Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.717.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12771278127912801281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet üstüne flaslayacaksınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

https://www.dropbox.com/s/w5xws8alhzn1kbx/G2%20Nav%20Bar.apk

burdan indirebilirsin ayarlardan ön dokunmatik tuşlardan aktif etmen gerekiyor

Hocam baska bir yerlere girdigimde eski halinee dönüyor. Ayarlara vs girince g2 yazisi tekrar geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Hocam baska bir yerlere girdigimde eski halinee dönüyor. Ayarlara vs girince g2 yazisi tekrar geliyor

o hep var ana ekranda tamam ama menü veya dosya başka bir yere girince eskiye dönüyor.Nexus için yapılmiş galiba ben onda denedim değişmiyordu.

• egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel oldu teşekkür ederim. Ama şöyle bir sorun var ana ekranda bildirim çubuğu şeffaf olmuyor onu nasıl düzeltebiliriz normalde resme göre renk alıyordu sanırım. Ayrıca vodafone yazısı ve saat iç içe geçiyor resimdeki gibi bunların çözümüzde varsa mükemmel olacak tam aradığım şey ellerine emeğine sağlık
    Edit : avea yazısı gibi vodafone yazısını oraya nasıl alırım ?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 20 Temmuz 2014; 14:58:55 >

• G2 tweaksboxtan navbari aktiflestirmen gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Hocam çok güzel oldu teşekkür ederim. Ama şöyle bir sorun var ana ekranda bildirim çubuğu şeffaf olmuyor onu nasıl düzeltebiliriz normalde resme göre renk alıyordu sanırım. Ayrıca vodafone yazısı ve saat iç içe geçiyor resimdeki gibi bunların çözümüzde varsa mükemmel olacak tam aradığım şey ellerine emeğine sağlık
    Edit : avea yazısı gibi vodafone yazısını oraya nasıl alırım ?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Basit bi işlem :)
    flat style modul - status bar ayarlarina gelin. En altda show color picket yazar onu aktif edin. Sol ust kösede ufak bi simge cikcak. Şeffaf olmadigi zaman outodetec colar a tıklayin. Seffaflgni ayarlayin. Updateye tıklayın tamamdir :)

statubar ayarlarından aveanin ustune tıklayıp istedigini yazabilirsin oraya. İc ice gecme sorunu icinde statusbar ayarlarından show hiddn natificationu aktif edip hemen ustundekini 1 yapin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 20 Temmuz 2014; 15:11:16 >

tşk ederım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_cry

quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

bilgisayardan güncelleme yapayım dedim %49a gelince hep en başa alıyordu bende usb kablosunu çektim sonra telefona hiç bişey yapamaz hale geldi bilgisayarada bağlanmıyor telefon ekranında firmwawe update com3 filan yazıyor kapama tuşuna basıyorum yine bişey değişmiyor lütfen yardım edin alalı daha 1 hafta olmadı

Uzun süre basılı tut power tuşuna. Kapanması gerek.

çok saol hocam 5 saniye filan basılı tutuyordum ben daha uzun basılı tutunca kapandı

Rica ederim :) sevindim

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty2014

tşk ederım hocam

Rüca ederim hocam :)

Hocam six nerden bahsediyordunuz bende hiç öyle ayarlar yok ayarlar sayfası aşşağıdaki gibi

• Satatusbar yazisinin ustune tiklarsan ayarlar aciliyo da hocanin dediklerini yaptigim halde bildirim ekranini asagi indirince sebeke yazisini gideremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

sanal tuslar tamamen yok oldu ıyımı yukledıgım uygulamaları gerı kaldırdım yıne olmadı ayarlardanda tus kombınasyon ayarları gozukmuyo ne yapomam lazım yardım

• quote:

sanal tuslar tamamen yok oldu ıyımı yukledıgım uygulamaları gerı kaldırdım yıne olmadı ayarlardanda tus kombınasyon ayarları gozukmuyo ne yapomam lazım yardım
  • Nedense bu ios stlili yükleyince uygulamada veya kilit ekranında status bar'ın ortasındaki saat ve tarih gözükmüyor sadece ana ekranda gözüküyor
  • qwerty2014 kullanıcısına yanıt
    büyük ihtimal navbar dosyaları silindi kullandığın romu üzerine kur tekrardan
  • quote:

büyük ihtimal navbar dosyaları silindi kullandığın romu üzerine kur tekrardan

way arkadas romu tekrar ındırmem gerek durduk yere iş cıkardık haa :D eyw. saol
  • qwerty2014 kullanıcısına yanıt
    g2 xposed le nav bar a ayar çekeyim derken çok başıma geldi bu
  • quote:

g2 xposed le nav bar a ayar çekeyim derken çok başıma geldi bu

:D aynen o xposed'ten bende cektım gerı tusunu ılk rom yuklemede sag alıyorum arkadasından xposed yukluyodum otomatıkman sola cekıo gerı tusunu delı oldum onun yuzunden 2 defa yenıden rom kurdum
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Ben g3 romundayım ama stok romlar için böyle bişi de varmış

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2779384

V5 deki Systemui yi system/priv-app içine atarsan olur sanırım...

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    eyv hocam bende romu çökerttım iyice baştan bi rom kurcam deneyip sonucu yazarım :)
  • 
Sayfa: önceki 12771278127912801281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.