Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1582. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

beyler şuanda cloudy 1.2 romunu kullanıyorum sizce hangi roma geçmeliyim optimus 1.3.2 mi cloudy 1.3 mü hangisi

Cloudy g3 1.3

peki cloudyg3 1.3 te optimusta old gibi 2 kamera uygulanmasınıda kullanabilir miyim

Bunu her romda yapabilirsiniz sadece optimus g3 de değil ki, Acaba ben mi anlamadım ne demek istediğinizi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

beyler şuanda cloudy 1.2 romunu kullanıyorum sizce hangi roma geçmeliyim optimus 1.3.2 mi cloudy 1.3 mü hangisi

Cloudy g3 1.3

peki cloudyg3 1.3 te optimusta old gibi 2 kamera uygulanmasınıda kullanabilir miyim

Bunu her romda yapabilirsiniz sadece optimus g3 de değil ki, Acaba ben mi anlamadım ne demek istediğinizi?

g3 1.3 uyar mı anlamında daha önce okuduğum bir yerde bazı romlarda sorun çıkarıyormuş kamera uygulaması kendiliğinden kapanıyomuş onu sormak istemiştim bide nasıl yapılcağını anlatırsan sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cloudy g3 1.3

g3 1.3 uyar mı anlamında daha önce okuduğum bir yerde bazı romlarda sorun çıkarıyormuş kamera uygulaması kendiliğinden kapanıyomuş onu sormak istemiştim bide nasıl yapılcağını anlatırsan sevinirim

Hocam g3ün kendi kamera uygulamasında 4k özelliği var zaten
    Ben stok g2 kamerasının üzerine xdabbebs modunu ekledim onada 4k geldi ve bu uygulamayıda system app içine attım izinleri ayarladım.

Sen o kamera apksını ve odexini bul yine system appde

• g3 romlarinda batarya syresi iyilesmis mi en son 1.1 de kullanmiatim bide hangi kernelle kullanmami onerirsiniz

• miui 4.9.12 yükleyecektim hata veriyor deyince arkadaşlar 4.9.5 i yüklemeye karar verdim temiz kurulumla yükledim, hiç reboot etmeden bir deneyim dedim 4.9.12 yi belki açılır, install new rom seçeneği ile yükledim açtım sorunsuz açıldı bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwaGG

g3 romlarinda batarya syresi iyilesmis mi en son 1.1 de kullanmiatim bide hangi kernelle kullanmami onerirsiniz

Cloudy de mısınız Optimusta mi

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

quote:

g3 romlarinda batarya syresi iyilesmis mi en son 1.1 de kullanmiatim bide hangi kernelle kullanmami onerirsiniz

Cloudy de mısınız Optimusta mi

suan pardus yüklü en son cloudy 1.1 kullanmıştım işte şimdi 1.3 ü indiriyorum az kaldı onu atıcam kernel bulamadım ama
  • ne zamandır rom atmıyodum philz den
    clean to install a new rom yaptım
    kk basebandı attım
    cloudyg3 ü attım şimdi boot yaparken takıldı sanırım 5 dakikayı geçti (lg logosunda)
    acaba dedim bir şey mi yanlış ne zamandır kurcalamıyordum
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    yol doğru hatta kitkat iseniz baseband yüklemenize bile gerek yoktu :/
    G3 rom kurulunca Succesful dedi mi veya hata verdi mi yükleme ekranı ?
    Olmadı bir de twrp ile deneyin
    Philz den install edin reboot to recovery deyin Twrp açılsın
    Wipe seçeneğinden
    Cache
    Dalvik Cache
    System
    Data yı wipe edip normal kurun...

Twrp için link

http://techerrata.com/browse/twrp2/g2d802
  • quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Evet dostum haklisin sorun var launcher hatasi dorinmax 7.5 kurunca duzeliyor ama sorunlu oldugu icin kullanmadim bende optimus yedegime dondum

Ben dori ile sorunu hallettim..Gps sorununuda hallettim..

Suan hersey guzel gorunuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

yol doğru hatta kitkat iseniz baseband yüklemenize bile gerek yoktu :/
    G3 rom kurulunca Succesful dedi mi veya hata verdi mi yükleme ekranı ?
    Olmadı bir de twrp ile deneyin
    Philz den install edin reboot to recovery deyin Twrp açılsın
    Wipe seçeneğinden
    Cache
    Dalvik Cache
    System
    Data yı wipe edip normal kurun...

Twrp için link

http://techerrata.com/browse/twrp2/g2d802

evet başarılı dedi sonra reboot ettim bir keresinde reboot etmeden çıktım ve philzden kendim reboot ediyim dedim denediğimde root hakkınız kaybolmuş olabilir dedi ilk baş no dedim açılmadı sonra aynısında yes ile denedim yine açılmadı
    artık tekrar pardus kurup twrpyi atıp tekrar cloudy kurmayı deneyeceğim sonucu yazarım

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    twrp indirirken idm %99.99 da takılıyor bende philz in sürümünü güncelledim şimdi tekrar deniyorum
  • PwaGG kullanıcısına yanıt
    olmadı burada mevcut :/
    http://www.mediafire.com/download/g9dp298sdspaa4f/openrecovery-twrp-2.8.0.1-d802.zip
  • quote:

twrp indirirken idm %99.99 da takılıyor bende philz in sürümünü güncelledim şimdi tekrar deniyorum

IDM ile (veya başka bir download manager ile) indiriyorsanız %99'da kalıyor. Direkt tarayıcıdan indirmeyi deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

olmadı burada mevcut :/
    http://www.mediafire.com/download/g9dp298sdspaa4f/openrecovery-twrp-2.8.0.1-d802.zip

vazgeçtim ben pardustan gerisi heyecan :D
    sana da yardımın için çok saol en azından philzi güncellemiş oldum
  • Memnunsanız gerek yok zaten değiştirmeye :) Zaten yeni birşeyler çıkmadı uzun zamandır...
  • Miuidaki gibi apkları zipleri filan ayıran bir dosya yöneticisi var mı play storda

Bu tarzda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex Higgins -- 14 Eylül 2014; 17:37:24 >
  • Optimus bir harikA
    http://i.hizliresim.com/zE2zA4.png
    http://i.hizliresim.com/78VGPP.png

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    lg phone firmware sitesi çöktü mü?
    20d lerin hiçbirini indiremiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BllCkr

Miuidaki gibi apkları zipleri filan ayıran bir dosya yöneticisi var mı play storda

Bu tarzda

file expert hd

• 
Sayfa: önceki 15801581158215831584
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.