Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22082209221022112212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

Lollipoptan stocka dönmek isteyenler simple rom 1.1 ve 1.2 de denedim AutoRec kurup çalıştırın sonra direk download moda alıp stock romu atın. AutoRec kullandıktan sonra sistem açılmıyor ona göre direk download moddan stocka dönmeniz gerek

Gerek yok autorece. Direk download mod alıp stok rom flashliyabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona yanlış rom yükleme sonucu telefon fast mode modda kaldı hiç şekilde recovery veya dowload moda girilmiyor servisemi vermeliyim yoksa kurtarma şansı varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

telefona yanlış rom yükleme sonucu telefon fast mode modda kaldı hiç şekilde recovery veya dowload moda girilmiyor servisemi vermeliyim yoksa kurtarma şansı varmı ?

Fastboot mode tan kurtarmak mümkün bunu inceleyin

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477595
  • hocam hiç anlamam yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Arkadaşlar aosp romlarda çift tık ile uyandırma özelliği var mı?
  • beyler lollipop 1.2 de nav bar küçültmek icin ne yapabilirim yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur4154 kullanıcısına yanıt
    uyandırma evet var
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Link vermeye çalışıyorum ama forum engelliyor. Neyse Aynı sorun benim başıma da geldi 444 android com konu başlığı var soruna ilişkin, bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz_Peynir -- 25 Şubat 2015; 14:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

quote:

Lollipoptan stocka dönmek isteyenler simple rom 1.1 ve 1.2 de denedim AutoRec kurup çalıştırın sonra direk download moda alıp stock romu atın. AutoRec kullandıktan sonra sistem açılmıyor ona göre direk download moddan stocka dönmeniz gerek

Grola Rom da download mod yok
  • furkanku42 F kullanıcısına yanıt
    root önemli değilde internal storage gider mi o önemli benim için ?
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Var mı önerebileceğiniz rom hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

quote:

Grola Rom da download mod yok

Bu nereden çıktı şimdi download mode var romda
  • 1.2'ye geçen arkadaşlar bi yorumlasin bakalım. Nasıl durumlar? Pil ömrü nasıl mesela?

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

hocam hiç anlamam yardımcı olursanız çok sevinirim

twrp varsa rahat kurtarılır

telefonu komple kapatın önce
    sonra güç tuşu ve ses kısma basılı tutun, lg logosu gelince hemen bidaha yapın

factory reset ekranı gelecek 3-4 kere güç tuşuna basın ve twrp ekranı gelecektir

wipe data cache yapıp reboot atın

ben 10dk önce böyle çözdüm sorunu

kernel flashlarken bozulmuştıu
  • onur4154 kullanıcısına yanıt
    henüz tam olarak hazır değiller hemen hemen hepsini denedim birkaç ufak fark dışında hepsi aynı birbirinin kopyası gibi eğer denemek istersen cm12 resmi olanı deneyebilirsin
  • Lolllipop 1.2 deneyen var mi? Birde hızlı download edilebilen bir li ki var mi? Share 100kb ancak görüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: heithered

Lolllipop 1.2 deneyen var mi? Birde hızlı download edilebilen bir li ki var mi? Share 100kb ancak görüyor.

Daha önce paylaşılmıştı Lollipop 1.2 için hızlı linkhttps://mega.co.nz/#F!PwADjI7Y!FvhBiD9S2awlHIWY-yK_dA
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

1.2'ye geçen arkadaşlar bi yorumlasin bakalım. Nasıl durumlar? Pil ömrü nasıl mesela?

1.1 de daha fazla boş ram vardı 1.2 de ortalama 650 -709mb kalıyor boşta ayrıca 1.1 de daha sadeydi 1.2 de ise herşey var nerdeyse chorome sözlük polaris rebooter remote call service gibi pil durumu ise 1.1 ile benzer geldi bana birde diğer sürümü bdt vardı onu kurmayı düşünüyorum nasip olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coco1912 -- 25 Şubat 2015; 16:47:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

1.2'ye geçen arkadaşlar bi yorumlasin bakalım. Nasıl durumlar? Pil ömrü nasıl mesela?

1.1 de daha fazla boş ram vardı 1.2 de ortalama 650 -709mb kalıyor boşta ayrıca 1.1 de daha sadeydi 1.2 de ise herşey var nerdeyse chorome sözlük polaris rebooter remote call service gibi pil durumu ise 1.1 ile benzer geldi bana birde diğer sürümü bdt vardı onu kurmayı düşünüyorum nasip olursa

Eyvallah hocam

• hard reset ekranı geliyordu gelmesine ama yes dediğim halde hard reset olmuyodu cihaz tekrar hemen fast mode starter yazısına geçiyor twrp yüklü değildi servise verdim bakıcaz artık bu takip numarasını nerden takip edicem onu bilmiyom
  • 
Sayfa: önceki 22082209221022112212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.