Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1596. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15941595159615971598
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam size birşey soracaktım. Bu cloudy g3 1.3 için uyumlu ses yükseltme dosyası varmı kulaklık sesi ve hoparlör sesini yükseltmek istiyorum.

Ama çogu dosyayı yükleyince son ses de kulaklık patlıyor nedense. O yüzden uyumlu olan kullandıgınız bir dosya varmı ?

Ayrıca bu twrp de herhangibi yaptıgınız bir ayar varmı ? Ben twrp yi kurdugum gibi kullanıyorum daha saglıklı olması için bir ayar filan yapıyormusunuz ?

hocam su lınktekıler gayet kalıtelı bır sekılde yukseltıyor dırek recoveryden kurun yeter ben kulaklık ıcın 6520 olanı kullanıyorum ve gayet memnunum bır patlama falan olmuyor son seste ve orjınalıne nazaran %50 artmıs dıyebılırım ses
  • Ses işine hiç girmedim ama Dorimanx yükleyince daha iyi oluyor sanki, TWRP yi normal kullanıyorum, 2.8.0.1 de artık yedek alırken oluşan hatalar giderilmiş, önceden compresssion a da tik atıp öyle alırdım... Birde tema ile kullanıyorum daha ferah oduğu için...
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Anaa hakikaten mi? Ben de kendimi seçilmiş kişi sanıyordum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 17 Eylül 2014; 14:57:04 >
  • Tamamdır dostlar çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

Tamamdır dostlar çok teşekkürler.
    İsteyene termal kontrollü twrp
    http://dansroms.com/G2-TWRP/
    bende sorunsuz çalışıyor şimdilik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Ses işine hiç girmedim ama Dorimanx yükleyince daha iyi oluyor sanki, TWRP yi normal kullanıyorum, 2.8.0.1 de artık yedek alırken oluşan hatalar giderilmiş, önceden compresssion a da tik atıp öyle alırdım... Birde tema ile kullanıyorum daha ferah oduğu için...

twrp 2.8.0.1 ile pc den dosya gönderme nasıl yapılıyodu hocam bilginiz varmı
  • sarac kullanıcısına yanıt
    normal bağla recovery açıkken, olmadı mount bölümünden mtp yi aktif et... Ama tam verimli çalışmıyor maalesef... bazı dosyaların uzantısını falan değiştirince oluyor diyorlar ama bende pek verim vermedi...
  • quote:

normal bağla recovery açıkken, olmadı mount bölümünden mtp yi aktif et... Ama tam verimli çalışmıyor maalesef... bazı dosyaların uzantısını falan değiştirince oluyor diyorlar ama bende pek verim vermedi...

teşekkür ederim erdi hocam oldu fakat dediğin gibi desteklemiyor en kötüsüde zip dosyası atılmaması
    Terman kontrollü derken hocam ? Hiç duymadım böyle bir şey, nasıl ki acaba?
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    recovery deki aşırı ısınmayı engelliyor, yani ekran sararma riski en aza iniyor :) çok rom değiştiren birinin kullanması gerekli diye düşünüyorum...
  • sarac kullanıcısına yanıt
    her zip i atmıyor :) kernel vs. sorunsuz atıyorum :/ olmadı ADB yöntemi de onunla dene istersen dosya atma işlemlerini ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_96900512/tm.htm
    Bana göre o halde hocam. Çok sağol :)

Uyumsuzluk gibi bir şey çıkmaz inşallah. Deniyorum hemen.
    ben kurdum bir sıkıntısını görmedim birkaç saattir :/ tema lar bile sorunsuz çalışıyor...
  • quote:

her zip i atmıyor :) kernel vs. sorunsuz atıyorum :/ olmadı ADB yöntemi de onunla dene istersen dosya atma işlemlerini ...
    http://forum.donanimhaber.com/m_96900512/tm.htm

daha güzel garanti bi yöntemmiş eyvallah hoam
    Tamam hocam. En iyisi şu şarj bitiminde deneyeyim. Batarya bilgileri sıfırlanır felan, test boşa gitmesin. :)
    knock on bile varmış recovery de yanlışlıkla ekran açılmadı ise :(
    Yine denedim yine açıldı knock on :) Tek eksik MTP şimdilik, o da düzelir yakında :)
  • quote:

knock on bile varmış recovery de yanlışlıkla ekran açılmadı ise :(
    Yine denedim yine açıldı knock on :) Tek eksik MTP şimdilik, o da düzelir yakında :)
    sadece mesajları yedek almak istiyorum hangı proglamla daha verımlı yedek alabılırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

sadece mesajları yedek almak istiyorum hangı proglamla daha verımlı yedek alabılırım?

Rockebackup

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: gs01

quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Cyanogen icin sinyal simgesini sola alan bir mod var mi arkadaslar?

Xposed modulu: ios flat styla modulu. Xda da var knusu. Cm ile uyumluydu sanirim. Yedek alip dneyebilirsin

Hocam tesekkur ederim gayet guzel oldu. Sinyali sola almakla kalmadi ios tarzi blur efekti katti telefona. Ayrica ayarlar menusu felan daha hos oldu. Tek sikintim durum cubugunun seffafligini kaybetmesi oldu. Bunu duzeltmenin bir yolu var midir acaba?

Uzun zamandir o modulu kullanmiyorum. Ama yanlis hatirlamiyorsam onun ayari aşşagida gösterdgm yerdn oluyor. Aktif edince sol üstde kücuk bi menu cikiyor. Ordan şeffaflgni ayarlayip kayit edebiliyorsunuz.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Tesekkur ederim hocam. Tam yaptigin anda tepki vermiyor bi iki kere tiki kaldirip tekrar isaretledim en sonunda oldu :) cm cok daha alimli durdu bu sayede :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bu twrp temayı nasıl yukluyoruz yahu bir deneyeyim mobildeyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15941595159615971598
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.