Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2029. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20272028202920302031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Flexin stabilitesini özlemişim resmen...
  • Hard reset tuş kombinasyonu ile twrp alabilirsiniz.
  • resurrectionremix 5.2.6 da değişiklik gözlemleyen varmıdır
  • Biraz daha iyi olabilir. Sarj süresi 1 hafta kadar kullanıldıktan sonra asıl kendini belli ediyor. V5 biraz daha akıcıdır stock sonuçta.Hangi arayüz daha hoşunuza gidiyorsa onu kullanın bence.Büyük fark yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phonexy

Biraz daha iyi olabilir. Sarj süresi 1 hafta kadar kullanıldıktan sonra asıl kendini belli ediyor. V5 biraz daha akıcıdır stock sonuçta.Hangi arayüz daha hoşunuza gidiyorsa onu kullanın bence.Büyük fark yoktur.

Valla sarj suresi iyi ise ona gecerim:)
  • VDT g3 5.0 g2 için ayarlıyodu.linki ekleyebilirmisiniz? takip edicemde kaybettim linki.geldiğinde yüklerim hemen
  • Phonexy kullanıcısına yanıt
    bende twrp var philze nasıl geçiş yapacagımı bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • powerose P kullanıcısına yanıt
    Twrp ilede sıkıntısız atılabildiği yazıyor.Romu yüklendikten sonra reboot seçeneği gelicek ordan tiki kaldır ve normal başlat.philz kurmak istersen Philz Recovery

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phonexy -- 31 Aralık 2014; 0:35:59 >
  • Önlenebileceğiniz lollipop rom varmi sarj onemli degil isinma az olsun yeter

• Siz hangi romu istiyorsanız onu yükleyin hepsi bir birine yakın. Sadece arayüzde küçük farklılıkları var.Orjinal lollipop beklemekte fayda var.Beğendiklerim AICP ve CM12 hepsinin sıkıntısı var ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phonexy -- 31 Aralık 2014; 0:46:19 >
  • Lollipop romlarında çok eksiklik var. Beklemekte fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lightining v5 kurdum az once. Kullandigim recovery philz recovery idi. Fakat inanilmaz laglar olustu. Mesela bildirim panelini indiriyorum kilitleniyo iki uc saniye. Klavyeyi aciyorum tuslara basmiyo kilitleniyo 4-5 saniye. Cok sinir bozucu oldu. Tamamen temiz kurulum yaptim ama olmuyor. Sizde de var mi boyle sorunlar?

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    yok hocam aynısını kullanıyorum ama bende bahsettiğiniz problemlerin hiç birisi olmadı. philz'den kaynaklı olabileceğini düşünüyorsanız twrp ile kurmayı deneyin isterseniz birde.
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Siz hangi recovery ile kurdunuz hocam ve recovery surumunuz neydi?

• Phonexy kullanıcısına yanıt
    Rr romu kurdum da stoka donecem simdi ama kiyamiyom hosuma gitti kerata

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Siz hangi recovery ile kurdunuz hocam ve recovery surumunuz neydi?

Hocam twrp ile kurdum sürümü ise 2.8.3.0 olanı. Büyük ihtimalle farketmez ama dorimanx'ın konusundaki twrp'yi kullanıyorum bumped diye geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 31 Aralık 2014; 10:43:09 >
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam bir de onunla deneyeyim :)

• lightining v5 de bende aynı sorunlar oldu g3 temasız ve klavyesiz kurdum şimdi normal çalışıyor sanırım onlardan oluşuyor lag
  • Beyler blisspop rom kurdum ama sebeke simgesinin orda bi ünlem isareti var veriyi aciyorum h+ isaretide gelmiyor apnler ayarli baseband da kurdum sorun ne olabilir

• Miui kurasım var
  • 
Sayfa: önceki 20272028202920302031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.