Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23712372237323742375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Circassian81

Selam beyler,vodafone stock romun galiba linkleri kaldirilmis elinde olan varsa paylasabilir mi? Birde cloudy g3 2.1 romundan nasil geçebileceğimi yazabilirse süper olur simdiden teşekkürler

bende tırım tırım arıyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Selam beyler,vodafone stock romun galiba linkleri kaldirilmis elinde olan varsa paylasabilir mi? Birde cloudy g3 2.1 romundan nasil geçebileceğimi yazabilirse süper olur simdiden teşekkürler

bende tırım tırım arıyorum bunu

Buyrun gençler sömürünhttps://mega.co.nz/#!cVUWhYqY!f8z_GvJmMi4OTxHOivRUqlqnpOT8FEYLCuh6EsJ54Kg

• Tam olarak nasıl kurulacağını sırasıyla anlatır misiniz? Robot yapılı başka birşey bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: B.AYAR

Bu vodafone rom modlanmış falanmı yoksa orjinal rom mu.

Orjinal ellenmemiş

Teşekkürler.

• Aynen oyle keske bi el atsalar adamlar resmen ortaliktan kayboldu ya :)

• NexusElite kullanıcısına yanıt
    Flashladıltan somra wipe cache yapmaya gerek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre.koc

Aynen oyle keske bi el atsalar adamlar resmen ortaliktan kayboldu ya :)

Eleman g3 almış diye duydum. Dolayısıyla g2 biraz geri planda kalıyor malesef. Artık kabul etmek gerekiyorki g2 yavaş yavaş bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KITiPiYOZ

Rootlu telefonla banka uygulamaları kullanan varmı?

Ben kullanıyorum. Bi sorunla karşılaşmadım. Benim isteğim olmadan biyere bişey gönderemez kerata
  • quote:

quote:

quote:

Bu vodafone rom modlanmış falanmı yoksa orjinal rom mu.

Orjinal ellenmemiş

Teşekkürler.

Rica ederim
  • Son sizdirilmis romu paylasana ne demeli :)

• quote:

quote:

Valla hocam benim basima daha oncede geldi orjinal romda ki mantik iste nasil orjinal romu yukleyimce orjinal recovery geliyorsa bundada gomulu olan recovery geliyor

Neyse mecbur kullanacağız artık. Keşke cloudy şu romada bi el atsa. Çok stok bu da yahu

Cloudy olursa ne farkları var? ne gibi özellikler katıyor?
  • quote:

Son sizdirilmis romu paylasana ne demeli :)

Birkere paylaşan adam zaten paylaşmış. Paylaşılmış romun davası olmaz demişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: high and dry

Merabalarr..

Optimusg3 romu yuklu telefona soyle bi sorunum var. Telefonun orijinal radyosunu root browser yardimiyla sildim. Bunun nedeni spirit fm in bu romda calismiyor olusuydu. Neyse spirit fm yine calismiyor (tr20c de calisiyordu) (tum versiyonlarini denedim).

1)spirit fm i nasil calistirabilirim
    2) calismazsa telefonun orijinal radyosunu nasil tekrar yukleyebilirim (hard reset fayda etmedi)
  • vallaha haklisin hocam ama yakinda kdz gelecek adam yazmis konu sahibi vietnam sitesindeki yakinda diye yorumda

• Romu wipe yapmadan tekrar kur hocam ama yedegini al

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

quote:

Valla hocam benim basima daha oncede geldi orjinal romda ki mantik iste nasil orjinal romu yukleyimce orjinal recovery geliyorsa bundada gomulu olan recovery geliyor

Neyse mecbur kullanacağız artık. Keşke cloudy şu romada bi el atsa. Çok stok bu da yahu

Mesela en basitinden ince ayar yok bu orjinal romda. Mesela cloudy düzenlese ne olur. Batarya ve performans daha iyi olur. Normalde olmayan işini kolaylaştıracak ekstra özellikler gelir. Misal benim wifi iyi değil şuan. Onda belki çekimi daha iyi olabilir. Yani kullanmak lazım. Orjinal rom yeni doğmuş bebek gibi. Cloudynin rom 6 yaşındaki çocuk gibi. Benzetmeye bak Böyle bişey işte

• Bu kadar emin nasıl konuşabiliyorsunuz hocam

• quote:

Romu wipe yapmadan tekrar kur hocam ama yedegini al

laptopumdan bi süredir uzaktayım. maalesef bunu yapamıyorum.
  • quote:

vallaha haklisin hocam ama yakinda kdz gelecek adam yazmis konu sahibi vietnam sitesindeki yakinda diye yorumda

Bence zaten son bitmiş haliydi bu romun. Sadece dağıtmak için bekletiyorlardı. Eleman sızdırdı. Mevzu o yani. Kimmiş peki o sızdıran. Konuşuluyor ama pek haberim yok nedir ne değil
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

quote:

Mesela en basitinden ince ayar yok bu orjinal romda. Mesela cloudy düzenlese ne olur. Batarya ve performans daha iyi olur. Normalde olmayan işini kolaylaştıracak ekstra özellikler gelir. Misal benim wifi iyi değil şuan. Onda belki çekimi daha iyi olabilir. Yani kullanmak lazım. Orjinal rom yeni doğmuş bebek gibi. Cloudynin rom 6 yaşındaki çocuk gibi. Benzetmeye bak Böyle bişey işte

kamera sorununu halletsinler de başka bir şey istemem. az ışıkta kamera sapıtıyor. çekim yapamıyor bir türlü

• 
Sayfa: önceki 23712372237323742375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.