Şimdi Ara

LG G2 Radyo var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 32 Gb beyaz modelini satın aldım ürünü bekliyorum radyo var yazıyor her yerde ama bir arkadaş incelediğini ve olmadığını söylüyor bu nasıl oluyor? Donanım var yazılım yok demeyin banaa.

http://www.gsmarena.com/lg_g2-5543.php

• kardeş ben var diye biliyordum sen öyle yazınca biraz araştırdım kesin olarak yazıyorum fm radyo var
  • trt bandrolunu odemislermi bu sefer :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon donanımında radyo özelliği var , yalnız yazılımsal olarak ve bandrol ödememek için yok. Program yükleriz sıkıntı olmaz
  • candeniz_1991 kullanıcısına yanıt
    peki dostum root mu gerekiyor bunun için.böyle kaliteli olunmaz ki ya verse bandrol nolcak
  • Şirket politikası belki de.. Bilemiyorum.

bandrol falanolsa belki fiyatı 2000 olacaktı ve ben almayacaktım. iki iki dört...
  • Bu gün İstanbul Bilişimden G2 aldım, radyo var ve çalışıyor (RDS-li). Bunlar kendileri ithalatçı olduklari için TRT vergisi filan takmıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • g2 ana konusunda radyonun nasıl aktif edileceğini anlatmışlar, root gerekiyor ama sonra unroot yapabiliyosun, garanti konusunda sıkıntı olmuyor, bende yapmayı düşünüyorum. türkiye cihazlarında yazılımla gizlenmiş, paralel ithalat telefonlarda radyo açık
  • Ben telefonu golddan aldım radyo var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ufukfb U kullanıcısına yanıt
    Bende N11 Gülcolor'dan aldım delta garantili sorduğumda bana radyo yok demişlerdi ama radyo var. Sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.