Bildirim
LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (142. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü,
3 Mobil

Giriş
-
kardeşim güle güle kullan ne demek
bende yararlı olabildiysem ne mutlu bana -
-
Bir zamanlar benimde radyom çok güzel çalışıyordu ta ki 32 gb lık telefonuma 16 gb lık rom yükleyene kadar hafızayla beraber radyoda bozuldu :( -
Ne zaman servise vereceksiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Legend.
Ne zaman servise vereceksiniz ?
bu cumartesi kısmetse yolculuk var istanbula .haftaya ancak -
ayrıca buğra kamera uygulaması olarak aşağıdaki linkteki uygulamayı bir denemeni tavsiye ederim başarılı buldum lg stok kamerası gibi
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2540030 -
geçmiş olsun kötü olmuş bende zamanında çok aradım 32GB ama bulamamıştım, bu arada mokee nin aşağı yukarı inerken çıkarken ki efektini beğenmedim birde eski haline getireyim mi diye sormadı probam kuracağım otg de dedğin gibi inşallah sıkıntı yaşamam @bunduz26 -
quote:
Orijinalden alıntı: altunok
geçmiş olsun kötü olmuş bende zamanında çok aradım 32GB ama bulamamıştım, bu arada mokee nin aşağı yukarı inerken çıkarken ki efektini beğenmedim birde eski haline getireyim mi diye sormadı probam kuracağım otg de dedğin gibi inşallah sıkıntı yaşamam @bunduz26
valla bende hiç yasanmıadı ama bu tip romların ne yapacaği belli olmuyor :). inş sende de yasanmaz. -
yok kardeş bunda da dondu bende mi bir sıkıntı var çözemedim neyse şimdilik yükledim kullanayım artık -
vuuuu şekil olmuş ellerine sağlık, rica ederim buğra kardeşim, ayrıca herkes güle güle kullansın, -
Logo güzel oldu çok uğraşıyorum böyle şeylerle, hoşuma gidiyor -
aynen eline sağlık tekrar çok başarılı -
CyanogenMod için Radyo Eklentisi ana sayfa '' CyanogenMod Eklentiler '' bölümüne eklendi.
@altunok Arkadaşımıza paylaşım için teşekkürler.
-
Arkadaşlar LG G2 telefonumun ekranı kırıldı.. ekranı kullanamıyorum.. ama telefon açılıyor kapatabiliyoru..sadece dokunmatik ekranı kullanamıyorum.. ekran değişimi yapabilir miyim ?
yada varsa nasıl ve nerede yapabilirim.. yardımcı olursanız çok sevinirim -
quote:
Valla Cloudy flex romu değiştireceğim pardusu bekliyorum pendroz hocamız ne zaman çıkıyorsun artık romu
Ondan sonra cm11 m3 çıkarınca şansımı tekrar deneyeceğim nightly sürümleri kullanmak delirtiyor insanı yoksa
İşlerim yogundu bu hafta çalışmayan herşeyi düzelttim Radyo vs vs şuan zipliyorum yeni sürümü kurayım kontrol edip yükleyeceğim artık çok beklettim kusura bakmayın :) -
Stock kuracak olsam ilk kuracağım rom
Pardus HD Rom
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 3 Şubat 2014; 1:15:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yetkili servis ile görüşün -
tamam hocam dörr gözle bekliyorum inan teşekkürler şimdiden ellerine sağlık -
quote:
AOSP rom kullanıp radyo kullanmak isteyenler buldum sonunda çalıştırdım Spirit2 nin son versiyonu ile sınırsız radyo keyfi gece gece mükemmel oldu bu yaa
http://d-h.st/MU2
linkteki uygulamayı yükleyin, açın, super user yetkisi isteyecek izin verin ve 5-10 saniye bekleyin çat diye açılıyor sonra iyi dinlemeler
buda pazar akşamı hediyesi
en son 16.01 sürümünü denemiştim çalışmamıştı, bu iyi oldu teşekkürler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X