Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2499. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24972498249925002501
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam hemen hemen aynı özellikte telefonlar ikisinide kullanma fırsatım oldu ben huawei derim
    zamanında p1 de kullandım rom root olayları kolay batarya konusunda tatmin eder general mobile daha rüştünü ispat etmiş değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

hocam hemen hemen aynı özellikte telefonlar ikisinide kullanma fırsatım oldu ben huawei derim
    zamanında p1 de kullandım rom root olayları kolay batarya konusunda tatmin eder general mobile daha rüştünü ispat etmiş değil...

eyvallah hocam tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahaka7741

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dahaka7741

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Bu romu kuran oldu mu?http://sccn.vn/threads/stock-rom-bkd_g3_v2-1-d855-v20f-port-g2-_f320s-l-k-d802-variants-test-not-suport-l22-isai.8848/

D855 yazıyor g3 romu galiba.

Evet hocam g3 port

G3 cihazları için olmasın?

Hayır hocam g2 cihazları için model numarasında d802 yazıyor

Rom stabil mi acaba ozellikle pil onemli

Hocam bunun hakkında bir bilgim yok romu kurup denemek lazım

şu saçma sapan site fshere'e upload etmemiş olsa çoktan indirip denemiştim.

Hocam linki başka yere upload etme imkanı var

generator ile çevirdim max speed indiriyorum bakalım.8 dakika kaldı.
    md5 kontrolü yapmam lazım inince.Böle free account'a çevirdiğinde dosyada hasar oluşabiliyor.

Hocam romu kurdunuz mu nasil

Vietnam forumunda bir kaç kişi ile görüştüm eksikleri olduğunu belirttiler. Kamera ve ledler'in verimli çalışmadığını aktardılar. Biraz beklemekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

arkadaşlar benim g2 telefonumu en son durumu telefon ölü durumd sanırım anakart yandı burda kayseride servislerden daha uzman bi telefoncu biri var şuan oraya bıraktım inceleyecekler yapılmama durumu olursa garantiye göndereceğim ordan anakart değişimi yapılıp yollansada cihazı gözden çıkardım artık ben eşime veririm kullansın huawei g7 general mobile elite modellerine göz attım biraz çok fazla bütçem yok ikisi arasında düşünceleriniz nedir

Hocam öncelikle gecmiş olsun. Eğer cihazın Lg Türkiye garantili ise sağda solda uğraşma. Direk kendi garantisine verelim.Guncelleme sırasında kapanıp açılmadı diyerek garantiden bir çok kez anakart değiştirildi. Özelden yardımcı olmak isterim. Vintek'de sorunsuzca hallolacagini düşünüyorum.

• quote:

quote:

arkadaşlar benim g2 telefonumu en son durumu telefon ölü durumd sanırım anakart yandı burda kayseride servislerden daha uzman bi telefoncu biri var şuan oraya bıraktım inceleyecekler yapılmama durumu olursa garantiye göndereceğim ordan anakart değişimi yapılıp yollansada cihazı gözden çıkardım artık ben eşime veririm kullansın huawei g7 general mobile elite modellerine göz attım biraz çok fazla bütçem yok ikisi arasında düşünceleriniz nedir

Hocam öncelikle gecmiş olsun. Eğer cihazın Lg Türkiye garantili ise sağda solda uğraşma. Direk kendi garantisine verelim.Guncelleme sırasında kapanıp açılmadı diyerek garantiden bir çok kez anakart değiştirildi. Özelden yardımcı olmak isterim. Vintek'de sorunsuzca hallolacagini düşünüyorum.

teşekkür ederim hocam eksik olma cihazı bıraktığım yer çok profesyonel ordan kaygım yok cihaza bilinç dışı müdahele yapmazlar büyük ihtimal yaparlar olmazsa vinteke yollarım değişsinler anakartı artık

• quote:

Geçmiş olsun hemşerim, uğraşacak kişi belki anakartı sıfırlamak için akım verebilir, sadece yazılımsal müdahale etmesi için tembihseydiniz. Durduk yere firmanın anlayacağı bir müdahale de bulunmasın bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Geçmiş olsun hemşerim, uğraşacak kişi belki anakartı sıfırlamak için akım verebilir, sadece yazılımsal müdahale etmesi için tembihseydiniz. Durduk yere firmanın anlayacağı bir müdahale de bulunmasın bence.

saol hemşerim tşk ederim söyledim gerekeni garanti kapsamında halen dedim tamam merak etme sen dediler sıkıntı çıkarmazlar normal bi telefoncu değil

• Ses kalitesini artıdan bir mod var mı arkadaşlar? (lollipop 30a)
    Galiba sony walkman uygulaması modu
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2730431
    iyi diyenler vardı ama ben çalıştıramadım.
    Başka bişeler vardı bi ara dolby paylaştılar onu da çalıştıramadım.
    Önerilerinize açığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

quote:

Orijinalden alıntı: baymenn

Hocam bahsettiğiniz rom nedir acaba ? Yazdıklarınıza bakarsak bayağı iyi sanırım :)

İspanyol geliştiricilerin yaptığı G Pro 2 Port Rom

Evet oldukça iyi.. G2, G3, GPro 2 deki tüm özellikler var.. 4k, slo mo, ekranı bölme, radyo, mini view, adım sayar (health)
    Oldukça stabil.. Reset felan atmıyor. FC yok..

