Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nedir durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    FlashTool olayı aklıma geldi. Şu an %11 stock rom'a dönüyrum. TWRPyi kaldırmak ve unroot yapmak istiyorum. sonra 0dan root + CWM + Pardus deneyeceğim.
  • Full Wipe olayına dikkat edelim . Ve hataları yazalım ki geliştirici konu ile ilgili bizi aydınlatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 26 Aralık 2013; 1:05:23 >
    Wipe ederken o 4 şey işaretliydi. Özellikle görsele bakarak yapıyorum yanlış olmasın diye. Anlamadım niye oldu..
  • Gene olmaz ise geliştiriciye yazarız.

Sabah tekrar denyeceğim şu an stock roma dönüyorum :)
  • Ahmetoa kullanıcısına yanıt
    Pardus rom da sorun yok kurdum kullandım.Cwm üzerinden wipe cache,factory reset advanced kısmından wipe dalvik cache sonra mount of storage kısmından system format,cache,data bölümlerini sil.Install kısmından pardus kur.

• ijR İ kullanıcısına yanıt
    Wipe Cache partition yaptım, Wipe Dalvik Cachede yaptım. System format tamam. Cache Format tamam. Data Format tamam. Şimdi install diyorum bakalım, teşekkkür ederim :)

Edit : Pardus logosu dönüyor ekranda, yükleme başarılı, iyi geceler herkese :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetoa -- 26 Aralık 2013; 1:35:18 >
  • Ahmetoa kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijR

Rica ederim.İyi günlerde kullanın.
    Zaman buldukça burayada göz atmaya çalışacağım kesin emin olduğunuz net hatalar için PM bırakabilirsiniz saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Press_Play_On_Tape

Ne Rayglobe'muş arkadaş yahu.Bir tek ben denemedim galiba.

+1 bende denemedim :D cm 10.2 den wipe vs yapip gecsem bir sorun olur mu acaba?

• Pardus rom kullanıyorum. Gece %69da bıraktım şu an %54 olarak elime aldım . Umarım ben bır şeyi yanlış yapmisimdir. Gece böyleyse kullanımda yetmez kimseye.

• onkuba kullanıcısına yanıt
    Rayglobe tutkudur. Sorun olmaz
    advanced/wipe dalvik cache
    wipe cache partition
    wipe data/factory reset
    temizlikleri yaptıktan sonra sistem bölümlerini formatlıyoruz.
    format /cache
    format /system
    format /data
    Daha sonra rayglobe kurulumunu yapıyoruz.Yeniden başlatıyoruz cihazı,tekrar kapatıp recovery menuye giriyoruz.İlk başta yaptığımız işlemleri tekrar yapıyoruz.
    advanced/wipe dalvik cache
    wipe cache partition
    wipe data/factory reset
    Evet artık temiz bir kurulum gerçekleştirdik.Şimdi rayglobe efsanesinin keyfini sürebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetoa

Pardus rom kullanıyorum. Gece %69da bıraktım şu an %54 olarak elime aldım . Umarım ben bır şeyi yanlış yapmisimdir. Gece böyleyse kullanımda yetmez kimseye.
    öncelikle tüm g2 ailesine merhaba ben stock romdan memnunum fakat oyunlarda uygulamalardad sanal tuşlar sinirimi bozduğu için rom işine girmek istedim..bende macbook pro var ve bu işler için windows kurmam gerekiyor..şimdi sanal sürücüye kurduğum windows işimi görür mü yoksa bootcamp ile fiziksel bir win kurayım mı??
    romlar içerisinde şimdilik beğendiğim g flex rom var onu kuran kullanan var mı nasıl bir rom güzel mi kullanışlı mı g2 deki özellikler destekleniyor mu qsilde quik memo remote vs??
    birde hiç yapmadığım için root rom vs (iphonedan gelen birisi olarak) hep içimde brick olma korkusu var :/
    kafama takılan bir diğer konu ise rom atma olayından sonra rehber fotoğraflar mesajlar ayarlar vs herşey silinip sıfır bir kurulum oluyor değil mi??
    çok soru sordum sanırım şimdiden teşekkürler..

