Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24152416241724182419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Romu flash ladıktan sonra supersu flashlayacaksın

http://download.chainfire.eu/supersu

veya tek tık root araçları çıktı onlarla daha sonradan bilgisayar üzerinden yapabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

https://mega.co.nz/#!h0Uw2TIY!f8z_GvJmMi4OTxHOivRUqlqnpOT8FEYLCuh6EsJ54Kg

Buradan indirebilirsin normal rom kurar gibi kur sonra supersu flashla

Tesekkurler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam valla olsa dükkan senin :)
    İstersen bir arkadaş aracılığı ile vitek e gönder ama işte kargo masrafı falan çıkar o türlü de...
    Hem benim gibi arka kapağa jelatin yapışıtırırsan(xtreme guard full body) hiç bunları dert etmezsin :) Hem elden de kaymıyor böylelikle :)

L harfi için de İstanbul'a servise yollanmaz ki En iyisi çalışmak için büyük şehirlerde(servis için) özel okul bakayım
    Anlayışın için de çok sağolasın doktor

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Büyük şehirde de yaşanmaz ki...
    İnşallah yolum İstanbul Ankara ya hiç düşmez :)
    İzmir Antalya olabilir ama :(
  • quote:

Büyük şehirde de yaşanmaz ki...
    İnşallah yolum İstanbul Ankara ya hiç düşmez :)
    İzmir Antalya olabilir ama :(
    Lg G2 için Stock Vietnam Romu da sızdırıldı gibilerinden bir haber okudum. Vodafone için sızdırılan V30a değil. Var mı böyle bir rom. Bilginiz var mı arkadaşlar.
    İkinci bir sorum daha olacak affınıza sığınarak. Vodafone 30a Lollipop sızıntı romunu kullanıpta sarj süresinin arttığını gözlemleyen var mı acaba? Yani pil zamanla oturuyor ve daha uzun gidiyor mu?
    Teşekkürler.
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Büyük şehirde yaşayan bizden iyi mi?
    Boş ver be doktor hep yanlış kişiler sevdi bizi
  • quote:

Romu flash ladıktan sonra supersu flashlayacaksın

http://download.chainfire.eu/supersu

veya tek tık root araçları çıktı onlarla daha sonradan bilgisayar üzerinden yapabilirsin...

Flash daha kolay tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @petro24 Bilmem ki hocam, hem ara sıra Ankara ya gidiyorum herkes çakal olmuş :) Sokakta gece yürüyemem açık konuşursam, İstanbul daha berbattır eminim bu yönden...
    @uniquebig Yani daha basit ve kolay...
  • Arkadaslar cihazim cloudy rom yukluyken root yetkisine sahiptim fakat vodofone leaki yukleyince root kalkti ve recovery ye giremiyorum. Tekrar costom recovery falan mi flashlamak gerek root yetkisine tekrar nasil kavusabilirim. Daha dogrusu recovery yi acabilsem sikinti hallolacak aslinda

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaslar cihazim cloudy rom yukluyken root yetkisine sahiptim fakat vodofone leaki yukleyince root kalkti ve recovery ye giremiyorum. Tekrar costom recovery falan mi flashlamak gerek root yetkisine tekrar nasil kavusabilirim. Daha dogrusu recovery yi acabilsem sikinti hallolacak aslinda

Telefon kapalıyken, Power + ses kısmaya basın. Lg logosu gelince tuşları bırakıp tekrar her ikisine basın. Çıkan ekran da factory reset falan der yes deyin 2 3 defa sonra Recovery e giriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bkaratasx

şu sitedenhttps://mega.co.nz/#F!U8VWDQBb!FB0YKITDmr5D2j5Gl4bzaQ 30a stok vodafone romunu indiriyorum su an 98% ama burda nine activation diye bi apk var bu nedir anlamadım bir de simple rom 1.2 den 30a stock a geçiş yapmak için nasıl bi yol izlemem gerekir

Alıntıları Göster
    stock grola rom kullanıyorum şuan. vodafone l romunu indirdim direk recovery üzerinden flaşlamam mı gerekiyor ekstra bir şey yapmalı mıyım öncesinde ya da sonrasında?

• quote:

Orijinalden alıntı: kansu3321

stock grola rom kullanıyorum şuan. vodafone l romunu indirdim direk recovery üzerinden flaşlamam mı gerekiyor ekstra bir şey yapmalı mıyım öncesinde ya da sonrasında?

