< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

5 Mobil
Konudaki Resimler

önceki
Sebebi ise S3V3N nickli geliştiriciye ait 7 Rom - G3 1.0.6 (26.06.2014) Kendisi Polonyalı bir geliştirici ve Cloudyfa ile rekabet içerisinde -bence- FM Radio üzerinde epey yoğunlaşmış durumda ve düzelteceğim diyor. İki gündür bekleme sebebim ise 1.0.5 sürümünden sonra bu 1.0.6'yı çıkaracak olmasıydı. Romu yarım saat kadar önce kurdum ve test ediyorum halen. Henüz akıcılık konusunda net yorum yapamıyorum LGBackup ile yedek aldım, Recovery'den yedek aldım, Romu yükledim ve halen ekran açık kullanıyorum. İçerisinde Xposed, Dorimanx Kernel dahil edilmiş durumda. ART çalışmakta. Dorimanx kernel 2.8 Ghz saat hızında çalışır vaziyette geliyor, bunu romu yüklerseniz değiştirin derim ısınıyor, romu suçlamayalım
Müthiş bir Aroma yelpazesi sunuyor. (G2 kamera mı G3 kamera mi, görsel modlardan hangisi istediğiniz, hangi animasyonu istediğiniz, çok ama çok sayıda tweak içeriyor -hızlı internet, geliştirilmiş imaj kalitesi, Sony X-reality, geliştirilmiş dokunmatik deneyimi vs.- Ekran görüntüsü almayı bilmiyordum o ekranda kaldı. Hava durumu animasyonları çalışmakta. G3 kamera seçtim Aromadan ve bence önceki GFlex 2.4 romundaki kamera kalitemden aşağı değil. Şu an evde çektiğim objelerle HDR değerlendirmesi yapamam ancak açınca "Kaydedediliyor" diyor fotoğrafta. Zorla Durdur hatası ise yok. 5-6 defa çektim peş peşe. Kamerada UHD ve 1080p 60FPs kayıt var. Focus hızı iyi geldi bana. Smart Notice başlatılıyor... şeklinde bekliyor. MTP modunda bağladım çalışıyor. Çağrı yapamadım kimseye saat çok geç ama giderdim diyordu sorunu. Ayarlar-Depolama-Alan 0GB yazıyor ama Mevcut Alanı doğru gösteriyor. Sebebi şimdilik Dorimanx kernel sanırım XDA'da okumuştum. Büyük problem değil. Bu romla youtube uygulamasi 1080p secenegini de desteklemekte. Pek cok romda uygulamaya destek gelmis olsa da 1080p seceneklerde cikmiyordu.

You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt