlatacagim ve tum lp romlarinin (quatzal, vk ) mega linkini ekleyip kurulum talimatlarini da ayrintili bir sekilde yazacağım.

• Vk romun artilari nedir beyler? Cloudyg2 3.0dan gecmeye deger mi?

• Oki1980 O kullanıcısına yanıt
    durum nedir telefon düzeldi mi ?
  • Arkadaslar analog saat cikmaz diye lg status bari sectim aromada vk yuklerken yine cikti bundan kurtulmanin yolu yok mu?

• Bunu flashlayin çıkmaz wipe gerektirmez
    Saygılar...

https://mega.co.nz/#!Ig5lmT4C!D6OfmL2QpxJCjDaElnhFIRrNcgc4wdgUsQVhoHKuYVE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka4545 -- 1 Haziran 2015; 11:38:34 >
  • Arkadaşlar telefonun ekraninda atlamalar oluyor.Kendi kendine cizikler renkli.cizgiler vveya uygulamanin rengine gore kalin cizgiler cikiyor.Ayrica telefon kafayi yiyor.kafasi karisiyor yazilar kayiyor.Kendi kendine yenidne basliyor ve o durdu bu durdu hatasi verip duruyor.Donanimsal bir ariza mi.yoksa yazilimsal bir.problem mi.Stock kitkat yuklu telefonda O ekranda cikan saate aldnamayin tavlada ki miknatistann dolayi fakat sadece gelistirici seceneklerinde degil heran heryerde.ayni.problem oluyor sesi degistireyim dedim yazilar kaydi cizikler cikti Video cektim burda ufak tefek belli oluyor ama bazen bayagi siddetli oluyorhttps://youtu.be/HTsNxRW3FKQ

• sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Hardreset, fabrika ayarı çözüm olmadıysa, sorun donanımsal bence.

• 
Sayfa: önceki 26722673267426752676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.