Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1663. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü,
5 Mobil

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
Aman ha usengeclikten mutfağa gitmiom aksam aksam masrafa sokmayin
Üşengeç olduğunu biliyoruz canim 6 ay oldu bizim için igo upload edeceksin
Doktor senin hatırın için yemek tatlı fotoları yayınlamıyorum.Sen pirimizsin ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: petro24
quote:
Orijinalden alıntı: acura07
Aman ha usengeclikten mutfağa gitmiom aksam aksam masrafa sokmayin
Üşengeç olduğunu biliyoruz canim 6 ay oldu bizim için igo upload edeceksin
Doktor senin hatırın için yemek tatlı fotoları yayınlamıyorum.Sen pirimizsin ya
Ohooooo sileli cok oldu onu neden hatirlatmadin hocam yaaaa
Bende bunu neden indirdim diye dusundum bi ara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Navigasyon işini şuradan halletsenize :)
http://www.androidhatti.com/gps-ve-navigasyon-uygulamalari/ -
cloudyg3 ü hangi recovery ile kurdunuzquote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
http://www.androidhatti.com/gps-ve-navigasyon-uygulamalari/ -
Twrp
TWRP 2.8.0.1/philz 6.27 -
quote:
TWRP 2.8.0.1/philz 6.27
cloudy 1.3 ü philz 6.48.4 ile kuramamıştım hatta 3 defa deneyip hata almıştım 2.0 için tekrar denesem mi direk twrp ile mi yüklesem sizce -
quote:
http://www.androidhatti.com/gps-ve-navigasyon-uygulamalari/
Doktor çok karışık bişey anlamadım..cam var ses dosyası var var da var yani..
Ah acura ahh
Cloudy g3 20 icin şarj açısından iyi olan bi kernel önerebilirmisiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dosya sorunsuz inmiş ise ikisi de kurar, ben 6.48 i ekran sorunu yüzünden kullanmıyorum, karıncalanma oluyor... En garantisi 6.27 ile bi deneyin derim hiç hata falan almadan kurarsınız...
Hafta sonu yapar up ederim özelden paylaşırım hocam sizinle...quote:
Orijinalden alıntı: petro24quote:
http://www.androidhatti.com/gps-ve-navigasyon-uygulamalari/
Doktor çok karışık bişey anlamadım..cam var ses dosyası var var da var yani..
Ah acura ahh
-
boğuk ses sorunu olmayan rom varmı acaba denediklerinizdequote:
TWRP 2.8.0.1/philz 6.27 -
Hocam size zahmet philiz in 6.27 olan surumunun linkini alabilirmiyiz bulamadim dogru düzgün aramayi beceremiyorum sanirim hep son surumleri buluyorum
quote:
Dosya sorunsuz inmiş ise ikisi de kurar, ben 6.48 i ekran sorunu yüzünden kullanmıyorum, karıncalanma oluyor... En garantisi 6.27 ile bi deneyin derim hiç hata falan almadan kurarsınız...
1.3 te de sorunsuz kuruyordu ama boot yaparken lg de takılı kalıyordu 10 dakikadan fazla bekledim 3 kere de denedim sonu aynı
karıncalanma bende de var ama kurmayınca en son sürümle deneyeyim diye kurmuştum
6.27 yi kurup denemek yerine twrp ile denesem philz illallah ettirdi öncekinde :D -
-
TWRP ile sorunsuz kurdum sadece yükleme bittikten sonra twrp script error/failed falan yazdı ama sorunsuz açıldı telefon, birkaç saat kullandım, sonra içime sinmediğinden philz ile kirli kurulum yaptım o kadar :) Benim TWRP thermal kontrollü 2.8.0.1 di, AICP denen takımın modlamış... -
quote:
TWRP ile sorunsuz kurdum sadece yükleme bittikten sonra twrp script error/failed falan yazdı ama sorunsuz açıldı telefon, birkaç saat kullandım, sonra içime sinmediğinden philz ile kirli kurulum yaptım o kadar :) Benim TWRP thermal kontrollü 2.8.0.1 di, AICP denen takımın modlamış...
hocam merhaba stabil custom rom hangisini tavsiye edersiniz birde ahize sesi boğuk geliyor acaba rom,danmı kaynaklanıyor yoksa sistemdemi arıza var -
quote:
TWRP ile sorunsuz kurdum sadece yükleme bittikten sonra twrp script error/failed falan yazdı ama sorunsuz açıldı telefon, birkaç saat kullandım, sonra içime sinmediğinden philz ile kirli kurulum yaptım o kadar :) Benim TWRP thermal kontrollü 2.8.0.1 di, AICP denen takımın modlamış...
philzle kur diyosun yedek alıp yapayım kaybım 20 dk olur en fazla :D denicem birazdan sonucu yazarım -
Eline sağlık sagolasin 6.27.5 olani indirdim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X