Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2172. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21702171217221732174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dersler falan zorladı, bilgisayarım falan arıza çıkardı derken yeni yeni toparlamaya başladım bende... Aylardır ara verdim yaza kadar da araya devam ederim... Elimi ayağımı kesmem gerekiyo illaki forumdan...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ls980 kullanan varsa alıntılayabilir mi?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Hangi sınava çalışıyorsun hocam?

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Tıp fakültesi nde okuyorum :/
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Senin işin bayağı zor hocam Allah yardımcın olsun.

• 5.0.1de bildirim bolumunde whatsappda onizleme yapamiyor muyuz ya? Gelen mesajlari hemen oradan okumak icin. Kk ve jbde vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stock lolipoptayım şuan hard reseti nasıl atıcaz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogankasap

Stock lolipoptayım şuan hard reseti nasıl atıcaz arkadaşlar

Flash tool ile rom kuracaksin hocam

• Yok hocam ben aynı romda kalmak istiyorum sadece sıfırlamak istiyorum önceden telefon kastığında ses kısma + power tuşuna basılı tutup giriyorduk.Bunda yapamadım kombinasyon değişti sanırım.
  • quote:

Yok hocam ben aynı romda kalmak istiyorum sadece sıfırlamak istiyorum önceden telefon kastığında ses kısma + power tuşuna basılı tutup giriyorduk.Bunda yapamadım kombinasyon değişti sanırım.

Tamam hocam çözdüm açılırken ses kısma+power tuşu LG logosundan sonra ses kısma+ses yükseltme tuşlarına basılarak recoverye girip attım.
  • quote:

Yok hocam ben aynı romda kalmak istiyorum sadece sıfırlamak istiyorum önceden telefon kastığında ses kısma + power tuşuna basılı tutup giriyorduk.Bunda yapamadım kombinasyon değişti sanırım.

Custom romda wipe yaptikdan sonra telefon acildi yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Hocam sadece swipe to factory reset yaptım wipe falan yapmadım.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam sadece swipe to factory reset yaptım wipe falan yapmadım.

Ne oluyor o zaman?
    Neler sifirlaniyor

• Şuan farkettim bir işe yaramamış müzikler falan duruyor telefonda ben herşeyin sıfırlanmasını istiyorum bir çaresi yok mu?
  • quote:

Şuan farkettim bir işe yaramamış müzikler falan duruyor telefonda ben herşeyin sıfırlanmasını istiyorum bir çaresi yok mu?

"Flash tool ile rom kuracaksin hocam"

Veya rom dosyani otgye atip herseyi wipe ediceksin ordan tekrar kurucaksin romu

• Doktor hoş gelmişsin.özlettin kendini valla inan forumun tadı tuzu yok sensiz acurasız.. Umarım senin için her şey yolundadır.saygılar

• Sağolun hocam otg ile hallettim.Peki alt tuşları lollipop gibi nasıl yapacağız orijinal halinde gelir diye tahmin etmiştim eskisi gibi kaldı.
  • quote:

5.0.1de bildirim bolumunde whatsappda onizleme yapamiyor muyuz ya? Gelen mesajlari hemen oradan okumak icin. Kk ve jbde vardi

Rom geliştircisine kesinlikle mesaj atılmalı.Bu kadar önemli bi özelliğin olmaması saçma.
    Reset atma problemleri çözülürse derhal geçeceğim cloudy2.1 den lollipopa. orjinal yazılımı beklemeye gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Ustam rom çok güzel memnunum ilk başlarda bendede reset attı sonra ayarlar-genel- konum-mod-batarya tasarrufu yaptınmı reset atmaz bende böyle sadece wifi dns değiştirmeyi beceremedim ama hız stabilite güzel hocam

Hocam konumu sürekli açık bırakınca mı reset atmıyor yoksa bir kerelik batarya tasarrufu yapıp konumu kapatınca da oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yersen33

hocam başka bir full versiyon kurup hallettim yukledım hepsini sorun yok şu an :)

Hadi ya.hocam link atsana sana zahmet beni hep ugrastiriyordu

• 
Sayfa: önceki 21702171217221732174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.