Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beim telin kamera camında çizilmeler var. Ama fotoğraf cekimlerinde sıkınti yok estetik açıdan sıkıntılı. Sormak istedigim garanti dahilinde degistiriyorlar mi bu kamera camini birde parali degistirirlerse ne kadar ucret isterler ayrica bu cami nasil koruyabilirim. Yani arka jelatin vs var mi Ahhh koymaacaktim annemin dantelinin ustune her yer dantel boncuk koyacak yer yok.Onerilerinizi bilgilerinizi bekliyorim. Jelatin koruma degisim para....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

O değilde şu adamın romunu kullanmak bi nasip olmadı :) umarım geri döner, yeni rom çıkarmış yükleyim bari dedim ilk defa onda da uçurmuslar konuyu

Döner muhtemelen 1.3.2 şuanda da gayet güzel bir rom hocam art ta kullanıyorum 3 saat 35 dakika %56 şarjdayim ve performans açısından hiç sıkıntı yaşamadım

• Hocam ben tesadüfen geçerken gördüm xda'da.
    Güncelleme yayınladıktan sonra Topic kapatıldı gibi algiladim. Yanılmiş olabilirim. Yada bir önceki güncellemenin yorumlarını okumuşta olabilirim.

• Bu rom iyimis
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Piscek P kullanıcısına yanıt
    Ben bu sabah yükledim sonra telefonu şarj ettim şu an şarjım %10 kaldı ve durum böyle sanırım uygulamaları yükleyip ayar yapmakla fazla kurcaladım telefonu. Siz ART'ta mı kullanıyorsunuz telefonu?

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Bunda bir yalnışlık varmıdır sizce??? Deli gibi internet kullanıyorum genelde wifi olmadığı zaman 3G
    3G 2.5--3 saat arası geri kalan 20-21 saat wifi kesin açık facebook sürekli açık ve bu sitenin okeyini çok oynuyorum birde Jewals star3
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

O değilde şu adamın romunu kullanmak bi nasip olmadı :) umarım geri döner, yeni rom çıkarmış yükleyim bari dedim ilk defa onda da uçurmuslar konuyu

Doktor adamın evini de yıkmış oldun

Bahsi geçen rom hanisi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Hocam ben tesadüfen geçerken gördüm xda'da.
    Güncelleme yayınladıktan sonra Topic kapatıldı gibi algiladim. Yanılmiş olabilirim. Yada bir önceki güncellemenin yorumlarını okumuşta olabilirim.

Yayınlanmışta olabilir ama ben görmedim Hocam. Bakalım cevapları bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

Hocam ben tesadüfen geçerken gördüm xda'da.

Yayınlanmışta olabilir ama ben görmedim Hocam. Bakalım cevapları bekliyoruz

bahsi geçen rom hangisi :)
  • sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Biz optimustan bahsediyoruz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: CorozeB

Bunda bir yalnışlık varmıdır sizce??? Deli gibi internet kullanıyorum genelde wifi olmadığı zaman 3G
    3G 2.5--3 saat arası geri kalan 20-21 saat wifi kesin açık facebook sürekli açık ve bu sitenin okeyini çok oynuyorum birde Jewals star3
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Pili tam şarj etmediğinizde ekran süresini sıfırlamıyor, önceki süreyi devam ettiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 8 Ekim 2014; 0:36:26 >

• CloudyFlex 2.6 da durum cubugunun uygulamanin rengini almasi icin ne tavsiye edersiniz? G3 tweaksbox ta tinted ayari vardi ama G2 tweaksbox ta bu ayari bulamadim

• #Ramazan kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj attım kardeşim

• iAndroid kullanıcısına yanıt
    Artta kullanmayi denedim kamera fc verdi.Bu arada mahdiyi kullaniyorum ben

• Arkadaslar bana çok karışık geldi ilk mesaj. G2 telefonuma cloudyg3 v2 rom u atmak istiyorum ama 5 yaşındaki bir çocuğa anlatır gibi anlatan bir kaynak var mi ya da anlatabilecek birisi? Sarjim çok hızlı tükeniyor ekran süresi ~4 saat

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

Çıplak hatun fotosu mu ekliyor bu anlamadım. Kendi çevresinden birilerinin fotosunu mu? Ayrıca ban cezası gelecektirb bazen hemen verilmesi uzayabiliyor.

Bu arada dünyada çok satmış bir üst düzey bir telin bu kadar sönük ve alternatifsiz bir custom rom piyasası olması gerçekten üzücü. Miui v6 desteği geleydi bari.

Miui nin gelmesi biraz daha zaman alacak gibi görünüyor... Her ne kadar ankteti yapılmış olsa bile...

Zira Xiaomi firması henüz tüm telefonlarına bile V6 yı çıkarmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

CloudyFlex 2.6 da durum cubugunun uygulamanin rengini almasi icin ne tavsiye edersiniz? G3 tweaksbox ta tinted ayari vardi ama G2 tweaksbox ta bu ayari bulamadim

Xposed Tinted statusbar modulunu indirim. Ben kullaniyorum sorunsuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

Arkadaslar bana çok karışık geldi ilk mesaj. G2 telefonuma cloudyg3 v2 rom u atmak istiyorum ama 5 yaşındaki bir çocuğa anlatır gibi anlatan bir kaynak var mi ya da anlatabilecek birisi? Sarjim çok hızlı tükeniyor ekran süresi ~4 saat

Hocam yardimci olabilirim. Gerekli iki apk var islemlere baslamak icin, aksam musait iseniz aksam yazarim

• Kullandığım 16gb tr garantili cihazımı kardeşime verip radyolu g2 alma kararı verdim radyosu sorunsuz şuan çalışan itibari ile hangi serilerdir. Yada paralel ithalat cihazımı almak lazım radyolu olması için.
  • xda da g3 romu kısmındaki xcamı alıp modifiye ettim g2 romundaki xcamdan farkı bunda sihirli odak var birde benim düzenlediğim kısım ise 4k çekimdeki 5 dakika limitini kaldırdım 4 saate çıkardım birde video sabitleme kısmını 4k ve 1080 60 frame için aktif ettim gerçi bu kamerada video sabitleme kısmının menüsü yok ama kodda değişiklik yaptım etkili olup olmadığını bilmiyorum

eskisini kaldırıp kurun optimus 1.3.2 ve sürücü paketi yüklü romda denedim çalışıyor

http://www3.zippyshare.com/v/26717713/file.html
  • 
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.