Şimdi Ara

Lg G2 quick window kılıf 8.88$+kargo bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Fresh-Fruit-Slim-View-Flip-PU-Leather-Skin-Cover-Case-For-LG-G2-D802-/251358402549?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3a8620d7f5

arkadaşlar türkiyede eş değer kılıflara en az 60-70 tl isteniyor bu yaklaşık 15 tl ye geliyor tavsiye benden tercih sizden ben sanal kredi kartıma para atıp yarın bi tane sipariş geçmeyi düşünüyorum.

• thebyed kullanıcısına yanıt
    bu kılıflar orjinal kılıf pencere kısmından yaptığı telefonun kapağını açmadan çağrıya cevap verebilme,müzikçalar ulaşabilme ve çeşitli saat görünümü olan uyku moduna alabilme özelliği bu kılıflarda da mevcut mudur?
  • alibaba gibi sitelere bakmalsın kargo bedava oluyor genelde
  • 1-2 ay beklemene değmez 10 tl pahalı ama daha kaliteli duruyor buradaki bencehttp://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/lg-g2-kilif-pencereli-flip-cover-deri-2film-97815478 hem reklam logosu da yok.
  • Bu gun ilj gunum kullanmak da sikinti cekmiyorum genellikle 650-850 arasi ram surekli bosta gayet memnunum yani . Tam olarak aktif kullanima basladigimda size aciklamali yazarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sipariş geçin deneyimi paylaşın biz de bilgilenelim :)
  • thebyed kullanıcısına yanıt
    Resme göre bu kılıfın kapağı kapalı iken bildirim ( led ) ışığı görünmüyor olmalı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım kılıf bende var hediye geldi yannda cihazın ve kılfıta üstte ses gelen yern yannda nokta gibi bir delik var led ordan gözküyor. resmdekiler gözkmemş bende var
  • Ben lg nin orjinal olanini hic begenmedim kapak tam kapanmiyor kapansada en ufak harekette aciliyor ancak konuyu acan arkadasin kilif miknatisli gibi duruyor

• arkadaşın dediği kılıf nilkin marka, bende alibaba dan sipariş ettim mavi renk, gelmesini bekliyorum. Forumda bu kılıfı getirtenler var kaliteli olduğunu söylüyolar, bende mıknatıs olduğu için aldım
  • Nillkin quickwindow kılıf kullanan arkadaşlar orjinal kılıfa göre kalınlığı nasıl acaba turkcell de incelediğm başka bir kılıf baya kalın duruyordu orjinal kılıfa göre ve telefonu çok kalinlastiriyordu nillkin de böyle mi acaba

• Isteyene kullanılmamış cinden getirdiğim nilkin marka qw ozellikli siyah kilifimi satabilirim 20 TL ye ben forumda spigen ile orjinal kılıfı takas ettim nilkin kılıf boşta hiç kullanmadım kılıfı takas ettiğim arkadasida söyleyebilirim Isteyene

• Bende bu telefonu kullanıyorum. netten kılıf almak isteyenler için çinden getirttiğim kılıfı tavsiye ederim. tam 20 günde elime ulaştı. gayet güzel şık bir kılıf. burda aynı kılıfa 50 tl civarı para istiyorlar. ben 15 tl ye aldım kargo zaten ücretsiz. aldığım elemanın linkini veriyorum. güven problemi yaşayanlar için. bu arada siyah aldım ben. ama gözüm sarıda kaldı valla :) teşekkürler.

http://www.aliexpress.com/item/newest-brand-Nillkin-flip-case-for-LG-G2-D802-Fresh-Series-Leather-Case-with-retail-packaging/1459173617.html

• quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Bende bu telefonu kullanıyorum. netten kılıf almak isteyenler için çinden getirttiğim kılıfı tavsiye ederim. tam 20 günde elime ulaştı. gayet güzel şık bir kılıf. burda aynı kılıfa 50 tl civarı para istiyorlar. ben 15 tl ye aldım kargo zaten ücretsiz. aldığım elemanın linkini veriyorum. güven problemi yaşayanlar için. bu arada siyah aldım ben. ama gözüm sarıda kaldı valla :) teşekkürler.

http://www.aliexpress.com/item/newest-brand-Nillkin-flip-case-for-LG-G2-D802-Fresh-Series-Leather-Case-with-retail-packaging/1459173617.html

kılıfı kapatınca ekran quick window moduna giriyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1984

quote:

Orijinalden alıntı: esevetnov

Bende bu telefonu kullanıyorum. netten kılıf almak isteyenler için çinden getirttiğim kılıfı tavsiye ederim. tam 20 günde elime ulaştı. gayet güzel şık bir kılıf. burda aynı kılıfa 50 tl civarı para istiyorlar. ben 15 tl ye aldım kargo zaten ücretsiz. aldığım elemanın linkini veriyorum. güven problemi yaşayanlar için. bu arada siyah aldım ben. ama gözüm sarıda kaldı valla :) teşekkürler.

kılıfı kapatınca ekran quick window moduna giriyor mu?

Telefonun ekran kilidini kapatmadan kılıfın kapagını kapatınca resimdeki saat gözüküyor ardından kayboluyor. çağrı geldiğinde falan küçük pencereden cevaplayabiliyorsunuz.

• esevetnov kullanıcısına yanıt
    bu kılıf mıknatıslı mı oluyor hocam...
  • esevetnov kullanıcısına yanıt
    bir de hocam sizin linkini verdiğiniz ürünle aşağıdaki ürün aynı değil mi...

http://dx.com/p/nillkin-protective-pu-leather-case-cover-w-visual-window-for-samsung-galaxy-note-3-n9000-black-258444
  • Ürün mıknatıslı, bende mavi olandan sipariş ettim 20 gün oldu gelen giden yok, önceki siparişlerim daha erken gelmişti, bu tr ye bile girmedi daha. Bu kılıfın tek eksiği bildirim ledi için delik açmamışlar, orjinal lg kılıflarında delik var onlardada mıknatıs yok, mıknatıs benim için önemli
  • Kılıf mıknatıslı ve evet linkini verdiğin ürünün aynısı.

@McMannes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 22 Aralık 2013; 10:55:46 >
  • orginal kılıfı satıyormusun hocam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.