Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25762577257825792580
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar az önce sacma bişey yaptım Autorec ile twrp kurmayıp gittim Recovery.bat ile kurdum resimdeki gibi Recovery çalışmıyor rom yükleyemiyorum ne yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LifeefeS kullanıcısına yanıt
    Ben şuanda memnunum bir sıkıntı yaşamadım her halde romu mu buldum diyorum ama daha kuralı 24 saat olmadi inşallah sorunsuz gider
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anka4545 -- 3 Mayıs 2015; 16:56:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhancosar8

arkadaşlar az önce sacma bişey yaptım Autorec ile twrp kurmayıp gittim Recovery.bat ile kurdum resimdeki gibi Recovery çalışmıyor rom yükleyemiyorum ne yapmalıyım?

Eğer download moda giriyorsa stock rom yükle

• hocam çözdüm sagolun Recovery yüklenmesinde hata yapmışım düzelttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Arkadaşlar dün telefona kdz üzerinden 30c yükledim. Root busybox falan kurdum. Ama hala recovery yükleyemedim. Autorec yükledim açıldığında "d802 required" uyarısı verdi. Halbuki cihazım D802TR. .img flaşladım marketteki bir flash tool dan, onda da recovery moda geç dediğimde fastboot moda geçti. yok mudur bunun bir çaresi?

Hala çözemedim bu sorunu
    edit: tekrar kdz flaslayıp bu linkteki toolkiti kullandım ve sorunu çözdüm:http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/tools-how-to-install-twrp-bump-d80230a-t3072186

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanandnexus -- 3 Mayıs 2015; 18:15:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

Olur hocam ben kendi yöntemi mi yazdım baseband flashlamasaniz da olur

Dedim eksik bisey yaptik tuh diye Neyse madem sorun yok o zaman. Eyvallah

• Peki hocam teşekkürler görüşleriniz için bende bir deniyeyim bakalım nasıl performans vericek
  • VK-LOLLIPOP-3.3 Bende kurdum ilk izlenimlerim güzel umarım böyle devam eder ilk bakışta acura v5 den daha seri görünüyor.
  • anka4545 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizde smart notice çalışıyormu?
  • Miui v6 2 defa format atıp duzenledim fakat cokuyor sanırım reset atiyor bilginize

• xperius kullanıcısına yanıt
    Ben hiç smart notice kullanmadım şimdi baktım
    Çalışmıyor ama benim için önemli değil.
    Saygılar...

Teşekkürler hocam benim için önemliydi başka rom arayışına geçeyim ben.
  • Cloudy 2.2 kullanıyorum, romun kernelini değiştirmeden sound settings tarzı bir patch veya bir ses yükseltme program varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 3 Mayıs 2015; 18:14:57 >
  • Arkadaşlar kamerası en iyi aosp romu hangisi? Diğer romlara göre daha hızlı olduğu için aosp rom kurmak istiyorum. 5.1.1 olan romlardan denemek istiyorum ama bildiğim kadarıyla xcam desteklemiyor. Tavsiyeniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Cloudy 2.2 kullanıyorum, romun kernelini değiştirmeden sound settings tarzı bir patch veya bir ses yükseltme program varmı?

Xda da ses yükseltme patchleri vardı sanırım bi araştırın

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Cloudy 2.2 kullanıyorum, romun kernelini değiştirmeden sound settings tarzı bir patch veya bir ses yükseltme program varmı?

Evet baktım bir tane var headphone speaker boost mod onu kurdum ama pek bir işe yaramadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto63 -- 3 Mayıs 2015; 18:39:29 >
  • Fly me os icin gapps linki varmi arkadaslar kurdugum gapps hata veriyor
    Edit: Sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xperius -- 3 Mayıs 2015; 18:48:25 >
    hocam bu xcam'in hangi versiyonunu kullanıyorsunuz ve bu sürüm normal mi yoksa uhd veya advanced apk'ları var onlardan birisi mi? birde sadece apk kurulumu mu yapıyorsunuz. recovery'den herhangi bir dosya flashlıyor musunuz xcam için. çok soru sordum ama cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

quote:

Evet baktım bir tane var headphone speaker boost mod onu kurdum ama pek bir işe yaramadı

https://mega.co.nz/#!X1wCCLhQ!9yL3FbelFQtYcLhXi9BEhxaUeUSMvjG10VUtzIwjuKE
    Twrpden flashla farki gor

• Hocam ios status barın linkini alabilir miyim size zahmet.
    Birde almanya 30h romu çıktı mı ?
    Son olarak üstteki saat kısmı cm romlarında oluyodu siz nasıl yaptınız

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 25762577257825792580
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.