Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1956. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19541955195619571958
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cloudy g3 2.0 da yavas sarj sorunu yasiyorum cozumu ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam knock on'u nasıl ayarladınız acaba ? Yukarıda sorunlarımı yazdım bi bakar mısınız ?

LS 4.4.4'de ayarlar/ekran'da çift tıkla uyandır var.. Diğer aosp romları bilmiyorum maalesef..

Hocam LS dediginiz CM12 degil mi ?

Hayır Ls dediğim LiquidSmooth rom. Cm tarzı aosp rom. Ama Cm değil. Cm'den daha sağlam.. Çoğu onu kullanıyor artık. tarlabasi kullanıcı adlı arkadaşımız başlattı sanırım bu akımı :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2698966

Hocam bahsettiginiz rom bu linkteki degil mi ?

Aynen bu rom..
    @tarlabasi'na teşekkürler..
    Onun yazısından alıntıdır:
    LiquidSmooth 3.2 : http://drdevs.com/devs/teamliquid/Milestone/LG_G2_d802/
    Gapps: http://drdevs.com/devs/teamliquid/Gapps/ 8.1 kurulacak.
    Quick Remote : http://www43.zippyshare.com/v/92876541/file.html

Sırayla flaşlayın. Hayırlı olsun :)

Hocam sarj suresi nasil peki memnun musunuz ?

Batarya süresi süper. CloudyFlexle yarışır. Belki daha da iyidir :)
    Ayrıca inanılmaz bir hoparlör ve ahize sesi var gerçekten. Yaşamayan bilmez :)

• Baveran kullanıcısına yanıt
    Yüklenmesi lazım hocam.

Sonuçta Adobe ID şartı istiyor.
  • MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Hangi rom bu? XDA linkini atar mısınız?

Edit buldum. Geçenlerde denemiştim. Telefonun ana dizinini değiştirdi. Eski sistemi 0 klasörü oluşturup oraya atmış. Bu yüzden yedekleri kuramamıştım. Bu test romlarını kendi telefonumuza kurmak büyük risk aslında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Ramazan -- 26 Kasım 2014; 19:57:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

Hangi rom bu? XDA linkini atar mısınız?

Edit buldum. Geçenlerde denemiştim. Telefonun ana dizinini değiştirdi. Eski sistemi 0 klasörü oluşturup oraya atmış. Bu yüzden yedekleri kuramamıştım. Bu test romlarını kendi telefonumuza kurmak büyük risk aslında.
    LiquidSmooth Lollipop romu kullandığım en stabil rom resmen. Alpha olmasına rağmen hiç bir sorunum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

LiquidSmooth Lollipop romu kullandığım en stabil rom resmen. Alpha olmasına rağmen hiç bir sorunum yok.

Evet öyle ama güncelleme yavaş oluyor çünkü geliştiriciler çok ilgisiz g2ye karşı

• quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Chrome ile alakalı bir durum bu. Netten son beta sürümünün apk sını bulup yüklerseniz sorun düzelir.
    Tesekkur ediyorum hocam sorun duzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 26 Kasım 2014; 20:40:45 >
  • Sirf sarj icin stock roma geri donmustum son 3 gundur sarjim acayip cabuk gitmeye basladi. Bir saat once sarjdan cikardim. Ucak modunda wifiye bagliyim yarim saat ekran surem var suan %82 oldu sarjim. Uc gun oncesine kadar hic bir sıkıntım yoktu iki gun dayaniyordu suan birgun bile anca yetiyor ucak moduna aliyorum birde dusunun

Edit: bunu yazarken yuzde 1 daha gitti cildirtiyor beni bu sarj sorunu. Sarj olayina takintim var beyler ne yapmaliyim cevaplarsaniz sevinirim sinirlerim bozuluyo uykularim kaciyo deliriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grimwood -- 26 Kasım 2014; 21:55:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimwood

Sirf sarj icin stock roma geri donmustum son 3 gundur sarjim acayip cabuk gitmeye basladi. Bir saat once sarjdan cikardim. Ucak modunda wifiye bagliyim yarim saat ekran surem var suan %82 oldu sarjim. Uc gun oncesine kadar hic bir sıkıntım yoktu iki gun dayaniyordu suan birgun bile anca yetiyor ucak moduna aliyorum birde dusunun

