Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
29 Misafir (21 Mobil) - 8 Masaüstü21 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.710.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26202621262226232624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki hocam hali hazırda kendi klavyesi çalışıyor mu bir de kendi içerisinde yerleşik olarak google play store geliyor mu.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Hocam bi ara jb de knock on sorunu için kernel vermiştiniz bi daha verir misiniz rica etsem
    MIUI v6 cihazınızın bekleme süresini ayarlamak için daha fazla güç tasarrufu modu ile geliyor. Artık en çok ihtiyacın olduğunda anlarda pil konusunda endişelenmenize gerek.
    MIUI v6 uygulamaları daha verimli çalıştırmak için çeşitli Linux çekirdeği RAM optimizasyon teknikleri kullanıyor.. Bu şekilde çok daha hızlı ve süper harika.
    - Smart CGroup
    - ZRAM
    - Bitmap Cache
    - TrimHeaps

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

lolipop romlarda linux modu enforcing yani zorlanmış olarak geliyor hocam. bununda sebebinin güvenlik nedeni ile olduğu söyleniyor. bundan önceki kitkat rom'larda ise bu mod permissive (daha serbest) olarak gelirdi. bu yüzden sistem dosyalarında yapılan bazı değişiklikler bu linux modu (enforcing) yüzünden FC hataları vererek yaptığımız değişikliklerin uygulanmamasına neden oluyor. bu yüzden, genelde kernel'den kaynaklı olduğunu düşündüğüm bu modu lolipop'ta permissive olarak kullanmaya çalışıyorum.

kendimden örnek verecek olursam;

lolipop'ta kullanmak istediğim htc'nin m9 kamerasını selinux modunun enforcing olmasından dolayı kullanamaz iken, bu modu permissive'e çevirince kullanmaya başlamam buna bir örnektir. diğer yandan xperia klavye, viperaudio fx gibi bazı programlarında lolipop'ta çalışması için bu modun permissive olması gerekmekte. benim bildiklerim bunlar hocam umarım yardımı dokunur.

eğer kernel'de varsayılan selinux ayarı permissive değilse, selinux mode changer adlı program ile bu modun şu anki durumuna bakabilir ve eğer enforcing ise permissive'e dönderebilirsiniz.

hocam çevirdiğin şu xperia klavyeyiy paylaşman mümkünmü bende çalıştıramamıştım lolipopta

• sisperdesi S kullanıcısına yanıt
    Kendi klavyesi var. Fakat çok kullanmadan g3 klavyesi flaşladım. Yerleşik play store yok kk gaps flaşlamak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sükût

MIUI v6 cihazınızın bekleme süresini ayarlamak için daha fazla güç tasarrufu modu ile geliyor. Artık en çok ihtiyacın olduğunda anlarda pil konusunda endişelenmenize gerek.
    MIUI v6 uygulamaları daha verimli çalıştırmak için çeşitli Linux çekirdeği RAM optimizasyon teknikleri kullanıyor.. Bu şekilde çok daha hızlı ve süper harika.
    - Smart CGroup
    - ZRAM
    - Bitmap Cache
    - TrimHeaps

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Miui v6 nın son dururmu nasıl hocam hatalar mevcutmu yine

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Telefona format atıyım dedim, flash tool ile france 30b yüklemeye çalışıyorum.

başarılı bir şekilde yükledim fakat root edemedim bir türlü.

Aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir?

Windows ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama anladığım kadarıyla baktığım kadarıyla hatalar var yani bazı sorunlar var en iyisi cloudy yi kurayım.Tekrardan teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim ama anladığım kadarıyla baktığım kadarıyla hatalar var yani bazı sorunlar var en iyisi cloudy yi kurayım.Tekrardan teşekkürler
    miui v6 5.5.15 pil sorunu var yine 5.5.12 de yoktu
  • Arkadaşlar walla bıktım artık.hangi rom yuklersem yukleyeyim bir sure sonra ayni sorun ortaya cikiyor.donma takilma sorunu.dokunuyorum algilamiyor güç tusuyla ekrani kapatip aciyorum ayni seye dokunuyorum algiliyor.lolipoptan umutluydum ama o da ayni.hatta internal storage bile sildim farketmedi.su ana kadar en uzun giden cloudy 2.2 oldu 2 ay gitti.telefonum 403k serisinden singapur paralel ith.yorumlara gore de hareket edemiyorum.mesela pardus rom yuklemistim donma takilmanin kralını yasadim.jet hiziyla optimusa donmustum.cloudy 2.7 den cok memnun olan duydum bende cok takilma yapti.bir de dikkatimi ceken sey su ki genellikle ayni programlarda ayni yerlerde takiliyor.mesela alarm kurulumunda gunlerini secerken veya iscep uygulamasinin bazi yerlerinde ayni sayfada satira sayiyi yaziyorum devam butonu algilamiyor guc tusuyla kapatip acinca duzeliyor.ekranin hep ayni bolgesi takilsa fiziksel diyecem ama degil.sizce ne yapmaliyim?bu telefonu 5 yil kullanicam diye aldim satmayi dusunmuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Evet izinler bütün klasorler için aynı olacak
    Saygılar...