Alıntıları Göster
    Beyler yeni lolipop romuna LG nav. bar tuşuları yükleyebileceğimiz bir şey varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaslar cihazim cloudy rom yukluyken root yetkisine sahiptim fakat vodofone leaki yukleyince root kalkti ve recovery ye giremiyorum. Tekrar costom recovery falan mi flashlamak gerek root yetkisine tekrar nasil kavusabilirim. Daha dogrusu recovery yi acabilsem sikinti hallolacak aslinda

Telefon kapalıyken, Power + ses kısmaya basın. Lg logosu gelince tuşları bırakıp tekrar her ikisine basın. Çıkan ekran da factory reset falan der yes deyin 2 3 defa sonra Recovery e giriyor.

Hocam girdim sorunsuz bir sekilde supersuyu tekrar flashladim ama hala uygulamayi acinca bu hatayi veriyor
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• cache leri wipe et bir de bakalım :)
    dalvik cache
    cache
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Hocam yarın telefon elimde olacak servisten çıkmış ,
    Önce baktım sorun bulunamadı yazıyordu, sonra telefon ettiler sorunu söyledim iyice, bakalım nasıl hallettiler bilgim yok...
    Yapamazlarsa Vintek e gönderirim bu sefer...

Hocam bu konuda dediğin gibi çok şanslısın. Ben iki kez servise yolladım bir seferinde 13,ikinici seferinde(ekran sararması panel değişimi) 25 gün beklemiştim.
    Şimdi de arka kapaktaki Lg logosunun L harfi kayıp Servise yollamaya gözüm kesmiyor.Artık bir tane L harfi ayarlarsın bana.Urfa'da da bulamam herhalde

Alıntıları Göster
    Beyler, istenmiyen programlari silmek icin bir program biliyormusun ? Bir turk yapimi program vardi hatta, 2SD kart miydi neydi.. Cok onceden kullanmistim. Hala o program saglammi, yada bizim telefonlara uyumlumu acaba ?

• madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Başka roma geçerken bootloader yüklemeye gerek varmı. Yoksa direk geçebiliyormuyuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AytacFx

Beyler, istenmiyen programlari silmek icin bir program biliyormusun ? Bir turk yapimi program vardi hatta, 2SD kart miydi neydi.. Cok onceden kullanmistim. Hala o program saglammi, yada bizim telefonlara uyumlumu acaba ?

Markete uninstall yaz çıkan ilk programı indir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Geçen kurdum o romu dokunmatik sapıttı tot yöntemiyle rom yüklemek zorunda kaldım. İçindeki resim müzik bütün veirler gitti 3 saat uğraştırdı sınır etti beni vicdansız .tekrar aynı şeyler olur şimdi kafayı yedirtir :)

Hocam bahsettigin lp rom ise v30a aynı durum bende de oldu. 3 kez bozdum bozdum yaptım. En son @Led Zeppelin hocanın ilk sayfada verdiği kk bootloader kurulumunu yapıp romu kurdum. Öyle geçebildim lp ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: AytacFx

Markete uninstall yaz çıkan ilk programı indir ;)

Eyvallah, indiriyorum :) Digerinin ismide link2SD idi, birde bunu deniyorum tavsiyen uzerine.

30a ya sorunsuz sekilde bir kerede gectim.

Sirasiyla:

- Cloudy 2.2 yukluydu
    - TRWP son surumu yukledim veya yuklu oldugudan emin oldum.
    - Internal haricinde herseyi wipe yaptim.
    - TRWP yi guncelledim.
    - ROM u TRWP den yukledim.
    - Dalvic ve cache yi wipe ladim, TRWP kendisi sordu yukledikden sonra romu, evet dedim.
    - SuperSU istek uzerine yuklemedim, birazdan yukluyecegim. Reklam falan istemedigim icin telefonda.
    - Ardindan restart attim ve direk dogru bir sekilde calisti.

Bu romda direkmen dikkatimi ceken: Altdan parmagimizi cekerek Quick Memo+ u acamiyoruz. Varmi bunu cozen bir baba yigit ? En cok kullandigim seydi telefonda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 25 Mart 2015; 22:59:22 >

• Arkadaşlar daga önce değinen oldu mu bilmiyorum ama bu cihazlarda sebeke sorunu var kronik sanırım.evde 3 ayrı marka telefon var onların çektiği yerde benim g2 de şebeke yok.sinir ediyor.3g aç kapat 2g ye geç ne denediysem boş.bunun çözümü nedir?

• 
Sayfa: önceki 24152416241724182419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.