Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
23 Misafir (13 Mobil) - 10 Masaüstü13 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.724.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26152616261726182619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anka4545

http://forum.xda-developers.com/lg-g3/themes-apps/lg-g4-apps-t3102687
    Buradan LgHome ve weather ikisi çalışıyor g2 de
    Bu portlar g3 için diğerlerini fırsat bulursam deneyeceğim
    Saygılar.

Hocam peki bu lg home için izinler nasıl olcak yukarıda attığınız resimdeki gibi mi olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Evet izinler bütün klasorler için aynı olacak
    Saygılar...

• quote:

Zipten çıkartıp system/app klasorune klasör halinde yapıştırıp klasör ve apk lara gerekli izinleri verin bukadar.
    Saygılar...
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hocam çok yavaş iniyor başka link varmı acaba mega falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 15 Mayıs 2015; 19:54:55 >

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    İçinde 3 klasör mevcut weathertheme.apk. 130Mb. Lg öyle yapmış nediyeyim.
    Saygılar...
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka4545 -- 15 Mayıs 2015; 19:57:32 >

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Malesef.
    Saygılar...

• beyler stock kitkattayim teli lolipopa guncellemeden once hard format atmak istiyorum acaba nasil atiyorduk bi yardim eder misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Malesef.
    Saygılar...

canın sağolsun napalım az kaldı teşekkürler link için ayrıca xda konusunda lg gallery v.s uygulamaları falanda verilmiş bunlarda g4 uygulamalarımı acaba boşa indirmeyelim sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

beyler stock kitkattayim teli lolipopa guncellemeden once hard format atmak istiyorum acaba nasil atiyorduk bi yardim eder misiniz

hard reset demek istedin sanırım telefonu kapat komple ses kısma ve güç tuşuna aynı anda bas logo göründüğünde çek elini tekrar aynı tuşlara bas
  • Kdz yüklerken bendede %2 dekaliyor
    20 c zip yok sanırım .
    Benim bildiklerim bu malesef başka bilen arkadaş vardır belki forumda
    Tr10c zip yukledikten sonra neden guncelleme vermiyor hala anlamış degilim .
    @Blacktechtonix kardesim belki yardımcı olabilir .

• Bende pek kullanmam foto işini ama versen servise iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmmt42

Kdz yüklerken bendede %2 dekaliyor
    20 c zip yok sanırım .

ben şöyle yapıyorum işe yatıyor tavsiye ederim önce yedeği al sonra hard reset at telefon açlsın telefon içersinden fabrika ayarlarına sıfırla sonra flash toolla normal flash yerine CS flash yap tertemiz olur cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Zaten hiç servise veresim yok hocam foto olayını çok aktif kullanmıyorum kalsın şimdilik

Edit şu resimde daha net belli oluyor killandim iyice zorla mecidiyeköye gidicem valla

http://imgur.com/H3SDzCw

Farklı romlarda denedinmi hiç hocam sıkıntı görünüyo fotoda

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    Ben forumber zip ile geçiyorum çok şükür de arkadaşta olmuyor malesef senin yöntem ise yarar ins

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

quote:

Orijinalden alıntı: mhmmt42

Kdz yüklerken bendede %2 dekaliyor
    20 c zip yok sanırım .

ben şöyle yapıyorum işe yatıyor tavsiye ederim önce yedeği al sonra hard reset at telefon açlsın telefon içersinden fabrika ayarlarına sıfırla sonra flash toolla normal flash yerine CS flash yap tertemiz olur cihaz

2 kere daha twrpden 10c ye donmustum otodan 20c ye guncellemistim . Sanirim lolipop geldiginden boyle oldu kitkata otodan guncelleme veriyor olabilirler sadece cse flash da yaptim fakat ayni %2de kaliyor

• Sadece Lollipop üzerine bir konu hazırladım arkadaşlar, incelemenizi bekliyorum.

LG G2 Custom/Stock LP ROM/Kernel/Mod/Yardımlaşma Konusu -Sadece LP-
    http://forum.donanimhaber.com/m_105772451/tm.htm
  • Denedim hocam sonuç az çok aynı.

@mhmmt42 Pazartesi götürücem hocam sanırım rahatsız oldum bende malesef. Umarım geçen seferki maceram gibi uzun sürmez birkerede hallederler inşallah teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Denedim hocam sonuç az çok aynı.

@mhmmt42 Pazartesi götürücem hocam sanırım rahatsız oldum bende malesef. Umarım geçen seferki maceram gibi uzun sürmez birkerede hallederler inşallah teşekkürler

Benim kamerada cizik vardi bulanik cekiyordu mecidiyekoye goturdum parca yok 1 hafta beklersiniz dediler perpaya goturdum 15 dakikada yaptilar. Bir sansinizi deneyin

Birde benim sorunuma yardim edebilirmisin yukarda yazdim 😄

• quote:

Evet izinler bütün klasorler için aynı olacak
    Saygılar...

Hocam lg home olanı indirdim izinleri verdim yeniden başlattım telefonu ama yüklenmedi.

• Redible kullanıcısına yanıt
    2 kere aynı gün içinde işlerimi halletim fakat son gittiğimde beklettiler. Valla hayırlısı artık.

Sorununuz hakkında bir bilgim yok üzgünüm hocam.
  • İnş kardeşim benimde gps çalışmıyor ama götürmedim arka kapağın üstünde kızılötesi gözünün orda 4milim kadar çatlak oldu birde böyle kullanıyorum .
    O kadar para verdik gps kullanamıyorum
    Kağıt sıkıştırma olayını denedim de kapağı açamadım kenarlar açılıyor tepe açılmıyor telefonun kirmayim diye bıraktıydım kaldı gitti öyle

• 
Sayfa: önceki 26152616261726182619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.