Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1065. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maşallah hocam Allah bağışlasın nazar değmesin diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Lam Hoang G3 romu kullanıyorum fotoğraf kalitesi olağanüstü
    Buyrun benim çocuğu çektim 10 mp ile

Tek sorunum tango ile görüşmede sesim karşıya gitmiyor

allah bağışlasın. sizde g3 romunda renkler nasıl bende renkler çok soluk duruyor. kırmızı pembe gibi mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

OnePlusOne romunu deneyen var mı? Şu an indiriyorum. Önden bir yorum alsam fena olmaz hani :)

Link atarsan bende ileride bi deneyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @D_I_C
    Buyrun 1plus1 link

@Press_Play_On_Tape

Sanırım sen de şu rom kıtlığından dolayı sıkıldın değil mi hocam? Çünkü bende o durumdayım. Kendi romunu sevmiyorum ama en akıcısı o. AOSPleri seviyorum ama en hantal olanı da o. Sakal bıyık olayına döndü. Kısır döngü, hiç bitmiyor valla.
  • quote:

@D_I_C
    Buyrun 1plus1 link

@Press_Play_On_Tape

Sanırım sen de şu rom kıtlığından dolayı sıkıldın değil mi hocam? Çünkü bende o durumdayım. Kendi romunu sevmiyorum ama en akıcısı o. AOSPleri seviyorum ama en hantal olanı da o. Sakal bıyık olayına döndü. Kısır döngü, hiç bitmiyor valla.

Eyvallah....
    Gün gelir buluruz ortasını...heralde . :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D_I_C -- 25 Haziran 2014; 17:16:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

@D_I_C
    Buyrun 1plus1 link

@Press_Play_On_Tape

Yani işte bir değişiklik arıyor insan.Ha şu custom romlar problemsiz olsa erinmem yüklerim ama en stabil dediğinin bile en az bir iki tane hatası veya beni rahatsız eden bir yeri oluyor. E ben o kadar yedek alıyorum rom yüklüyorum gerekli programları indir yükle bilmemne bir sürü ayar yap. Beni bıktıran kısmı o. Ondan sonra da aaa burası böyleymiş bu romun deyip hoop geriye dön bir daha 40 saat uğraş ayar yap yedek yükle cart curt. Bezdim artık ben. Bundan önceki telefonlarımda da hep böyleydi. Bunda üstüne tüy diktim artık bıraktım.Uzun zamandır stok romdayım. O kadar kusur kadı kızında da olur derler ama bana gelmiyor işte öyle. AOSP bende seviyorum.Eskiden CM falan hep kullanırdım.Ama cihazda mevcut pek çok özellikten de mahrum kalıyorsun orası kötü.

• @D_I_C

inşallah öyle olur ya :)

@Press_Play_On_Tape

Hocam, ben zaten çok özellik aramıyorum. Bu telefonu almamdaki sebepte kamerası ve 3000mah pili olmasıydı. Aosp-CM kullanıyorum ama çok uzun sürmüyor. OTG veya usb kablo ile sürekli birşeyler kopyalamam gerekiyor telden-pcye. Aosp romlarda da bu konuda hala problem var.

G2 stok romda sevmediğim tek yer menü kısmı. Çok itici geliyor. Flexte olsun pro rom da olsun menü düzenini sevemiyorum ama dediğin gibi bu cihazı tam randımanlı kullanmak için orijinal roma muhtacız.
  • Merhaba beyler,ben xda dan kamera modu yukledim. Ama ağır çekim video cekemiyorum? Birşeye falan mi basmanız lazim? Birde 4kyla FHD arasında hiç fark yokmuş gibi

• beyler bu room işinde lg mobile spoort toolsda 3. aşamada kaldım.. geçemiyorum :S
  • quote:

@D_I_C
    Buyrun 1plus1 link

@Press_Play_On_Tape

Hocam sanirim bu romda fm radyo, knock on, qremote yok degil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Google Play'de uygulama görsellerinin açılma sorunu sadece bende mi var?

Bugün başka bir Wi-Fi'da problem yoktu. Eve gelince yine uygulama görselleri tam açılmadı. Wi-Fi'dan çıkıp 3G'den bağlanınca yine bir problem olmadı.

Evdeki Wi-Fi ile bağlanırken bir sıkıntı var. Cihaz üzerinden Wi-Fi ağını unut deyip tekrar bağlandım. Değişen bir şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 25 Haziran 2014; 18:26:10 >
  • YAR BANA Bİ CWP LÜTFENN :)))N BU LG MOBİLE SPORT TOOLSDA 3 . AŞAMADA RETRY HATASINI NASIL ÇÖZECEZ YAW :s
  • https://store.donanimhaber.com/9a/e7/11/9ae7111726929d789cad8329ce645b97.jpg

Optimus g3'ün g3 kamera programı ile çektim bugün.
    Özellikle tam güneş altı ve gölge iz düşümünü nasıl dengeliyor diye denedim, ve hayret ettim.
    Bence çok iyi bir çekim yaptı, linke tıklayarak büyük boyda inceleyebilirsiniz.

Edit: Resim boyutunu küçültmüş, yeniden yükledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baskan` -- 25 Haziran 2014; 19:28:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baskan`

http://www.pictureshack.us/images/66501_bb.jpg

Optimus g3'ün g3 kamera programı ile çektim bugün.
    Özellikle tam güneş altı ve gölge iz düşümünü nasıl dengeliyor diye denedim, ve hayret ettim.
    Bence çok iyi bir çekim yaptı, linke tıklayarak büyük boyda inceleyebilirsiniz.

Edit: Resim boyutunu küçültmüş, yeniden yükledim..

Açıkcası hiç iyi bulmadım karanlık ksıım neredeyse hiç seçilmiyor asfaltta ise beyaz patlamış hdr modu çalışmadığı için bu normal zaten o sebeple cloudy pro 2.2 ye geri döndüm

• ClodyG3 1.1 link eklenmiş ama çok yavaş iniyor.
  • 1.1 çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

1.1 çıktı

İnmiyor bağlantı hatası veriyor başlatılıyor mu sizde
    @hako0625
  • evet iniyor idm ile ama normalden biraz yavaş hızda iniyor şuan.
  • ben indirmeye başladım 30 dk sonra kurmuş olurum. Torrentde seed yok şuan boşa denemeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahme_t -- 25 Haziran 2014; 20:27:48 >
  • download çok fazla server şuan için yüksek hızda indirmeye müsait değil
  • 
Sayfa: önceki 10631064106510661067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.