Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.709.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben cloudy Kernel 1.5 kullanıyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahseer898 kullanıcısına yanıt
    3 mb birşey zaten, hemen hallolur...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    bendeki flash bellekten mi nedir daha yeni data ya geçti böyle giderse sabaha yedeği alırım ertesi güne de rom u kurarım.

şu resimdeki flash belleği aldım birde otg kablo ile uğraşmayım diye ama mübarek kağnı hızında
  • Optimus g3 1.3.2 kullananlar arama yapma konusunda sıkıntı yasayan oldu mu? Arama yapmama yada ses gelip gitmeme gibi sorunu var mi? Bu roma gecmeyi dusunuyorum aydinlatirsaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    :) düzgün alsın da zaman önemli değil, kendi hafızasina alsan yarı yarıya zaman farkederdi zaten, fazladan 5 dakka önemli olmaz, ya da telefona alıp sonra belleğe de atabilirdin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahan48

Arkadaslar oneplusone ya da 4.4.4 gibi yeni custom romlari flashlamadan önce lg back up programini bulmam gerekiyor nasil bulabiliriz lg nin apk sini, çünkü titanium vs ile ugrasmadan direkt bu programi yukleyip yedekleri kurmak istiyorum

Cvp verebilecek var mi

şu an bütün yedeklerimi aldım. wipe data/cache/dalvik cache yaptım rom u kurmaya başladım. optimus 1.3.2 kuruyorum.

kurulum bittikten sonra recovery den çıkmadan baseband kursam sonra reboot etsem olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahseer898 -- 12 Eylül 2014; 0:40:56 >
    Tamamdır hayırlı olsun :) bir de kitkat idi değil mi cihazın? Eğer değilse bir de kitkat baseband yüklemen gerekecek...

Edit : istediğin zaman yukleyebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 12 Eylül 2014; 0:42:47 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    evet kitkat. 20c rom yüklüydü. şimdi baseband ı da hallediyorum. bakalım açılacak mı

gece gece iş çıkarmadık inşallah.
    Gerek yok hocam kitkat dan geçiyor isen...

• Miui ne tabanlı olursa olsun her gece bir restarta aç şişiyor meret hemen

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

Miui ne tabanlı olursa olsun her gece bir restarta aç şişiyor meret hemen
    CloudyG3 1.3 yükledim şarjı hızlı bitiyor gibi mi yoksa daha yeni yüklediğim için mi? Bilgisi olan?
    sarji erkrn bitiyor ve cabuk sarj oluyor hibi geldi bana

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    G3 romu ile aldığım standart değerler, otomatik 60-75 de parlaklık... Bir de hiç wifi yok hep mobil veri... Chrome+telefon görüşmesi dışında kullanmadım pek...
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 12 Eylül 2014; 9:32:56 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
    hangi g3 cloudy mi optimus mu
  • LG Camera flashlanabilen türde yapılmışları var ama yine de çok uyumlu değil, XCam gibi harika çekmiyor ama idare eder ya yine de. Belli bir süre takılmaya değer yani :)
  • espesito kullanıcısına yanıt
    Totalde 3 günü aşkın süre kullandım. İlk kullandığım rom Türkçe dil desteği olmayanıydı 4.9.5 sürümü. Bunda hiç restart etme ya da kilitlenme sorunu olmamıştı. Daha sonra multi olanı yükledim, 2-3 kere reset ve 5-6 kere donma oldu (donma süresi en az 10-15 saniye) ardından soğudum romdan mahdiye geçtim. Tabi romu tekrar indirdim ve flashladım ama yine aynı sorun devam etti.
  • madmax59 M kullanıcısına yanıt
    Optimus un hiç bir romunu kurmadım cihaza :) ara ara takılmalarda olmasa mükemmel olmuş rom...

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Ben gps sorunu haricinde hiç sorun yaşamadım gps sorunu da astım yaklaşık 4 5 gündür kullanıyorum çok memnunum cloudy Kernel ile kullanıyorum batarya performansı çok iyi min 5 saat alıyorum daha ne olsun kullanmaya devam ederim ben Gelistirici de her hafta güncelleme vereceğini söyledi Stock tabanlı da

• link çalışmıyor ( foruma üyeyim)
  • 
Sayfa: önceki 15661567156815691570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.