Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17141715171617171718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmiş olsun kardeş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

quote:

Orijinalden alıntı: #Ramazan

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Arkadaşlar internet için apn ayarı falan her şeyi yaptım ancak hiç bir şekilde mobil veri açılmıyor. Şebeke kısmında mobil ağ türü 'Bilinmiyor' yazıyor. Pttcell deydim vodafone a geçiş yaptım sonra tekrar avea ya geçiş yaptım. Son geçişten sonra bu sorun başladı. Avea Online İşlemlerde 3g ayarını açtım ancak altında 3G desteklemiyor yazıyor. Sorun ne olabilir acaba?

Sorun, AVEA müşteri hizmetlerini arayıp 3G'yi açtırmamış olmanız.

Avea müşteri hizmetlerini aramama gerek yok. Üstte belirttiğim gibi Online İşlemlerden 3gyi açtım ancak alt kısımda cihaz desteklemiyor yazıyor.

Hocam urunu nereden aldiniz? Imei numarasini bir sorgulayabilir misiniz? Eger imei degisimi yapildiysa, ki genellikle 3G destegi olmayan eski telefonlarin imei nuramasini cakiyorlar, bu durumda 3G baglantisi operator tarafindan desteklenmiyor olabilir.

Onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Vodafonea geçiş yaptığımda sorun yoktu. Gece en son mobil veri açılıyordu. Sabah geçiş gerçekleştiği için avea hattını taktım ve mobil verinin açılmadığını farkettim. 2, 3 gün falan ayarlar şebeke kısmında bağlantı türü Edge UMTS falan yazıyordu. Son bir kaç gündür o da yazmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Arkadaşlar internet için apn ayarı falan her şeyi yaptım ancak hiç bir şekilde mobil veri açılmıyor. Şebeke kısmında mobil ağ türü 'Bilinmiyor' yazıyor. Pttcell deydim vodafone a geçiş yaptım sonra tekrar avea ya geçiş yaptım. Son geçişten sonra bu sorun başladı. Avea Online İşlemlerde 3g ayarını açtım ancak altında 3G desteklemiyor yazıyor. Sorun ne olabilir acaba?

Sorun, AVEA müşteri hizmetlerini arayıp 3G'yi açtırmamış olmanız.

Avea müşteri hizmetlerini aramama gerek yok. Üstte belirttiğim gibi Online İşlemlerden 3gyi açtım ancak alt kısımda cihaz desteklemiyor yazıyor.

Hocam urunu nereden aldiniz? Imei numarasini bir sorgulayabilir misiniz? Eger imei degisimi yapildiysa, ki genellikle 3G destegi olmayan eski telefonlarin imei nuramasini cakiyorlar, bu durumda 3G baglantisi operator tarafindan desteklenmiyor olabilir.

Onunla alakalı olduğunu düşünmüyorum. Vodafonea geçiş yaptığımda sorun yoktu. Gece en son mobil veri açılıyordu. Sabah geçiş gerçekleştiği için avea hattını taktım ve mobil verinin açılmadığını farkettim. 2, 3 gün falan ayarlar şebeke kısmında bağlantı türü Edge UMTS falan yazıyordu. Son bir kaç gündür o da yazmıyor.

Alıntıları Göster
    Beyler Paranoid Rom kurmayı düşünüyorum. Deneyen varsa düşüncelerini alabilir miyim ?
    Ayrıca kurulum kısmında şöyle bi madde var "U MUST BE ON OFFICIAL LG KK MODEM TO BOOT" bu ne demek oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Toshiromifune53

Beyler Paranoid Rom kurmayı düşünüyorum. Deneyen varsa düşüncelerini alabilir miyim ?
    Ayrıca kurulum kısmında şöyle bi madde var "U MUST BE ON OFFICIAL LG KK MODEM TO BOOT" bu ne demek oluyor ?

