Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla backup al bilgisayara at, sonra giriş diğer işlemlere... Ben sadece aniden dönmem gerekirse eski roma o zaman back alıyorum, diğer türlü her seferinde herşeyi baştan kuruyorum...
    Bir de ben sadece twrp cwm den nandroid backup aldım, diğer yöntemleri işe yarıyor mu bir kez denemişimdir o kadar...
  • Pardus hd classic romu yükledim şimdi.kitkat stabil hale gelene kadar 4.2.2 ye devam.Pardus hd classc yükledikten sonra telefon bilgilerinde program versiyonu D80210c-TWN-XX yazıyor.10g olması gerekmiyormu.Kernel sürümü de 3.4.82 yazıyor bununda dorimanx 2.6 olması gerekmiyormuydu.Full Wipe yaparak kurdum.Bir yerde atladığım bir noktamı var.Tecrübeli arkadaşlar.bu romu kuranlar yardımcı olabilir mi.
  • arkadaşlar bu kamerayı arkadasın dediği gibi yaptım systemden sılıp ındırdıgımızı attım fakat su an telefonda kamera sılındı oyle kaldım naptıysam gelmedı gerıye :D varmıdır bir çözüm
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    2 dosyanında permissonlarını rw--r--r yap bir dene
  • kamera modunu çalıştırabilen oldu mu video kısmına geçinde durdu hatası aldım bide rica etsem system privapp içindeki orijinal lgcamera app uygulamasını biri buraya gönderebilir mi bide media_profiles.xml dosyasını oda system etc nin içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 3 Mart 2014; 20:39:47 >
  • Ben gönderirdim ama orjinallerini sildim.

Bu arada kamera modu çalışıyorç

UHD gerçekten çok başarılı HD ile farklı hissettiriyor. Ama slow motion u beğenmedim.
  • bende niye çalışmadı iki tane dosya var onları atmayacakmıyız sizin kullandığınız kamera modu hangisi onu bakayım
  • okay meğer media profiles izinini değimemişiyim dalgınlık
  • Merhaba arkadaşlar ben stock 4.4.2 yükledim ilk çıktığı gün sonrada bu root meselesini gördüm. peki nasıl geri dönebilirim 4.2.2 ye ana sayfada anlatım yoktu xda sitesinde var mıdır?
  • luckyesref kullanıcısına yanıt
    Flashtool ile tekrar 4.2.2 e döneceksin yani v10 a.
    Sonra root ve recovery yükleyeceksin.
    FULL WİPE yapıp v20kk.zip dosyasını yükleyeceksin ardından da root dosyasını.
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    evet UHD baya başarılı ama slow motion karanlık.. sabahta deneyim bir inşallah aydınlık havada güzel çeker
    birde çektiğimiz videoyu nasıl editleriz slow yapabilir iphone daki gibi??
  • altunok kullanıcısına yanıt
    gündüz aydınlık ama çözünürülük rezalet. Çekerken slow çekiyor sonradan bir işlem yapmıyorsun ama slowla normal arasında çok az fark var. Bir iphone değil yani slow konusunda kamera modu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

2 dosyanında permissonlarını rw--r--r yap bir dene

Hocam es dosya yoneticisinden root gezginindeki herseyi rwr yaptim ama atiyorum teli de kapatip actim olmadi
  • @emptychat2 x-plore dosya yöneticisini dene o bence daha kolay

Legend. görüntü kalitesini umarım düzeltebilirler..biran çok heveslenmiştim sırf kamera modu yüzünden 4.4.2 yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunok -- 3 Mart 2014; 22:08:27 >
  • Arkadaslar yardimlariniz icin cok tesekkur ederim yukleyemeyenler root browser ile islemi yapip dosyalari attiktan sonra premissonlarini duzenleyip telefonu kapatip acinca oluyor
  • bazı dosyaların linkleri gitmiş :( @Legend.
  • bkadem B kullanıcısına yanıt
    Virüs programı engelliyor flash toolu açmayı antivirüsü kapatıp deneyin
  • slimkat romu yükledim çok güzel fakat usb ile bağlandıgımda bilgisayarımda göremiyorum medya eşitleme vb gibi birşey çıkmıyor nedeni ne olabilir
  • otuzikielli kullanıcısına yanıt
    Çok dosya var gitmesi Normal. Gidenleri bana bildirir isen eklemeye çalışırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otuzikielli kullanıcısına yanıt
    Cm tabanlı rom istiyor isen CyanogenMod 11 i yükle. Hepsinden daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.