Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.650.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11401141114211431144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: phaselis86

hocam dorimanx 5.7yi yükledim şimdi de yazılım bilgilerinde kernel sürümü ne görünüyor sizde?

3.4.96 görünüyor.Bu zaten kernelin yüklendiği anlamına geliyor.Eğer trickster mod programını kurarsanız kernelin tam açılımını bilgi kısmında görebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ocankurt kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam sıkıntı yok o zaman.siz ne gibi ayar yaptınız peki stweakste

• Arkadaslar cloudy g3 1.1 ve dorimanx 5.7 kullanıyorum. Youtube google Playe giremiyorum. Jinjin dns ile dene dedi ancak olmadı. Ne yapabilirim

• fugeetive kullanıcısına yanıt
    https://www.sendspace.com/file/d6ri2c buyrun hocam
  • Optimus 1.1 boyle guzel oldu

• quote:

Sağolun hocam sıkıntı yok o zaman.siz ne gibi ayar yaptınız peki stweakste

Ayar yapmadım,kernelin kendi ayarlarını kullanıyorum.Sürekli rom değiştirdiğim için o kadarıyla uğraşmak zor geliyor:-)) Hatta birazdan ara ara kullandığım Team eos romunu kuracağım.Konuşma kalitesi çok net bu romda bilginiz olsun.Aosp tabanlıdır.Android 4.4.4.

• ocankurt kullanıcısına yanıt
    Aosp tabanlı romları samsung kullanırken çok seviyordum fakat g2de sanki çok şey eksik gibi hissediyorum.mesela on screen phone falan yok ama olumlu sonuçlar alırsanız tavsiyeniz üzerine denerim bende :)

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Hocam cok tesekkur ederim elinize saglik

• quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Hocam ios bari flasladim. Ana ekranda sanal tuslar buyuk herangi bi uygulamaya girince de kucuk oluyo degisiyo surekli sizde de var mi bu sorun?

Hayır ben zaten küçük kullanıyorum navbar i

Benimkide kucuk zatende ana ekranda buyuyo uygulamalarda kuculuyo var mi elinizde 7 roma uyan kucuk nav bar yeniden flaslasam

Verdiğim linkte var hocam small navbar

• quote:

Aosp tabanlı romları samsung kullanırken çok seviyordum fakat g2de sanki çok şey eksik gibi hissediyorum.mesela on screen phone falan yok ama olumlu sonuçlar alırsanız tavsiyeniz üzerine denerim bende :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2769042

Bu romu çok kullandım,gün gün daha da iyiye gidiyor.Cyanogenmod dan çok daha iyidir.Isınma, takılma hiç olmaz,restart da olmaz.Sadece gravitybox 2 gün önceki sürümde çalışmıyordu.Denemenizi tavsiye ederim.Özellikle konuşma kalitesine bayılacaksınız.

• arkadaşlar bu philiz de backup nereye kaydediliyor bulamadım birtürlü ? Twrp de TWRP diye bir klasörün içinde oluyordu philizde nerede oluyor veya kaydolacagı yeri secebiliyormuyuz ? Backup To sd card yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

arkadaşlar bu philiz de backup nereye kaydediliyor bulamadım birtürlü ? Twrp de TWRP diye bir klasörün içinde oluyordu philizde nerede oluyor veya kaydolacagı yeri secebiliyormuyuz ? Backup To sd card yazıyordu.

clockworkmod klasörüne atar hocam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam ios bari flasladim. Ana ekranda sanal tuslar buyuk herangi bi uygulamaya girince de kucuk oluyo degisiyo surekli sizde de var mi bu sorun?

Hayır ben zaten küçük kullanıyorum navbar i

Benimkide kucuk zatende ana ekranda buyuyo uygulamalarda kuculuyo var mi elinizde 7 roma uyan kucuk nav bar yeniden flaslasam

Verdiğim linkte var hocam small navbar

Uyar degil mi 7 roma. Yalandan yere rom patlamasin elimizde

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Sen 1 numarasın hocam çok sağol onu gözden kacırmışım :)
  • Merhaba arkadaşlar 16gb telefonumu yeni root edip recovery kurdum önerebileceginiz rom var? tr20c romunda oyunda olsun menülerde olsun ara sıra takılmalar oluyordu heleki oyunlarda bazen resmen ölüyor telefon.

Performans
    Görsellik
    İşlevsellik

olarak önerdiginiz romlar varmı?
  • Güzel bir rom çıkmış beyler. CM tabanlı. EHNDROIX V romun ismi. Denemeye değer gibi duruyor.

• arkadaşlar 7 romun 1.0.8 versiyonunu başka bir yere upload edebilecek olan varmı? mega linki bir türlü inmiyor.
  • Beyler MİUİ 4.7.4 kitkat 4.4. çıkmış.. indirip deneyen oldu mu ?

link :http://files.miuiandroid.com/4.7.4/

Edit : bootlop hatası mevcut..yeni sürümü bekleyiniz..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirnatli21 -- 5 Temmuz 2014; 12:55:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

7 Romdayım, Bruce Kernel değil de bugün çıkan Dorimanx 5.7 kernel ile deneyin, muazzam güncellemeler içeriyor kernel. ViPER4Android kurulumu çok kolay,http://www.mediafire.com/download/cz6l67mk81zsyq4/ViPER4Android_FX_v2330.zip bu linkten indirip 4.x sürümü için olanı zip içinden çıkarı kuruyorsunuz, sizi yönlendiriyor. 80TL vermeseydiniz keşke sorsanız çözümü bulunurdu ama olsun hocam keyifle tekrar kullanmanız dileğiyle

üstat dorimanx 5.6 da yaptığımız ayarlarla devammı yoksa dorimanx 5.7 de değişik ayar kombinasyonu kullandınmı viper yükledim ancak kullanamadım çok teferruatlı duruyo beni aştı valla :D:D

• crzy_lover kullanıcısına yanıt
    Default profile alin hocam, sonra screen offu 1.2ghz, touch boostu 1.2ghz, ikinci sekmeden de max cores onlineyi eco mode yapin, bir de gpu hizini kisabilirsiniz 320mhz'e onceki anlattigim ayarlari kullanmadim cunku yuzde 85teyim 2 saat kadar ekran surem var tatmin edici epey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jinjin -- 5 Temmuz 2014; 1:52:25 >
  • 
Sayfa: önceki 11401141114211431144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.