Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1475. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14731474147514761477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eotd

pardus HD Classic 7.7 romdayım ... kurulumda romu flashladıktan sonra telefon bir kez açılsın sonrasında battary patch dosyasını flashlayın ... xda da bu sıra anlatılmış fakat pendroz hocanın kendi sayfasında biraz farklı ... sabah kurarken iki defa hata aldım ... kurmak isteyenler buna dikkat etsinler ... klavye android L teması ile bana çok hoş göründü ... sabah 9 dan beri kullanıyorum ... daha bir sıkıntı yaşamadım ... daha çnce bir arkadaş müzik sesi kısık demiş ama ben daha kontrol edemedim. sadece bluetooth kulaklığımı bağladım. bence ses de sıkıntı yok ... konuşmada tabi ... daha müzik dinlemedim ... eğer ki bana da kısık gelirse bu linkteki dosyayı yükleyerek hallederim ...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2705260 2.sıradaki ... ( daha önce pardus 7.5 de kullanmıştım sanırım bunda da kullanılabilir ) ... dalvik olarak kullanıyorum ... ( art kısmını bulamadım, sanırım desteklemiyor ... xposed kullanmaktan vazgeçmediğim için sıkıntı değil benim için ) ... kenelden battery profilini seçtim ... şimdilik bu kadar ...

Alıntıları Göster
    bende pardus kuracağım nasıl memnunmusun birde verdiğin linkte step 1 de 3 tane dosya verilmiş bunlardan hangisini istiyorsak onu mu kurmamız gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 25 Ağustos 2014; 15:44:53 >

• fat304h kullanıcısına yanıt
    bu telefonla alacağınız süre normal kullanımda 6-7 saat arası değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

bende pardus kuracağım nasıl memnunmusun birde verdiğin linkte step 1 de 3 tane dosya verilmiş bunlardan hangisini istiyorsak onu mu kurmamız gerekecek

1. step: hem kulaklık hemde telefonun hopparlörünün sesini yüksek seviyede yükseltiyor. lgg2-speaker1.3-65-signed.zip
    2. step: sadece kulaklık sesini yüksek seviyede yükseltiyor. lgg2-headphone1.3-6520-signed.zip
    3. step: sadece kulaklık sesini orta derecede yükseltiyor. lgg2-headphone1.3-6218-signed.zip

ilk tıklanan linkte yukarıda saydığım dosyalar mevcut. istediğini seçerek indirebilirsin ( ben 2. sıradakini kullanıyorum, sadece kulaklık sesini yükseltiyorum ). ikinci link ise zaten pardus içinde gömülü geliyor ( Viper4Android ) ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eotd

quote:

Orijinalden alıntı: cadde19

1. step: hem kulaklık hemde telefonun hopparlörünün sesini yüksek seviyede yükseltiyor. lgg2-speaker1.3-65-signed.zip
    2. step: sadece kulaklık sesini yüksek seviyede yükseltiyor. lgg2-headphone1.3-6520-signed.zip
    3. step: sadece kulaklık sesini orta derecede yükseltiyor. lgg2-headphone1.3-6218-signed.zip

ilk tıklanan linkte yukarıda saydığım dosyalar mevcut. istediğini seçerek indirebilirsin ( ben 2. sıradakini kullanıyorum, sadece kulaklık sesini yükseltiyorum ). ikinci link ise zaten pardus içinde gömülü geliyor ( Viper4Android ) ...

Alıntıları Göster
    iphone 5/5s kulaklığının(earpods) g2 de ses tuşlarının çalışması nasıl sağlarım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Dostum 50 dereceyi meraktan denedim. 40 dereceyi rahat geçiyor bazı durumlarda. Ben sadece Bruce Kernel ile daha iyi dedim.

Dogrudur daha iyidir ama optimus un stock kerneli bence çok başarılı olmuş bruce kurmaya gerek duymadım ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fat304h kullanıcısına yanıt
    13 saat ekran suresini anca internetsiz oyunsuz telde takilmayla alabilir oda belki 5 saat ekran suresi ve ustunu alan telefonda hicbisey yapmiyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 25 Ağustos 2014; 17:31:28 >
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Hocam kernelin tam linkini bulamadım aradığım zaman bu çıkıyor (Kernel-bruce2728-D802-25-06-14.zip)
    doğrumudur yoksa siz link verebilirmisiniz...
  • xperius kullanıcısına yanıt
    Buyur hocam benim yüklediğim bu.https://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559844

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

iphone 5/5s kulaklığının(earpods) g2 de ses tuşlarının çalışması nasıl sağlarım?

aynı soruyu bende sormak istiyorum
  • quote:

Mümkün değil Ear Podslar içinde extra donanım var aynı şarj kablolarında olduğu gibi çalışmaz...
  • cloudy 1.2 uzerine cloudy 1.3 yukledim az once.temiz kurulum yaptim yani wipe lari yaptim sonra telefon acilinca herseyi sifirladim.benim sorum su: su anda ben hangi kerneli kullaniyorum nasil ogrenebilirim? birde cloudy 1.3 romu icin hep isinma hem pil hemde performans acisindan kurabilecegim kernel hanagisidir? yardimci olursaniz sevinirim.

not:cloudy 1.3 kernel yuklemeden hem isinma mevcut hemde pili cabuk tuketiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SourceCode_

Aokp yukledim knock on calismiyor

Bilen yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SourceCode_ -- 25 Ağustos 2014; 18:54:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PendroZ

quote:

Mümkün değil Ear Podslar içinde extra donanım var aynı şarj kablolarında olduğu gibi çalışmaz...

Hocam müziği durdurma işlevi çalışıyor. O yüzden bana ses arttırma azaltma da çalışır gibi geldi.

• Pardus 7.7 kurdum ama navbar ve bildirim cubugu yok nasil getirecegim onlari anlayamadim.

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    Cloudy g3 1.3 de kendinden cloudy kernel linaro yuklu, dorimanx 7.1 yuklemeni tavsiye ederim ne isinma ne de baska bir problemle karsilasirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahan48

Cloudy g3 1.3 de kendinden cloudy kernel linaro yuklu, dorimanx 7.1 yuklemeni tavsiye ederim ne isinma ne de baska bir problemle karsilasirsin

tamam hemen deniyorum hocam.peki romu silmeden kerneli begenmezsem degistirmek istersem uzerine haska kerneli direk flashlasam olurmu yoksa yapilmasi gereken baska islemler varmidir?

• gurkanse kullanıcısına yanıt
    Direkt flashlayabilirsin herhangi bir sorunla karsilasmadim ben bugune kadar, ama su an stabil ve istikrarli kernel bence dorimanx

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahan48

Direkt flashlayabilirsin herhangi bir sorunla karsilasmadim ben bugune kadar, ama su an stabil ve istikrarli kernel bence dorimanx

saolun hocam dorinmax 7.1 indiriyorum hemen flashlicam

• Cloudy Flex 2.5 ile 2.6 arasındaki fark hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ?

2.6 kullanıyorum ama 2.5 ile arasında gerçekten versiyonu düşürmemi gerektirecek kadar fark var mı ?

Yorumlarınızı alabilir miyim ?

Papirus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su G3teki bi program acinca status barin o programin rengine donmesi muhabbeti G2 romlar icinde var mi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 14731474147514761477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.