Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam fastboottan nasıl çıkarım denemediğim kalmadı
  • killman kullanıcısına yanıt
    Telefonu kapatıp download moda almaya çalışınca olmuyo mu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Telefonu kapatıp download moda almaya çalışınca olmuyo mu ki?

keşke olsa alıyor gibi olup direk fastboota atıyor tekrar
    Cmd ile aran nasıl, az çok kodlama linux biliyor isen

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142
    Ama bilgin yoksa bulaşma...

• quote:

Cmd ile aran nasıl, az çok kodlama linux biliyor isen

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142
    Ama bilgin yoksa bulaşma...

hocam türkçe olsa ve windows tabanlı olsa her türlü yaparım kaç saattir cmd yi yuttum bitirdim
    İngilizcesi o kadar ağır değil aslında ama zor gelebileceğini anlıyorum, bir şekilde download Mode a alabilseniz keşke hiç bunlara gerek kalmaz...

• quote:

İngilizcesi o kadar ağır değil aslında ama zor gelebileceğini anlıyorum, bir şekilde download Mode a alabilseniz keşke hiç bunlara gerek kalmaz...

bi alabilsem kafayı yedim 24 saattir uğraşıyorum
    Tek çözüm xda daki anlatım, boş vaktim olsa senin için Tercüme ederdim ama maalesef o da yok :/ google Translate yeter gibime geliyor ek olarak ama kendini en iyi sen bilirsin...

• quote:

Tek çözüm xda daki anlatım, boş vaktim olsa senin için Tercüme ederdim ama maalesef o da yok :/ google Translate yeter gibime geliyor ek olarak ama kendini en iyi sen bilirsin...

hocam ne yapsam olmuyor hani komutlar windows tabanında olsa verdiğinizi yapıcam da
    Hocam bende yanlış kernel yüklemiştim bu sorunu yaşadım ben telefonu tamamen kapattım güç tuşuna basılı tuttum sonra ses kısma ve güç tuşuna basarak recovery e girdim ve yeni dosyayı flashladim oldu ayrıca recovery e ulaşınca otg ile dosya yüklenmesi yapılabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir şekilde download moda girdim şimdi tot ile 4.2.2 sonra almanya 20D kdz ile 4.4.2 yapıcam şimdi root atıp kamera dosyasını flashlasam ciddi bir düzelme olur mu ve şu ses kalitesini (kayıtlarda) arttırmak için ne yapmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hard reset atmayı denediniz mi?
    Edit:sonraki mesajinizi gormemisim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52BC884C3 -- 29 Temmuz 2014; 1:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Arkadaşlar ses kaydı kalitesi düzgün olan adamakıllı bir rom yok mu ya arkadaşa gitarla riff kaydedip atıyorum whatsapptan, resmen Wah efekti açık elektrik süpürgesi gibi ses geliyor Pro romlari denedim pek fark göremedim ayrıca klavye bugu var cm aosp romlarin kayıt kalitesi nasıldır?

Valla driverda mı sıkıntı vardı yoksa cm nin ses kayıt uygulamasından mı bilmiyorum( başka programla kaydetmeyi denemedim) cmde ses kaydı çamur gibiydi. Düzgün format da yoktu böyle 10 dk kaydet 2 mb falandı ondan da olabilir dediğim gibi 3. party denemedim
  • Müdürüm bu dorimanx kernel'e neden bu kadar sık güncelleme yapılıyor ?

O değil değişiklikte göremiyoruz

Ama şu bir gercekki 5.7 sürümünden sonra tebrigi hakkiyla hakedecek ciddi isler yapti. -ki benim aklim hala 5.7'de-

@Pendroz

• Rom yüklerken KitKat baseband flash yapın diyor.
    Bu KitKat baseband nedir ne işe yarar biri açıklayabilir mi?
    Teşekkürler.
  • ben en son download moda alamazken yani fastboot atıyordu bende de servise yolladım intellcell garantili 16 gb dı cihaz sıfır la değişmiş ayrıca 32gb gelmişti cihazım
  • Herkez cloudy 2.5 i öve öve bitiremiyor şu an pardus 7.6 indiriyorum bakalım nasıl sonuç alıcam. Yahu Allah kahretmesin stok kullanıcaktım ben TR 20C yüklü acayip ısınma yapıyor mecburen customa saldırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Rom yüklerken KitKat baseband flash yapın diyor.
    Bu KitKat baseband nedir ne işe yarar biri açıklayabilir mi?
    Teşekkürler.

Cihazında Jelly Bean tabanlı rom varsa bunu kurmak sorundasın zaten Kitkat ise kurma devam et
  • quote:

Problem çözüldü hemde linux a gerek kalmadan

Arkadaşlar telaş yapmadan iletişime geçip önerilerimizi eksiksiz uygulasa zaten çözülmeyecek sorun yok donanımsal olanlar dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 29 Temmuz 2014; 10:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

ben en son download moda alamazken yani fastboot atıyordu bende de servise yolladım intellcell garantili 16 gb dı cihaz sıfır la değişmiş ayrıca 32gb gelmişti cihazım

Sorunlu firmalardan biri bildiğim kadarıyla. Nasıl değiştirdiler. Uğraştın mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 13281329133013311332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.