Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1079. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.689.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Yuh.. 400 mb müzik çalarmi olur yahu.. Gerci pendroz'un g2 için portladigi walkmanin ses kalitesi cok iyiydi. Bluetooth taki ses tekrarlama sorunu olmasa muthis olmustu

Daha kurmadim ama Sadece walkman değil gibi Başka uygulama da var icinde resimlerden de görüldüğü gibi

link paylaşabilir misiniz ?
  • yussogs kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla senin is yas int duzelene kadar beklicen mecbur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Forumdan bir arkadaş mesaj atmış. Video çekerken ve ses kaydı yaparken ses kesik kesik geliyor, sende de durum böyle mi diye. Bende de durum aynen öyle ses kesik kesik geliyor. Bu durum herkeste mi var yoksa bizim cihazlarda mı sorun var. Özellikle çevresel gürültünün fazla olduğu ortamlarda oluyor. Arkadaş örnek ses kaydıda yapmış:
    https://m.soundcloud.com/erenhan/lg-g2-ses-kayd

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

quote:

Yuh.. 400 mb müzik çalarmi olur yahu.. Gerci pendroz'un g2 için portladigi walkmanin ses kalitesi cok iyiydi. Bluetooth taki ses tekrarlama sorunu olmasa muthis olmustu

Daha kurmadim ama Sadece walkman değil gibi Başka uygulama da var icinde resimlerden de görüldüğü gibi

BU linki;

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358553210

buda konu sayfası bakıp oyle kurun isterseniz
    vietnamca ama ceviriyle az çok belli oluyor ;

http://lgviet.com/forum/threads/cloudyg3-v1-1-addon-the-best-audio-experience-ever.21512/page-40

• Şu cloudy g3 1.1 romu kurayım mı?memnun musunuz romdan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 26 Haziran 2014; 23:50:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Başka uygulamalarda eklenmiş hocam sadece walkman değil fazlaca eklediğim ekran alıntilarindan görebilirsiniz

• hocam philz de yükledim. anlaşılan sadece rom lar yüklenmiyor. philzden de yüklenmedi ancak. cant open zip (bad) installation aborted. diyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

BU linki;

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358553210

buda konu sayfası bakıp oyle kurun isterseniz
    vietnamca ama ceviriyle az çok belli oluyor ;

http://lgviet.com/forum/threads/cloudyg3-v1-1-addon-the-best-audio-experience-ever.21512/page-40

paylaşım için saol hocam.. bende sayfalarından bakıp indirdim.. google drive bile yüklemiş.. oradan indirdim..

sayfayı google emice sayesinde az çok çevirdim :)

• yussogs kullanıcısına yanıt
    Demekki zip bozuk bir yerden bir sekilde yeniden indir ve kur.

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Şu cloudy g3 1.1 romu kurayım mı?memnun musunuz romdan?

Valla ben memnunum . sarjı iyi ,ısınma çok değil , takılmalar çok nadir oldu oda çok ısındıgı zaman , hiç restart atmadı, sesi net güzel , kamera aynı hemen hemen, ama sizin dediğiniz viber skype falan denemedim hiç bilmiyorum , kendi kernelini kullanıyorum ben

Bir kaç modifiyle çokta şık oldu :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 27 Haziran 2014; 0:02:17 >

• quote:

KONU DIŞI :

paylaşaımda bulunan arkadaşlar , sizlerden ricam görselleri paylaşırken daha ufak ve daha sade ( az ve öz ) olmasına dikkat etmenizi rica ediyorum.. zira bazen bir mesaj sayfanın yarısını kaplayabiliyor.. Cloudy wolkman görsellerini paylaşımı yapan ustama özellikle sesleniyorum.. paylaşım güzel ama lütfen daha sade olsa keşke..!

NOT: amacım bilgiçlik taslamak değildir sadece bir konuya vurgu yapmaktır..!

Hocam keşke haberdar etseydiniz beni de tesadüfen gördüm küçültmüştum zaten ama alıntı yapılmış olabilir bir kere her uygulamayı açıklayacak şekilde seçtim fotoğrafları, daha dikkatli olurum uyariniz ve duyarliliginiz için teşekkürler

Hocam uyarı yaptığınız konunun linkini görmediniz mi link sormussunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackcodetech -- 27 Haziran 2014; 0:03:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

KONU DIŞI :

paylaşaımda bulunan arkadaşlar , sizlerden ricam görselleri paylaşırken daha ufak ve daha sade ( az ve öz ) olmasına dikkat etmenizi rica ediyorum.. zira bazen bir mesaj sayfanın yarısını kaplayabiliyor.. Cloudy wolkman görsellerini paylaşımı yapan ustama özellikle sesleniyorum.. paylaşım güzel ama lütfen daha sade olsa keşke..!

NOT: amacım bilgiçlik taslamak değildir sadece bir konuya vurgu yapmaktır..!

Hocam keşke haberdar etseydiniz beni de tesadüfen gördüm küçültmüştum zaten ama alıntı yapılmış olabilir bir kere her uygulamayı açıklayacak şekilde seçtim fotoğrafları, daha dikkatli olurum uyariniz ve duyarliliginiz için teşekkürler

Asıl ben anlayışın için teşekkür ederim kardeşim..

• Görsel paylaşmak değil, şuursuz yapılan alıntılar sayfayı dolduruyor en azından çok görselli mesajları alıntılamasak bile yeter

• hocam daha önce bu zipi kullandım zaten. he bide cloudy g3 de denedim ikisi de aynı hatayı veriyor.
  • Evet hocam şimdi kurdumda bi milyon (bazıları alakasız) uygulama (titanium backup, converter, rebooter felan) yüklendi.. Ben hiç bakmadım ama kurmadan önce kurulmasını istemediğiniz uygulamaları zip dosyasının içinden silebilirsiniz..

Deneyip sonucu bilrdiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

artık baydı adam akıllı bi rom yok mu arkadaş ya en iyisi beklemek bi süre cloudy stock a döndüm bi süre rom değiştirmemek lazım diye düşünüyorum

Size lam hoang 7.2 öneririm. hem stock hem g3 görünümlü ( temayı kastetmiyorum) üst barın aynı renk alması vs.)
  • Arkadaslar bende cloudy g3 v1.0 var uygulama seceneklerine girilmiyor. Hemde ben rom degistirmek istiyorum optimusrs nin g3 romu nasil veya cloudy g3 v1.1 romu nasil veyada bunlarin harici de olabilir bana rom tavsiye edebilir misiniz ?

• quote:

Evet hocam şimdi kurdumda bi milyon (bazıları alakasız) uygulama (titanium backup, converter, rebooter felan) yüklendi.. Ben hiç bakmadım ama kurmadan önce kurulmasını istemediğiniz uygulamaları zip dosyasının içinden silebilirsiniz..

Deneyip sonucu bilrdiririm

Silenebiliyor onların çoğu hocam çıkarmadan kursanizda sonradan silebilirsiniz

• download modea aldığımda rooted yazmıyor ancak recovery yüklü. garanti bu haliyle geçerli mi?
  • espesito kullanıcısına yanıt
    hocam şu ilk üç fotografa s atıp küçülte bilir misiniz çok rahatsız edici olmuş orjinallerini küçülttüm ben ama bunlar sizde
  • 
Sayfa: önceki 10771078107910801081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.