Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bile bazen evde otururken 40 dereceye çıktım sanıyorum telefonların bu sıcakta bu durumda olması normal, batarya ömrüne de olumsuz etki ediyor sıcaklar, şarjdan yakınan insan sayısının fazla olmasını buna bağlıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 18 Ağustos 2014; 11:38:19 >
  • jinjin kullanıcısına yanıt
    1.2 versiyonunda nasıl olduğunu anlamadıgim bi şekilde kaldirmistim:) xposed modelleriyle belki halledebilirim. Kurcalamaya devam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsultankul F kullanıcısına yanıt
    Ben denk gelmedim hic hocam, rom direk bu sekilde geldigi icin degistirilemedigini biliyodum, ogrenmis oldum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Ben bile bazen evde otururken 40 dereceye çıktım sanıyorum telefonların bu sıcakta bu durumda olması normal, batarya ömrüne de olumsuz etki ediyor sıcaklar, şarjdan yakınan insan sayısının fazla olmasını buna bağlıyorum ben
    Bu Cloudy 1.3 de Smart Notice defalarca kapatıp açmama rağmen doğru dürüst çalışıyor çözdü bunu galiba
    Xposed ile değiştiriliyor g3 tweakbox da button Combination a tik koyun yeniden başlatın sonra ayarlar ekran ön dokunmatik tuslar kısmından istediğiniz kombini yapın...

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

Bu Cloudy 1.3 de Smart Notice defalarca kapatıp açmama rağmen doğru dürüst çalışıyor çözdü bunu galiba

Bende calismiyor. Lutfen bekleyiniz diyor. Bekliyorum bisey oldugu yok. Benle dalga geciyor bu cloudy 1.3. Biraz begendim ya arza cikariyo sanirim

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Onu en başından yyaptım hocam. Menü tuşunu getirebiliyorum ama son uygulamalar tuşunu kaldiramiyorum:)

Olabilir ben yeni 1.3 versiyonunu indiremedigim için eskisine göre söyledim :) yalnız seçenek tuşu birçok uygulamada mevcut ekstradan navbar da olmasına gerek yok gibi, ben jelly bean de iken bile recents tuşuna uzun basılı tutarak kullanıyordum menü tuşunu... Olmazsa siz de böyle yapın...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Ufak tefek bişey aslında ama takılinca takılıyo insan:) dediğin gibi yapicam mecbur:)

• G2 tweaksbox artik freedomla premium olmuyor baska yolunu bilen var mi ?

• MIUI rom deneyen oldumu tavsiye edermisiniz?

http://en.miui.com/download-227.html
  • satın almak:) 1 ay önce satın aldım. cüzi bi miktar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: safsansar

vaay forumber kardesim hosgeldın g2 camıasına katıldın galıba sende efsane huawei x5 sayfasının onde gelenlerındendır kendısı ve cook kısıye yardımı dokunmustur tekrar hosgeldın...

Evet hocam, birkaç gün önce katıldım bende 32 GB lık model ile. Alır almaz CM11 kurdum, baktım olmadı CloudyG3'e geçtim. Stock ROM'da 10 dakika durmadım

Ideos X5, S3 derken bakalım bu cihaz ne kadar götürecek beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

MIUI rom deneyen oldumu tavsiye edermisiniz?

Eğer kuracaksanız multilang versiyonu var onu kurun.

Kişisel görüşümü sorarsanız MIUI V6 çıkacak, onu bekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar elinde cloudyflex 2.6 olan birisi verebilirmi bana hep indirirken hata veriyor %97 de
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 18 Ağustos 2014; 13:40:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

Sıcaklıklar tüm romlarda 40-43 derece arası değişiyor hiçbirinde inanılmaz muhteşem bir sıcaklık farkı yok.

Önyargılı davranmayın.. 1 saat boyunca sabit parlaklık %50 ile facebook gezdim 39u bile görmedim.
  • Ben simdi rom yukleyecegm ama bisuru sey var ilk sayfada kafam karisti romu ayri rootu ayri recoverysi var modu var.Kerneli var simdi bi arkadas sirasiyla hangi asamalari uygulamam gerektigini yazabilirmi.Guzel bi rom kuracagim ustune moddur kerneldir hepsini kurmak istiyorum.Sirasiyla asamalari yazan olursa ben onlari sirasiyla uygularim.Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

Ben simdi rom yukleyecegm ama bisuru sey var ilk sayfada kafam karisti romu ayri rootu ayri recoverysi var modu var.Kerneli var simdi bi arkadas sirasiyla hangi asamalari uygulamam gerektigini yazabilirmi.Guzel bi rom kuracagim ustune moddur kerneldir hepsini kurmak istiyorum.Sirasiyla asamalari yazan olursa ben onlari sirasiyla uygularim.Tesekkurler
    ISINMA SORUNUNA ÇÖZÜM VARMI BEYLER YOKSA SATACAĞIM NOTE3 DÜŞÜNÜYORUM ARTIK AŞIRI ISINIYOR BIKTIM YA
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Denemek istiyorum arayüz hoşuma gitti açıkcası. Şuan cloudy g3 1.2 kullanıyorum.

Dediğiniz rom şu sanırım?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759069

• Cloudy stock 2.5 kullaniyorum rom guzel akici gayet memnunum ama batarya acisindan hic hosnut etmedi beni cabuk sarji bitiriyor kernel degiscem 0 isinma ama cabuk sarj bitiyor

• 
Sayfa: önceki 14351436143714381439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.