Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1508. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15061507150815091510
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dönebilirsin sorun olmaz zaten doğrusu da budur yedek alıp rom kurmak en sağlıklı yol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın S3 cihazına da az önce miui(0.4.8.8-4.1) kurduk yalnız hoparlör sesi çok azdı bunun çözümü var mı?
    Diğer türlü rom çok farklı ve sağlam bir romdu..
    Yani miui roma recoveryden mod flashlanabilir mi?
  • Towelie01 T kullanıcısına yanıt
    Lg belli serilerden sonra yurt ici resmi cihazlara kdz yüklemesi yaparken koruma koydu diye biliyorum senin aldigin bu hatada bu yüzden olabilir offline kdz yüklemeyi dene bence google ye yazıp ilgili sayfalara ulaşabilirsin

• pardus 7.7 deyim fakat bugün telefon cebimde çalarken çıkardım aramayı cevaplıcam fakat dokunmatik çalışmıyor, power tuşuna basıp sessize aldım sonra arama kesilince haliyle kilit ekranına geldi sonra dokunmatik çalıştı, sebebi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Dalga geçtiğini düşünmüştüm ama cidden şaşırdım
    30k yı aşamazken bu kadar puan alması şüphe duymaya başlamıştım
    Telefonun çakma olduğundan
    Neden bu kadar farkediyor ki
    Teşekkür ederim bu arada

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Sebebi, g2 de kullanilan snapdragon 800 işlemciler isinmadan dolayi islemci hızını düşürüyor. Bu olay hemen hemen tüm işlemcilerde mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: B_O_S_S

quote:

quote:

quote:

quote:

Hangi Rom u kullanıyorsunuz. Ben Pardus HD Classic 7.7 yüklemidim ama 4.2.2 JB rom da aynı kullanımla aldığım 6 saat ekran süresi yerine bununla 4 saat aldım. Ayrıca 4.2.2 ye göre ısınmada arttı. Açıkcası memnun kalmadım. Şimdi hangi Rom u denesem diye düşünüyorum.

CloudyFlex.. Seveceksiniz..

Çok şairane yazmışsın
    Tavsiyen için sağol kardeş. Bende dün gece CloudyFlex yükledim ama bunun da navbar sorunu var. Sen karşılaşmadın mı?

:) Şiirleri severim. Navbar sorunu nedir?

Bazı yerlerde klavye acikken navibar da geri yada diger tuşlar çalışmıyor. Ben dpi ayarida yaptim telefona acaba ondan mi oluyor.

Olabilir. Ben o küçültmeyi G2 xposed modülü üzerinden yaptım hiçbir sorun yaşamıyorum. İsterseniz ordan iptal edip g2 xposed ile yapın. Nav barı açınca orda %100 yazıyor onu %70e çektim küçüldü :)

Bende onu kullanıyorum ama sanırım biraz fazla küçültmüşüm. Biraz önce 30 dan 50 ye çektim. Şimdi sıkıntı yok gibi. Bakalım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahseer898

hocam bi sorun olacak. şimdi optimus g3 1.3.1 indirdim. ancak yüklemeden önce yedeğimi alsam recovery den sonra rom u yüklesem. rom u beğenmedim diyelim tekrar recovery den aldığım yedeğe sorunsuz dönebilir miyim ?

Evet restore kısmından yedeği seçip geri yüklediğinizde kaldığınız yerden devam edersiniz

• Miu kullanan arkadaşlar,
    Altdaki navbarlar şeffaf mi? yoksa yine siyah mi? Sirf bu yüzden gecmiyorum miu ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twrp yüklü cihaza philz touch dosyasını indirdim flash ederek yukleyebiliriz değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Twrp yüklü cihaza philz touch dosyasını indirdim flash ederek yukleyebiliriz değil mi

Evet twrp den flaslayin. Rebort recory yapin

• Arkadaşlar miui romda knock on falan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xda daki MIUI romu flashlamak için kkbaseband istiyor ama link kırılmış elinde olan arkadaş upload edebilir mi acaba veya direk kitkat tabanlı olanı yokmu MIUInin ?

Edit: Bir önceki sayfada arkadaş paylaşmış gördüm link arayanlar bir önceki sayfaya bakabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 2 Eylül 2014; 5:44:08 >
  • Arkadaşlar MIUI kurdum ama reboot atıp duruyor kitkat a destekli değil mi sanki baseband uyumsuz sim kart bulunuyorda rebootlayıp duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 2 Eylül 2014; 6:04:48 >
  • Twrp 'nin üstüne philz touch nasıl kurdun ben yapamadım

• quote:

Twrp 'nin üstüne philz touch nasıl kurdun ben yapamadım

Ben direk TWRP ile yaptım kurdu valla

Şuan Jelly Bean e dönüp şu linktekini yaptım philzi kolaylıkla kurdum
    http://www.youtube.com/watch?v=uxHTneW0Ygs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 2 Eylül 2014; 8:15:24 >
  • Jelly Beane dönüp philz üzerinden kurdum şu an çok şükür MIUI ye kavuştum
  • Bende hallettim ama pek içaçici degil bakalim

• quote:

Bende hallettim ama pek içaçici degil bakalim

Çok karmaşık geldi bana menüsü ios stili yapılmış biraz kurcalamak gerekecek gibi google storede ise nedense ana sayfayı bir türlü yüklemiyor

Edit: Şu anda kendi kendine rebootunu attı maşallah :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rezn0v.dll -- 2 Eylül 2014; 8:37:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Miu kullanan arkadaşlar,
    Altdaki navbarlar şeffaf mi? yoksa yine siyah mi? Sirf bu yüzden gecmiyorum miu ya.

Cevap alabilirmiyim? Ona göre kuracagım

• quote:

Orijinalden alıntı: TeksasStyLe

Lg belli serilerden sonra yurt ici resmi cihazlara kdz yüklemesi yaparken koruma koydu diye biliyorum senin aldigin bu hatada bu yüzden olabilir offline kdz yüklemeyi dene bence google ye yazıp ilgili sayfalara ulaşabilirsin

Google'a gerek yok. Burada Teknik Konuda 1.sayfada videolu anlatımlar dahi var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15061507150815091510
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.