Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıradaki parça ilk önce suat arkadaşımıza sonra tüm Cm severlere sonra da tüm DH ye gelsin

Çalıştı.

Ilk önce çalışmayacak zannettim, kasıldı alet ses gelmedi falan ama sonra kendine geldi
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Legend. kullanıcısına yanıt
    kardeşim güle güle kullan ne demek
    bende yararlı olabildiysem ne mutlu bana
  • altunok kullanıcısına yanıt

• Bir zamanlar benimde radyom çok güzel çalışıyordu ta ki 32 gb lık telefonuma 16 gb lık rom yükleyene kadar hafızayla beraber radyoda bozuldu :(
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    Ne zaman servise vereceksiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Ne zaman servise vereceksiniz ?

bu cumartesi kısmetse yolculuk var istanbula .haftaya ancak
  • ayrıca buğra kamera uygulaması olarak aşağıdaki linkteki uygulamayı bir denemeni tavsiye ederim başarılı buldum lg stok kamerası gibi
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2540030
  • geçmiş olsun kötü olmuş bende zamanında çok aradım 32GB ama bulamamıştım, bu arada mokee nin aşağı yukarı inerken çıkarken ki efektini beğenmedim birde eski haline getireyim mi diye sormadı probam kuracağım otg de dedğin gibi inşallah sıkıntı yaşamam @bunduz26
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

geçmiş olsun kötü olmuş bende zamanında çok aradım 32GB ama bulamamıştım, bu arada mokee nin aşağı yukarı inerken çıkarken ki efektini beğenmedim birde eski haline getireyim mi diye sormadı probam kuracağım otg de dedğin gibi inşallah sıkıntı yaşamam @bunduz26

valla bende hiç yasanmıadı ama bu tip romların ne yapacaği belli olmuyor :). inş sende de yasanmaz.
  • bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    yok kardeş bunda da dondu bende mi bir sıkıntı var çözemedim neyse şimdilik yükledim kullanayım artık
    vuuuu şekil olmuş ellerine sağlık, rica ederim buğra kardeşim, ayrıca herkes güle güle kullansın,
  • altunok kullanıcısına yanıt
    Logo güzel oldu çok uğraşıyorum böyle şeylerle, hoşuma gidiyor
    aynen eline sağlık tekrar çok başarılı
  • LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

CyanogenMod için Radyo Eklentisi ana sayfa '' CyanogenMod Eklentiler '' bölümüne eklendi.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

@altunok Arkadaşımıza paylaşım için teşekkürler.

• Arkadaşlar LG G2 telefonumun ekranı kırıldı.. ekranı kullanamıyorum.. ama telefon açılıyor kapatabiliyoru..sadece dokunmatik ekranı kullanamıyorum.. ekran değişimi yapabilir miyim ?

yada varsa nasıl ve nerede yapabilirim.. yardımcı olursanız çok sevinirim
  • quote:

Valla Cloudy flex romu değiştireceğim pardusu bekliyorum pendroz hocamız ne zaman çıkıyorsun artık romu
    Ondan sonra cm11 m3 çıkarınca şansımı tekrar deneyeceğim nightly sürümleri kullanmak delirtiyor insanı yoksa

İşlerim yogundu bu hafta çalışmayan herşeyi düzelttim Radyo vs vs şuan zipliyorum yeni sürümü kurayım kontrol edip yükleyeceğim artık çok beklettim kusura bakmayın :)
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    Stock kuracak olsam ilk kuracağım rom

Pardus HD Rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 3 Şubat 2014; 1:15:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    Yetkili servis ile görüşün
  • PendroZ kullanıcısına yanıt
    tamam hocam dörr gözle bekliyorum inan teşekkürler şimdiden ellerine sağlık
  • quote:

AOSP rom kullanıp radyo kullanmak isteyenler buldum sonunda çalıştırdım Spirit2 nin son versiyonu ile sınırsız radyo keyfi gece gece mükemmel oldu bu yaa
    http://d-h.st/MU2
    linkteki uygulamayı yükleyin, açın, super user yetkisi isteyecek izin verin ve 5-10 saniye bekleyin çat diye açılıyor sonra iyi dinlemeler

buda pazar akşamı hediyesi

en son 16.01 sürümünü denemiştim çalışmamıştı, bu iyi oldu teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.