Edit: bunu yazarken yuzde 1 daha gitti cildirtiyor beni bu sarj sorunu. Sarj olayina takintim var beyler ne yapmaliyim cevaplarsaniz sevinirim sinirlerim bozuluyo uykularim kaciyo deliriyorum

Benimde şarjı hızlı gidiyor 1 sene oldu telefonu alalı fakat Kernel felan fayda etmiyor romlarda aynı şekilde

• MrSAVIOR kullanıcısına yanıt
    Benim bir aylik sorun orda iste

• Toshiromifune53 kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz mu hocam lollipop ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

Alıntıları Göster
    Edit yanlis msaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihansenguler -- 26 Kasım 2014; 22:57:38 >
  • Toshiromifune53 kullanıcısına yanıt
    Hafizanin dizinin yerini degistirme problemi fln olmuyor degil mi hocam ls lolipop romunda? Bende yukleyip denemek istiyorum ama acikcasi su dizin degistirme olayindan korkuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: dogankasap

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler... LiquidSmooth v4.0 kullanan arkadaşlar deneyimlerine dayanarak romu geçilmesini önerir mi artıları eksileri nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Artıları batarya süresi, ses, kendi içindeki özelleştirme seçenekleri..
    Eksisi, sistem durduruldu hatası almam günde ortalama 2-3 kez.. Bazen bazı uygulamaların durduruldu hatası vermesi -bu daha nadir oluyor-

Sırf batarya ve ses için değiştirmek istemiyorum ama bu hatalar canımı sıkmaya başladı her an flex'e geçebilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogankasap

Arkadaşlar öncelikle iyi geceler... LiquidSmooth v4.0 kullanan arkadaşlar deneyimlerine dayanarak romu geçilmesini önerir mi artıları eksileri nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Artıları batarya süresi, ses, kendi içindeki özelleştirme seçenekleri..
    Eksisi, sistem durduruldu hatası almam günde ortalama 2-3 kez.. Bazen bazı uygulamaların durduruldu hatası vermesi -bu daha nadir oluyor-

Sırf batarya ve ses için değiştirmek istemiyorum ama bu hatalar canımı sıkmaya başladı her an flex'e geçebilirim.

Alıntıları Göster
    ana sayfa güncellenmüyormu artık yeni romlar var sayfa güncellenmemiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

ana sayfa güncellenmüyormu artık yeni romlar var sayfa güncellenmemiş ?

Alıntıları Göster
    hocam clody 2.1 deyım oncekı romda sızın kumandayı kullanıyordum fakat yeedeklemeyı unutmusum sımdı tuk kanalları yok kac sayfadır arıyorum bulamadım lınk duruyorsa atarmısınız

@Gökşen PASLI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emptychat2 -- 27 Kasım 2014; 0:02:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

hocam clody 2.1 deyım oncekı romda sızın kumandayı kullanıyordum fakat yeedeklemeyı unutmusum sımdı tuk kanalları yok kac sayfadır arıyorum bulamadım lınk duruyorsa atarmısınız

@Gökşen PASLI

Alıntıları Göster

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 27 Kasım 2014; 0:26:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

az sonra bi değişiklik daha yapacam üstte tahminde 3 tane gösteriyor onu 5 veya 6 tae yapacam
    Yaptım oldu

Kardeş klavye güzel görünüyor sağol. Şu son güncellediğin haliyle link verirmisin. Teşekkürler.

Edit: Tamam hocam hallettim sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 27 Kasım 2014; 1:04:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

az sonra bi değişiklik daha yapacam üstte tahminde 3 tane gösteriyor onu 5 veya 6 tae yapacam
    Yaptım oldu
    Edit: Mükerrer mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 27 Kasım 2014; 0:54:53 >
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    Henüz test aşamasında eksiklikleri çok. Normal kullanım için uygun değil.

• 
Sayfa: önceki 19541955195619571958
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.