Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25262527252825292530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmir'deyim ve telefonu önerileriniz üzerine İstanbul servisine göndermek istiyorum. Ekran sararması var ve LG logosu düştü kapakta. İzmir servisi kapağın garanti dışı olduğunu söyledi. Bilgilendirip yardımcı olur musunuz acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direkt mecidiyekoy servisine gönder hocam orada yardımcı oluyorlar hatta imkanınız varsa kendiniz ya da bir yakininiza verin o elden yaptırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 22 Nisan 2015; 18:28:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Beyler sizce normal mi ? %50 parlaklık whatsapp face chrome instagram vs. Oyun yok full wifi. Bataryamda bi sorun olabilir mi yoksa normal değerler mi bunlar ?

Bence normal hatta iyi bir deger. Daha ne olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Direkt mecidiyekoy servisine gönder hocam orada yardımcı oluyorlar hatta imkanınız varsa kendiniz ya da bir yakininiza verin o elden yaptırsın

Nasıl olacak acaba bu isler hocam? Elden verme imkânım yok maalesef.

• Cihaziniz fatura fotokopisi ve sikayetleriniz belirtir notunuz ile birlikte iletisim bilgilerinizide yazarak asagida adresi belirtilen servis noktasina kargo ile karsidan ödemeli olarak gönderebilirsiniz.

LG SERVIS ISTANBUL – VINTEK ELEKTRONIK
    Adres : Büyükdere cd.. No:34/2 Mecidiyeköy/IST
    Telefon : 0 212 272 6 543
    Faks : 0 212 272 54 87
    Kargo : Yurtiçi kargo
    E-Mail : volkan@lgdsc01.com
    Web :www.lgdsc02.com ,http://lg.tech-im.com

SENGÜLLER
    SENGÜLLER ISTANBUL
    Adres : Aydin evler mah.Inonu cad n:11 Maltepe Istanbul
    Telefon : 0 216 587 33 32
    Müşteri hizmetleri : 444 0 143
    Kargo : yurtiçi kargo
    E-Mail : mehmetkurt@senguller.com.tr
    Web :http://servis.senguller.com.tr/default.aspx?url=Home/UserHome.aspx

LG SERVIS IZMIR
    Adres : Gazi Bulvari No:69 Kat: 1, Çankaya / Izmir
    Telefon : 0 (232)446 42 48
    Faks : 0 (232) 446 42 44
    Kargo : Aras kargo
    E-Mail : sayit@lgdsc03.com - - Contact person: Senol Sayit Yasli
    Web :www.lgdsc03.com

LG SERVIS ANKARA - FIRAT ELEKTRONIK
    Adres : Necatibey Cad. 21/1, Sihhiye / Ankara
    Telefon : 0 312 231 6 543
    Faks : 0 312 232 12 63
    Kargo : Yurtiçi kargo
    E-Mail : osman@lgdsc02.com
    Web :www.lgdsc02.com

• O zaman kargo ile gönderirseniz yardimci olurlar tam prosedür nedir bilmiyorum kargo şirketi ivir zıvır şeyleri müşteri hizmetleri ile öğrenin mecidiyekoy servisine gönderin

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

O zaman kargo ile gönderirseniz yardimci olurlar tam prosedür nedir bilmiyorum kargo şirketi ivir zıvır şeyleri müşteri hizmetleri ile öğrenin mecidiyekoy servisine gönderin

Vintek servisini oneriyorsunuz yani hocam teşekkürler. Peki bu arka kapak olayı ne olacak ücretli mi değişim olur acaba? Ve birde batarya değişimi yaparlar mı? Ek olarak kargoyu onlar mi ödüyor birde?

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Şu g2 pro acura romun md5 değerini atabilecek var mı?

Dün şu verilmişti:

RomPro2_V4_Acura2201(ADT).zip için MD5 verebilecek var mı arkadaşlar?

122711DF304724C46EB66F0A26D649F3

Geçmiş bir kaç sayfaya baktım fakat göremedim. Gözümden kaçmış olması muhtemel az sonra standar wipe vs. şeklinde kuruluma başlıyorum fakat bir soru daha sormak istiyorum bu romu Philz TWRP ile de kurabiliyor muyuz? 30A'ya geçerken farklı bir TWRP kullanmak zorunda kalmıştım

• Ya beyler acura g pro 2 romundaydim fazla stabil olmaması sebebiyle flashable 30e kurayim dedim wipe kar falan her şey tamam ama logoda takıldı kaldı telefon. Baseband falan yuklesem çözülür mü acaba yardım eder misiniz

• quote:

Ya beyler acura g pro 2 romundaydim fazla stabil olmaması sebebiyle flashable 30e kurayim dedim wipe kar falan her şey tamam ama logoda takıldı kaldı telefon. Baseband falan yuklesem çözülür mü acaba yardım eder misiniz

Hocam bu g pro2 romu kurarken d802 gibi vs. telefon modeli seçmek lazım fakat seçeneklerde d802 diye belirtilmemiş. Acura2201(recomendado) olanı mı seçiyoruz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Ya beyler acura g pro 2 romundaydim fazla stabil olmaması sebebiyle flashable 30e kurayim dedim wipe kar falan her şey tamam ama logoda takıldı kaldı telefon. Baseband falan yuklesem çözülür mü acaba yardım eder misiniz

Hocam bu g pro2 romu kurarken d802 gibi vs. telefon modeli seçmek lazım fakat seçeneklerde d802 diye belirtilmemiş. Acura2201(recomendado) olanı mı seçiyoruz acaba?

Ben onu secmistim hocam

• Hocam ne varsa yaz oraya isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara

• baseband ilke çözüleceğini sanmıyorum ama yine de deneyin. eğer ki çözüm bulursanız nasıl yaptığınızı da söylerseniz bende 30e'ye geçmek istiyorum.
  • quote:

Hocam kdz olarak yukleyin 30e yi ben o şekilde sorunsuzca yükledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır hocam uygulamaları vs. geri yüklüyorum şuanda bakalım bende nasıl bir performans sergileyecek.
  • Beyler google drive da zıplı dosyaları telefonlara nasıl indiyorsunuz zip için program soruyor root exploreru görüyor indiriyor ama inincede zıp olmuyor bir yerde de gözükmüyor nasıl flashlayabilirim bunu

• xperius kullanıcısına yanıt
    hocam ben patch'i kurduktan sonra wipe yapmayı unuttum, 5-6 gündür kullanıyorum bi sıkıntı yok ama teknik olarak var mı bi bildiniz neden wipe'ladığımız hakkında meraktan soruyorum sadece öğrenmek için :)
  • Hocam ben de İzmirdeyim.Aynı 2 sebepten 5-6 ay önce servise vermiştim. Telefonu değiştirip verdiler.
  • quote:

Logoda kaliyorsa wipe kisminda format yazan yere tiklayin boşluğa yes yazip tamam diyin açılır hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Logoda kaliyorsa wipe kisminda format yazan yere tiklayin boşluğa yes yazip tamam diyin açılır hocam

hocam o kısma yes dediğimiz zaman dahili hafıza kartı da silinir mi?
  • 
Sayfa: önceki 25262527252825292530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.