• altunok kullanıcısına yanıt
    Merhaba,sanal sürücü üzerinden olur mu olmaz mı tam olarak emin değilim hiç denemedim.Rom konusunda bütün custom romları kurup kullandım.Ben rayglobe ve diğerleri diyorum..Cihazın kendine has tüm özellikleri ve +ları rom da mevcut..Bir önceki mesajımda cwm üzerinden kurulumu anlattım.Cihazı root erişimine açtıktan sonra,indirdiğiniz rom'u cihaza aktarıyoruz.Daha sonra cwm ile recovery mod kurulumunu gerçekleştiriyoruz.Daha sonra anlattığım şekilde rom kurulumunu yapabilirsin.Gerekli bilgileri teknik konu sayfamızdan bakınız; LG G2 TEKNİK KONU yine bu konunun ilk sayfasında gerekli anlatımları bulabilirsiniz.
  • quote:

Merhaba,sanal sürücü üzerinden olur mu olmaz mı tam olarak emin değilim hiç denemedim.Rom konusunda bütün custom romları kurup kullandım.Ben rayglobe ve diğerleri diyorum..Cihazın kendine has tüm özellikleri ve +ları rom da mevcut..Bir önceki mesajımda cwm üzerinden kurulumu anlattım.Cihazı root erişimine açtıktan sonra,indirdiğiniz rom'u cihaza aktarıyoruz.Daha sonra cwm ile recovery mod kurulumunu gerçekleştiriyoruz.Daha sonra anlattığım şekilde rom kurulumunu yapabilirsin.Gerekli bilgileri teknik konu sayfamızdan bakınız; LG G2 TEKNİK KONU yine bu konunun ilk sayfasında gerekli anlatımları bulabilirsiniz.
    Kolay yoldan cihazı root erişimine açmak için gerekli programı paylaşıyorum.Gerekli anlatım içerisinde mevcuttur.Cwm üzerinden custom rom yüklemek için anlatımda içerisinde mevcuttur.
    Android Root
    CWM Recovery mod yüklemek için gerekli program..
    CWM-Official-TOUCH-6.0.4.4(D802)
    FlashTool ile stock rom yüklemek için gerekli program..
    FlashTool.1.0.54

• quote:

Kolay yoldan cihazı root erişimine açmak için gerekli programı paylaşıyorum.Gerekli anlatım içerisinde mevcuttur.Cwm üzerinden custom rom yüklemek için anlatımda içerisinde mevcuttur.
    Android Root
    FlashTool.1.0.54

Sayın ustam ijR,
    Bu beğendiğiniz Ryglobe 3.2 romu CWR Recowery den kurarken önümüze gelen seçeneklerden hangi kutucukları seçersek sağlam bir kurum yapmış oluruz.Bu konuda faydalı bilgilerinizi bekliyorum.ona göre bakıp bo romu kurmak istiyorum.saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: alanwake34

quote:

Android Root
    FlashTool.1.0.54

Sayın ustam ijR,
    Bu beğendiğiniz Ryglobe 3.2 romu CWR Recowery den kurarken önümüze gelen seçeneklerden hangi kutucukları seçersek sağlam bir kurum yapmış oluruz.Bu konuda faydalı bilgilerinizi bekliyorum.ona göre bakıp bo romu kurmak istiyorum.saygılar.

şimdi tekrar kurulum yapıyorum.çogu kişisel şeyler zaten.kullanım durumuna göre seçiyosun.tabi kernel hariç.ben bunda hangi kernelin daha iyi oldugunu bilmedigim için stock kerneli seçerek devam ettim.onun haricinde dedigim gibi hepsi kişisel şeyler

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

quote:

Orijinalden alıntı: alanwake34

quote:

Android Root
    FlashTool.1.0.54

Sayın ustam ijR,

şimdi tekrar kurulum yapıyorum.çogu kişisel şeyler zaten.kullanım durumuna göre seçiyosun.tabi kernel hariç.ben bunda hangi kernelin daha iyi oldugunu bilmedigim için stock kerneli seçerek devam ettim.onun haricinde dedigim gibi hepsi kişisel şeyler

Alıntıları Göster
    pardus deneyenler oldumu? artıları ve eksileri nelerdir.genel olarak nasıldır? daha şimdi rayglobe kurdum fakat rayglobe tan iyi ise ona geçerim.hatta bu akşam geçerimde.neticede geliştirici türk ve önerilerimi rahatça sunabiliriz diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: gurkanse

pardus deneyenler oldumu? artıları ve eksileri nelerdir.genel olarak nasıldır? daha şimdi rayglobe kurdum fakat rayglobe tan iyi ise ona geçerim.hatta bu akşam geçerimde.neticede geliştirici türk ve önerilerimi rahatça sunabiliriz diye düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.