Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • recovery mod yardımıyla 5.0.1 yükledim fakat yazılım güncellemesi yok :(

rom_simple_5.0.1_v1.1 bu da yüklediğim rom.

ayarlar>telefon hakkında> güncelleme menüsü yok uçmuş :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkanse -- 18 Şubat 2015; 22:56:23 >
  • Merhaba arkadaşlar herkese. 3g ile videolu şebeke üzerinden görüşme nasıl yaparız acaba.

bu videoada 4g modülü nasıl aktifleştiriliyor onu gösteriyor ama bize nasıl uyarlanabilir.

Şimdiden teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=bSrtUw8D9_w
  • Lolipop için diyorsanız şuan Cloudy deyim hocam geçersem dediğiniz gibi yaparım teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Vietnamli arkadaşlar yeni bir lolilop çıkarmışlar bazı eklemeler güncellemeler yapmış tam emin olmamakla berabet bazı olmayan g3 özellikleri eklenmişhttp://sccn.vn/index.php?threads/8370/ iki tane link var indirmek için fshare çalışmıyor googledrive var onu da mobilden indiremiyorum evrede değilim denemek isteyen arkadaşlar için ayrıca Roma yüklemek için standart rom yükler gibi yapabileceğiniz yazıyor

Edit:yükleme için gelistirici şöyle yazmış. If you are using Simple rom v1.1, you only wipe davilk/data/system/cache and then flash Rom BKD V4 (rememeber to choose the right name of your device in aroma). Have a good success!

Hocam ne yaptınız deneyebildiniz mi yeni lollipop romunu ? Denerseniz sıkıntılarını vs. yazarsanız pek makbule gecer

• Stok lolipop romda uzun sms yazdığım zaman göndwrilmedi iletisi alıyorum yokmu bi yolu bunun

• Arkadaşlar bu geliştirici seçeneklerinden animasyon hızlarını 1x den..5x e düşürdüm ben gayet seri oldu hoşuma gitti. Aklıma takıldı şarja veya cihaza olumsuz bir etki ederim bu durum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar bu geliştirici seçeneklerinden animasyon hızlarını 1x den..5x e düşürdüm ben gayet seri oldu hoşuma gitti. Aklıma takıldı şarja veya cihaza olumsuz bir etki ederim bu durum?

Animasyonlar daha yavaş yani daha uzun süreli olunca grafik işlemcisi daha uzun çalışacağı için olumsuz etkiler. Hızlı olması daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu romu tam olarak nerden indirdiğinizi ve kurulumun dan bansedebilirmisiniz YÜKLEYENLER

Edit: 2 saattir birtane buldum inşallah doğru roldur hala inmedi. Gönderme hızı çok yavas. %87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menmoli -- 19 Şubat 2015; 0:18:32 >
  • Bence 1x daha smooth bir görüntü veriyor. 0.5 yerine kapatın daha iyi hızlılık istiyorsanız.

• Yani 1.0 dan 0.5x e düşürmek daha olumlu etki edecek. Nekadar hızlı olursa okadar iyi doğrumu anladım

mahseer898 : kapatinca hoşuma gitmiyor 5 de daha çok beğendim iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 19 Şubat 2015; 0:27:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Stok lolipop romda uzun sms yazdığım zaman göndwrilmedi iletisi alıyorum yokmu bi yolu bunun

Mesaj ayarlarından karakter kodlamasını Standart Alfabe yapın düzelmesi lazım hocam. Otomatikte kalırsa Türkçe karakterlerde uzun mesaj yazarken mesaj hafızasını dolduruyor ve mms e geçiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Stok lolipop romda uzun sms yazdığım zaman göndwrilmedi iletisi alıyorum yokmu bi yolu bunun

Mesaj ayarlarından karakter kodlamasını Standart Alfabe yapın düzelmesi lazım hocam. Otomatikte kalırsa Türkçe karakterlerde uzun mesaj yazarken mesaj hafızasını dolduruyor ve mms e geçiyor.

eyvallah teşekkür ederim hocam saolasın halloldu

• quote:

Orijinalden alıntı: HeKiMoĞLu-47

Merhaba arkadaşlar herkese. 3g ile videolu şebeke üzerinden görüşme nasıl yaparız acaba.

bu videoada 4g modülü nasıl aktifleştiriliyor onu gösteriyor ama bize nasıl uyarlanabilir.

Şimdiden teşekkürler.

https://www.youtube.com/watch?v=bSrtUw8D9_w

Şebeke üzerinden görüntülü arama yapamazsınız. 3.parti uygulamalar kullanmak zorundasınız.

Ülkemizde olmayan bir şeyi aktifleştirseniz ne olur, etmeseniz ne olur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hovam romu yükledim meşajlar uygulaması durduruldu diyor sürekli. birde kimi müzikleri açmıyo desteklenmeyen tür diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: menmoli

Hovam romu yükledim meşajlar uygulaması durduruldu diyor sürekli. birde kimi müzikleri açmıyo desteklenmeyen tür diyor

hovam rom hangisi
  • Resurection Remix romdaki mesaj uygulamasini Simple Rom 1.1 icin kullanabilir miyiz? RR romda olan birisi tibu ile yedek alip yuklese calisir mi acaba?

• telofon açılmıyor
    Birisi stockroma nasıl döncem konusunda yardım etsin
  • telofon hardbrick oldu . Lütfen bana stock romun kdz dosyalırı ve kurulum için gerekli olan dosyaları atarmısınınz. LG firmwareden inmiyor kdz dosyaları.
  • quote:

telofon hardbrick oldu . Lütfen bana stock romun kdz dosyalırı ve kurulum için gerekli olan dosyaları atarmısınınz. LG firmwareden inmiyor kdz dosyaları.

telefonun hard brick olduğunu nasıl anladın?
  • quote:

telofon hardbrick oldu . Lütfen bana stock romun kdz dosyalırı ve kurulum için gerekli olan dosyaları atarmısınınz. LG firmwareden inmiyor kdz dosyaları.

Benimde hardbrick olmustu bu konudan hallettim.dikkat et 32gb ve 16gb dosyalari farkli.
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=92836689&p=1#92836689

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydz -- 19 Şubat 2015; 9:05:09 >
  • 
Sayfa: önceki 21782179218021812182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.