Düzeltilmesi gereken kısımları var bir kaç tane ufak tefek..
    3g 'yi açıp nette gezinirken bağlantıyı kapattığınızda bağlantı hemen kesilmiyor. Kapatınca dahi nete girmeye devam ediyor..

Telefonu Kapatma, Yeniden başlatma kısmında kapat, yada yeniden başlat'a tıklayınca evet yada hayır yerine ağı tara felan yazıyor (ama tuşlar evet veya hayır görevi görüyor)

Son uygulamarda sadece 2 uygulama görünüyor..

Konusu ve download linkleri burada.. (Rom + Fix dosyası var onu da indirip kurmak gerekiyor)

http://www.htcmania.com/showthread.php?t=994765&page=39

@uniquebig: Şu an kullandığım romda (lollipop) çalışan ses dosyası:

https://mega.co.nz/#!q4IRRZxJ!pwo8exLVU59cMIRBu-wEVFmlkrkeRIBhT5n7-p1lQ_s

Merhabalar hocam
    Bu onerdiginiz romun basebandi nedir. Yani stock g2 lollipopunu mu kullaniyoe yoksa portlanmis midir
    Birde ben bu romu kurmak istesem kitkata donmek zorunda miyim yoksa lollipop uzsrine flashlayabilir miyim.
    Birde bu romun surumu 5 0 2 lollipop mudur ?

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    bu rom'u kurduktan sonra dokunmatik sapıtması ve recovery'e girerken security error hatasını bir tek ben mi alıyorum. rom ve daha sonrasında fix'i hemen peşine kuruyorum yanlış mı sizce?
  • G Pro2 portu D838 mi ne 20H diye geciyor, android versiyonuda 5.0.2 hocam... geri donus nasi olir bilmiyorum ama...

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    D802 icin indirdin di mi D805inindirmis olmayasin ? ben once wipelari yaptim romu kurdum, kurulum tamamlandi acildi telefon daha sonra fixi flashladim bi sikinti yok...

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    https://mega.co.nz/#!7UYjTbxR%21wQwMGayuro5te2TIFnNZNfo91dsYiRFWTHD-WzSzoFg

hocam rom bu değilmi bunu kurdum. acaba telefon açılmadan rom kurulumundan hemen sonra fix yaptım onunla alakalı olabilir mi?
    tam olarak bilmemekle beraber olabilir hocam, vaktiniz varsa deneyin bence bide oyle, hem biz de ogtenmis oluruz

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    valla dünden beri tot'tu flash tool'du uğraştırdı o yüzden denemeye cesaret edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

hocam rom bu değilmi bunu kurdum. acaba telefon açılmadan rom kurulumundan hemen sonra fix yaptım onunla alakalı olabilir mi?

Evet onunla alakali. Romu kurup telefonu acin. Sonra dönüp fix i kurun.

Ayrıca Fix 3 çıkmış dün..
    https://mega.co.nz/#!DZZF2ILZ!qj0cdRvK8y-4gqEY0lj4YzfnEMPwhoVrrCdB77ARoCs

Rom dosyası zaten 1 tane.. Aroma kurulumda diğer seçeneklerde çıkıyor. d805 - d806 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 14 Nisan 2015; 12:30:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

Evet onunla alakali. Romu kurup telefonu acin. Sonra dönüp fix i kurun.

Ayrıca Fix 3 çıkmış dün..
    https://mega.co.nz/#!DZZF2ILZ!qj0cdRvK8y-4gqEY0lj4YzfnEMPwhoVrrCdB77ARoCs

Rom dosyası zaten 1 tane.. Aroma kurulumda diğer seçeneklerde çıkıyor. d805 - d806 gibi

Fix3 ile hangi sorunlar giderilmiş hocam?Tüm sorunlar giderilmiş mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

teşekkür ederim hocam akşam evde deneyeceğim bu çıkan 3. fix ile. umarım bu sefer uğraştırmaz.
    Bende şöyle bir sorun var. Mobil veriyi açıp nete girdikten sonra kapanmıyor geri. Bunun için eleman yeniden kur veya farklı bir modem dene demiş..

Bende bu kez yeniden kurarken sizin gibi romu kurduktan sonra fix'i kurdum. Bu kez açıldığında Ayayüz durduruldu hatası aldım. Sonuç olarak geri romu kurup açtım. sonra fix i kurdum. hata yok şu an..

Bu arada bendeki mobil veri hala kapanmıyor..

@b_b_b bende böyle bir sorun yok diyor.. garip
    baseband olarak ne seçiyorsunuz hocam. standart olarak geleni mi yoksa diğerini mi?
  • 
Sayfa: önceki 24972498249925002501
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.