Hocam lg home olanı indirdim izinleri verdim yeniden başlattım telefonu ama yüklenmedi.

Eksik bilgi vermiş arkadaş. Şöyle izah edeyim kardeşim LG weather system/app içine LG home da system/priv-app klasörüne atılacak

Hocam, @anka4545 özelden nasıl yaptığını anlattı.Yine de cevap için teşekkürler.İzinleri verdim ama yine de olmadı lg home dosyasından sonra hiçbir değişiklik olmadı sadece geçiş animasyonları değişti, hava durumu da hiçbir şekilde yüklenmedi.Kullandığım romu tekrar kurmak zorunda kaldım.

Hocam sen dediğimi yapsana bi home dosyasını system/priv-app icine at reboot at launcher yuklenir direk zipten çıkarmayı unutma bu arasa es file ile yap dedigimi root gezginini aktif etmeyi unutma

Hocam bu vietnamlıların sitesinde G2 için portlanmış uygulamalar var.Flashlanabilir türden ben flashladım olmadı durdu ne yazık ki ana ekran hatası verdi rom kullanılamaz hale geldi.Bir arkadaş yaptı onda sıkıntı çıkmadı.Yine tekrardan rom kurmak zorunda kaldım bende niye olmuyorsa anlamadım gitti.

Twrp den sistem yedeğini al dedigimi uygula olmazsa restore edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Telefona format atıyım dedim, flash tool ile france 30b yüklemeye çalışıyorum.

başarılı bir şekilde yükledim fakat root edemedim bir türlü.

Aşağıdaki hatayı alıyorum. Çözümü nedir?

Windows ile ilgili bir sorun gibi görünüyor.

LG driverler kurulmamış gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Hocam lg home olanı indirdim izinleri verdim yeniden başlattım telefonu ama yüklenmedi.

Eksik bilgi vermiş arkadaş. Şöyle izah edeyim kardeşim LG weather system/app içine LG home da system/priv-app klasörüne atılacak

Hocam, @anka4545 özelden nasıl yaptığını anlattı.Yine de cevap için teşekkürler.İzinleri verdim ama yine de olmadı lg home dosyasından sonra hiçbir değişiklik olmadı sadece geçiş animasyonları değişti, hava durumu da hiçbir şekilde yüklenmedi.Kullandığım romu tekrar kurmak zorunda kaldım.

Hocam sen dediğimi yapsana bi home dosyasını system/priv-app icine at reboot at launcher yuklenir direk zipten çıkarmayı unutma bu arasa es file ile yap dedigimi root gezginini aktif etmeyi unutma

Hocam bu vietnamlıların sitesinde G2 için portlanmış uygulamalar var.Flashlanabilir türden ben flashladım olmadı durdu ne yazık ki ana ekran hatası verdi rom kullanılamaz hale geldi.Bir arkadaş yaptı onda sıkıntı çıkmadı.Yine tekrardan rom kurmak zorunda kaldım bende niye olmuyorsa anlamadım gitti.

Hocam hallettim oldu bu kez aslında geçen yaptığımda da olmuş ama ben g4 temayı seçmemişim şimdi yaptım g4 temayıda seçince oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar...

Hocam hallettim oldu bu kez aslında geçen yaptığımda da olmuş ama ben g4 temayı seçmemişim şimdi yaptım g4 temayıda seçince oldu.