valla ben 2 gün önce kurdum son sürümünü ses acaip yüksek çıkıyor youtubeden son ses dinlediğinde cızırdamalar oluyor ona çözüm bulabilirsen gayet stabil
  • batarya süresi nasıl ?
  • Mahdirom tavsiye ederim ekran surem 6 saat civari.kasma takilma yok herturlu ozellestirme var ayarlardan pie kontrolu bile acabiliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piscek

Mahdirom tavsiye ederim ekran surem 6 saat civari.kasma takilma yok herturlu ozellestirme var ayarlardan pie kontrolu bile acabiliyorsunuz
    Automagic flowları isteyen var mı? automagic tasker benzeri programdır taskerdan daha kolay kullanımı vardır

lazım olacaklar 1 automagic premium
    2 loquendo veya nuance olabilir türkçe konuşma yapmak için
    3 bazı flowlar interneti kullanır

bazı flowlarda dosya konumu oluşturmanız gerekir (ses kaydı flowunda) ayrıca ben ses kayıtlarını otomatik drive a gönderdiğim için o kısmı eklemedim onu silin
    dolar fiyatında eşik değeri ayarlayarak uyarı verdirebilirsiniz 2.17 idi
    xmli automagicle açmanız yeterli sonra kendiniz düzenleyin gereksizleri silin

http://www25.zippyshare.com/v/31924147/file.html

• Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 6 Ekim 2014; 17:26:29 >
  • Group playi g2 calistirmanin bir yolu var mi yoksa benzer kaliteli bir uygulama var mi acaba

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Fark eder tabi lg için bazı paneller daha beyaz iken bazı paneller daha sarı görünüyor resimlerde farkı görünebilir

• Cloudy G3 2.0 icin saati ortaya sinyali sola alabilecegimiz bir dosya cikmadi mi henuz? Bir de kendi kerneli ile biraz fazla isiniyor gibi geldi bana. Tabsiye edebileceginiz bir kernel var mi?

• Merhaba, lutfen g2 ile ilgili özel mesaj yollamayın konuya yazın. Cunku aynı souryu baskası yazsa konuda cevabu bulamıycak.

Hocam dosya linki veremem mobildeyim, acelesi yoksa 10-11 gibi dosya linki atarım. Googlea xda volume booster g2 yazdıgınızda ıkan ilk siteye girin orada mevcut hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Insan bi geçmiş olsun der
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

geçmiş olsun , cana gelmesinde....

• quote:

Orijinalden alıntı: hburak

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Insan bi geçmiş olsun der
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

geçmiş olsun , cana gelmesinde....

Alıntıları Göster
    https://play.google.com/store/apps/details?id=cinemartin.com

uygulama olan var mı

• Cloudy G3 2.0 icin saati ortaya sinyali sola alabilecegimiz bir dosya cikmadi mi henuz? Bir de kendi kerneli ile biraz fazla isiniyor gibi geldi bana. Tavsiye edebileceginiz bir kernel var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 6 Ekim 2014; 19:30:40 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    valla oyle yaptim hocam ya launcherdan bol bise yok mantigiyla

• Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    hocam bu ne boyle ya, vay masallah

• b_b_b kullanıcısına yanıt
    fiyatını kastediyorsan daha pahalı uygulamalar da vardır videp player değil
    muhtemelen kimsede yoktur ama sorayım dedim yeni nesil hevc videolarda telefonun performansını ölçecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

fiyatını kastediyorsan daha pahalı uygulamalar da vardır videp player değil
    muhtemelen kimsede yoktur ama sorayım dedim yeni nesil hevc videolarda telefonun performansını ölçecektim
    arkadaşlar bu cloudy flex 2.6 ya geri döndüm birşey danışacaktım sayfasındaki şu iki mod ne işe yarıyor acaba kullanan varmı ?

CF NaviBar Size
    CF IconBorder Remove
  • CF Navi Bar Size, sanal tuslarin yuksekligini ayarlamak icin hocam; ama tweaks box'la falanda yapabilirsn onu oburunu bilmiyorum, biri soylerse bende ogrenirim

• 
Sayfa: önceki 17141715171617171718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.