Alıntıları Göster
    VK 3.3.1 romda çalışan bir tinted bar varmı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

quote:

Orijinalden alıntı: sisperdesi

Arkadaslar telefonu lollipoptan tekrar cloudy rom a geri ceviricem sizlere sormak istedigim dorimanx kernel kurucam bu dorimanxte ne gibi degisiklikler yapmamiz lazim.Yani hicbir degisiklik yapmadan da cihaz stabil ve duzgun calisir mi? Birde xcam in settings apk si vardi onun linkini bulamadim tekrardan verme sansiniz var mi?Simdiden hepinize tesekkurler.

Dormanix kernell asla kullanmayın (bence...)

aynen kurayım derken telefonu brick etmiştim
  • quote:

Kendi klavyesi var. Fakat çok kullanmadan g3 klavyesi flaşladım. Yerleşik play store yok kk gaps flaşlamak gerekiyor.

hocam miui rom kurulum nasıl yapacağımızı anlatabilir misin?

biraz baktım ama yinede bi bilene sormak lazım

cloudy 2.2 kullanıyorum şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

lolipop romlarda linux modu enforcing yani zorlanmış olarak geliyor hocam. bununda sebebinin güvenlik nedeni ile olduğu söyleniyor. bundan önceki kitkat rom'larda ise bu mod permissive (daha serbest) olarak gelirdi. bu yüzden sistem dosyalarında yapılan bazı değişiklikler bu linux modu (enforcing) yüzünden FC hataları vererek yaptığımız değişikliklerin uygulanmamasına neden oluyor. bu yüzden, genelde kernel'den kaynaklı olduğunu düşündüğüm bu modu lolipop'ta permissive olarak kullanmaya çalışıyorum.

lolipop'ta kullanmak istediğim htc'nin m9 kamerasını selinux modunun enforcing olmasından dolayı kullanamaz iken, bu modu permissive'e çevirince kullanmaya başlamam buna bir örnektir. diğer yandan xperia klavye, viperaudio fx gibi bazı programlarında lolipop'ta çalışması için bu modun permissive olması gerekmekte. benim bildiklerim bunlar hocam umarım yardımı dokunur.

eğer kernel'de varsayılan selinux ayarı permissive değilse, selinux mode changer adlı program ile bu modun şu anki durumuna bakabilir ve eğer enforcing ise permissive'e dönderebilirsiniz.

hocam çevirdiğin şu xperia klavyeyiy paylaşman mümkünmü bende çalıştıramamıştım lolipopta

tabi ki hocam;

xda'daki konusu http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/sony-z3-keyboard-lollipop-update-t3056448

lolipop için olanı http://www85.zippyshare.com/v/UA5zmMu8/file.html

kitkat için olanı http://www5.zippyshare.com/v/Lu1t2zWC/file.html

sisteminize uygun olanı indirip recovery'den flashlıyorsunuz hepsi bu kadar. eğer ki klavyeyi etkin hale getirdiğinizde durduruldu hatası alırsanız, bu sorunu da selinux mode changer ile selinux modunu enforcing'ten permissive'e çevirdiğinizde sorun ortadan kalkıyor. ama kullandığınız rom'daki kernel'in selinux mod'u permissive ise zaten çalışacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

quote:

tabi ki hocam;

xda'daki konusu http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/sony-z3-keyboard-lollipop-update-t3056448

lolipop için olanı http://www85.zippyshare.com/v/UA5zmMu8/file.html

kitkat için olanı http://www5.zippyshare.com/v/Lu1t2zWC/file.html

sisteminize uygun olanı indirip recovery'den flashlıyorsunuz hepsi bu kadar. eğer ki klavyeyi etkin hale getirdiğinizde durduruldu hatası alırsanız, bu sorunu da selinux mode changer ile selinux modunu enforcing'ten permissive'e çevirdiğinizde sorun ortadan kalkıyor. ama kullandığınız rom'daki kernel'in selinux mod'u permissive ise zaten çalışacaktır.

çokkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim yükledim oldu saol hocam kitkatta jb de sürekli kullandığım klavyeydi lolipopta kullanamadığım için üzülmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

Diğer romlardan farkı yok
  • sarac kullanıcısına yanıt
    rica ederim hocam ne demek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KILLMEPLEASEQQ

quote:

Diğer romlardan farkı yok

philz recovery diyorlar siz nasıl kurdunuz acaba?

twrp olmaz mı
  • 
Sayfa: önceki 26202621262226232624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.